NoHo: Uusien ravintolaelämysten äärellä

Uusien ravintolaelämysten äärellä

Rauli Kamppinen, NoHo Partners
”Kumppanuus on meille mahtava tilaisuus vahvistaa jalansijaamme ravintolaelämysten tuottajana.” Rauli Kamppinen, NoHo Partners

Hyvä ruoka on yhä tärkeämpi osa onnistunutta tapahtumaa. Olipa kyse arki-illan liigaottelusta, huippukonsertista tai kansainvälisestä kongressista, ovat tapahtumakävijöiden odotukset niissä tarjottavaa ruokaa ja ravintolapalveluita kohtaan korkealla. Tämä on erinomainen suuntaus, joka haastaa kaikki alan toimijat kehittämään palvelukonseptejaan.

Kulutuskäyttäytymisen muutokset ja nopeasti elävät ruokatrendit näkyvät myös tapahtumissa. Kuluttajien laatutietoisuus ja valikoiman tarve ovat kasvaneet merkittävästi. Kansainvälisyys, erilaiset ruokavaliot ja terveysnäkökulma on huomioitava tapahtumissa tarjottavassa ruoassa ja juomassa.

Globaalit trendit, kuten ilmastonmuutos, eettisyys ja ekologisuus lisäävät ravintolaruokailijoiden kiinnostusta ruuan ja juoman alkuperää, vastuullista tuotantotapaa ja kasvisruokaa kohtaan. Tampereen Kannen areenalla tämä tarkoittaa kestävän kehityksen huomioimista läpi linjan myös ravintolapalveluissa, olipa kyse ruoan valmistuksen ilmastovaikutuksista tai biohajoavista astioista.

Tampereen Kannen on meille upea tilaisuus tuoda esiin NoHon kattava ravintolatarjonta ja tarjota uusia ravintolaelämyksiä areenaympäristössä. Olemme juuriltamme tamperelainen yritys ja koemme kumppanuuden Tampereen Kannen areenan kanssa innostavana kunniatehtävänä. Tapahtumien ulkopuolellakin palveleva areena vahvistaa asemaamme kaupunkikeskusten ravintolapalveluiden edelläkävijänä.

Uusien ravintola- ja makuelämysten rinnalla uuden areenan tarjonnassa näkyvät myös Tampereen vahvat ja tunnetut perinteet. Tärkeintä on, että jokainen areenavieras löytää juuri itselleen ja juuri tilaisuuteen sopivan vaihtoehdon. Vanhaa kunnon makkaraa ja olutta unohtamatta – sillä erotuksella, että makkara voi olla myös vegaaninen ja olut saatetaan nauttia biohajoavasta tuopista.

Rauli Kamppinen, Restaurant Group Director, NoHo Partners

 

NoHo Nordic Hospitality Partners (ent. Restamax Oyj) vastaa yksinoikeudella Tampereen Kannen areenan kaikista ravintolapalveluista. Laadukkaat ravintolakonseptit rakennetaan palvelemaan areenan laajaa tapahtumarakennetta ja erilaisia asiakassegmenttejä. Lue lisää