Voimaa viestintään verkostoista

Areenan laajan kumppaniverkoston viestijät tapasivat taas tammikuussa yhteisen asian äärellä. Alkaneen vuoden tulevia tapahtumia ja viestinnän aiheita koottiin yhteiselle aikajanalle ja samalla syntyi myös monta uutta ideaa. Areenan toimitusjohtaja Marko Hurme muistutti verkoston voimasta.

”Tuleva Tampereen Kannen areena on elämysalan kiinnostavimpia kohteita myös kansainvälisesti. Yhdessä tämän huikean kumppaniverkostomme kanssa meillä on mahdollisuus tavoittaa helposti miljoonayleisöjä.

Vuosi 2019 oli areenan brändityömaan käynnistämisen vuosi. Areenan viestintä lähti voimallisesti liikkeelle loppukeväästä omien somekanavien ja verkkosivuston avauduttua. Nyt ilosanomaa uuden aikakauden areenasta viedään eteenpäin laajalla rintamalla.

”Vuoteen 2020 on voitu lähteä uusista asetelmista, areenan tunnettuus on noussut aivan uudelle tasolle ja nyt tuomme esiin areenan lukuisia edelläkävijyyteen tähtääviä ratkaisuja. Tärkeä osa tätä on muun muassa viimeistelyä vaille valmis vastuullisuusohjelmamme”, Marko viitoitti.