AVI:n määräämät koronarajoitukset jatkuvat. Lue lisää

Areenan JOULU -tapahtuma

la 18. joulukuuta 2021
Nokia Arena / Areenan JOULU -tapahtuma

Korona-aika on tuonut erilaisten avustusten piiriin aiempaa enemmän myös lapsiperheitä. Nokia Arena haluaa yhteistyökumppaneidensa kanssa tarjota iloisen kuusijuhlan perheellesi ilman huolta siitä, onko rahaa pääsylippuihin, joulupuuroon ja ohjelman seuraamiseen. Lämpimästi tervetuloa Areenan JOULU -tapahtumaan 18.12. klo 1115! 

OHJELMA
Tapahtumassa on monipuolista koko perheelle sopivaa jouluista ohjelmaa askartelutyöpajasta musiikisisältöihin. Osa ohjelmasta tapahtuu tasatunnein klo 11, 12, 13 ja 14, ja osa toimii jatkuvina koko päivän ajan. Lisäksi tarjolla on maksuttomia jouluisia herkkuja.  

TURVALLISUUS
Tapahtuma järjestetään koronaturvallisesti ajankohtaisten suositusten mukaisesti. Nokia Arenan tapahtumissa on käytössä koronapassi 5.1.2022 saakka. Areenalla on väljät tilat ja tehokas ilmanvaihto. Suosittelemme maskien käyttöä, huomioimme turvavälit ja saatavilla on käsidesiä. Tapahtuma on syrjinnästä ja häirinnästä vapaa ja haluamme, että se on kaikille turvallinen. Myös esteetön saapuminen on huomioitu. 

SAAPUMINEN
Informoimme tällä sivustolla ja tapahtuman somekanavissa tarkemmista saapumisohjeista, ajantasaisita yleisötapahtumasuosituksista ja mahdollisista muutoksista.  

Yhdessä hyvää tekemässä ja tapahtuman mahdollistamassa:
Akun Tehdas
Eezy Oy
Ilves
KASKI Agency
Kotimaanapu
NoHo
Ransu Ry / Panu Raipia
Nokia Arena
Tampereen kaupunki
Tampereen ev. lut. seurakunnat
Tappara

Tule mukaan toteuttamaan tapahtumaa
Ota yhteyttä yhdessahyvaa@areenatampere.fi

Lahjoita Ruokakassi-keräykseen
Lue lisää ja lahjoita nokiaarena.fi/areenanjoulu

SEURAA SOMESSA
Instagram @areenanjoulu
Facebook-tapahtuma Areenan JOULU 18.12.2021
#yhdessähyvää #areenanjoulu