Järjestä tilaisuus Nokia Arenalla

Etusivu / Järjestä tilaisuus

Ikimuistoinen tapahtuma Euroopan uusimmalla monitoimiareenalla

Olipa kyseessä yrityksen vuosikokous, seminaari, juhlat tai workshop-päivä, Nokia Arenalta löytyy tilat kaikkiin tarpeisiin: 15 000 katsojan malja, 63 aitiota, 22 ravintolaa, Eventum-tapahtumaravintola, Sky Lounge ja avara aula. Varaa joku näistä, yhdistele sopiva kokonaisuus tai ota vaikka kaikki. Tuo vieraasi ohjelmassa olevaan tapahtumaan tai järjestä kokonaan oma. Meiltä saat maailmanluokan puitteet ja tarjoilut kaiken kokoisiin kokouksiin, juhliin ja tapahtumiin.

Kokenut myynti- ja tapahtumatekniikan tiimimme auttaa valinnoissa ja antaa vinkkejä. Areenalla on jo ehditty nauttia konserttien ja kiekkopelien lisäksi sujuvista kokouspäivistä ja upeista gaalaillallisista.

Ota yhteyttä sales@areenatampere.fi tai täytä tarjouspyyntölomake.

Meillä koettua

Areenalla on jo ehditty nauttia konserttien ja kiekkopelien lisäksi sujuvista kokouspäivistä ja upeista gaalaillallisista.
Tutustu tilaisuuksiin ja poimi parhaat vinkit!

  • Glass Performance Days 2023

    Nokia Arenalla järjestetty Glass Performance Days -tapahtuma keräsi kehuja kävijöiltään: “Haimme wau-efektiä ja sen me saimme” Glass Performance Days -konferenssissa käytettiin luovuutta, kun Nokia Arena muutettiin kansainvälisen tapahtuman keskiöksi. 550…

    Lue lisää ›

  • Monetran henkilöstö jännäsi liigapeliä aitiossa: ”Ihan helmi juttu!”

    Nokia Arenalla on yhteensä 63 aitiota erikokoisille ryhmille. Aitiossa on mahdollista tarjota erityinen tapahtumaelämys omalle henkilöstölle tai yritysvieraille. Yritysten maksuratkaisuja tarjoavan Monetran henkilöstöstä koostunut ryhmä saapui nauttimaan liigaottelusta. Monetralaisten ilta…

    Lue lisää ›

Catering-palvelut

Catering-kumppanimme NoHo loihtii herkulliset tarjoilut kaikkiin Nokia Arenan tapahtumiin. Olipa kyseessä yritys- tai henkilöstötilaisuus Eventumissa tai Sky Loungessa tai illanvietto aitiossa, tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja niin aamupala-, lounas-, illallis- kuin buffet-tarjoiluiksi.

Nokia Arenalla on lisäksi 22 ravintolaa ja baaria, jotka tarjoavat unohtumattomia ruoka- ja juomaelämyksiä jokaiseen makuun. Ravintolat palvelevat kävijöitä aina tapahtumien yhteydessä, poikkeuksena panimoravintola Casino Taproom, joka on auki myös tapahtumien ulkopuolella lounaasta iltamyöhään.

Ota yhteyttä arkisin klo 9–16

Ravintolapalvelut
myynti.arena@noho.fi
+358 10 318 4635

Aitiopalvelut
aitiopalvelut@noho.fi
+358 103 184 633

Tapahtumasi onnistuminen on meille tärkeää

Olemme ainutlaatuinen toimija niin Tampereen kuin koko Suomenkin mittakaavassa. Siksi meille on tärkeää pitää huolta ympäristöstä ja ihmisistä.

Meillä tapahtuman järjestäminen onnistuu turvallisesti ja ympäristönäkökulmat huomioon ottaen. Tarjoamme myös apua ja vinkkejä tapahtuman suunnitteluun. Tapahtumatekniikan huippuammattilaiset takaavat, että ohjelma rullaa sujuvasti ja muodostaa kokonaisvaltaisen elämyksen. Luodaan yhdessä ikimuistoinen tapahtuma!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sales@areenatampere.fi
tai täytä tarjouspyyntölomake.

Tarjouspyyntö