Poikkeukselliset liikennejärjestelyt jääkiekon MM-kilpailujen ajan 13.-29.5. Lue lisää 

Järjestä tilaisuus Nokia Arenalla

Etusivu / Järjestä tilaisuus

Ikimuistoinen tapahtuma Euroopan uusimmalla monitoimiareenalla

Olipa kyseessä yrityksen vuosikokous, seminaari, juhlat tai workshop-päivä, Nokia Arenalta löytyy tilat kaikkiin tarpeisiin: 15 000 katsojan malja, 63 aitiota, 22 ravintolaa, Eventum-tapahtumaravintola, Sky Lounge ja avara aula. Varaa joku näistä, yhdistele sopiva kokonaisuus tai ota vaikka kaikki. Tuo vieraasi ohjelmassa olevaan tapahtumaan tai järjestä kokonaan oma. Meiltä saat maailmanluokan puitteet ja tarjoilut kaiken kokoisiin kokouksiin, juhliin ja tapahtumiin.

Kokenut myynti- ja tapahtumatekniikan tiimimme auttaa valinnoissa ja antaa vinkkejä. Areenalla on jo ehditty nauttia konserttien ja kiekkopelien lisäksi sujuvista kokouspäivistä ja upeista gaalaillallisista.

Ota yhteyttä sales@areenatampere.fi tai täytä tarjouspyyntölomake.

Meillä koettua

Areenalla on jo ehditty nauttia konserttien ja kiekkopelien lisäksi sujuvista kokouspäivistä ja upeista gaalaillallisista.
Tutustu tilaisuuksiin ja poimi parhaat vinkit!

Nokia Arenan avajaiset

Nokia Arena näytti heti avajaistilaisuudessa muuntautumiskykyään, kun permannolla järjestetystä noin 500 henkilön kutsuvierastilaisuudesta siirryttiin parissa tunnissa 15 000 katsojaa vetäneeseen avajaiskonserttiin.

Lue lisää ›

Ilmailualan Connect-konferenssi 2022

Connect-tapahtuma, viralliselta nimeltään International CONNECT Route Development Forum 2022, on vuosittain järjestettävä kansainvälinen ilmailualan päättäjien verkostoitumistapahtuma.

Lue lisää ›

Catering-palvelut

Mitä olisikaan onnistunut tapahtuma aitiossa ilman herkullisia ruoka- ja juomapalveluita? Olipa toiveissa sitten konsertti-illallinen pitkän kaavan mukaan, street food -henkinen ruokailu jääkiekko-ottelun oheen tai pientä purtavaa juomatarjoiluineen näytöksen lomassa, voit valita valmiiden ja laadukkaiden menuvaihtoehtojemme joukosta mieleisen. Ruoka tarjoillaan seisovasta pöydästä.

Käytössänne on tapahtuman aikana myös valmiiksi täytetty juoma- ja viinikaappi. Aitiokerroksessa teitä palvelevat ystävälliset aitio-hostimme, jotka huolehtivat lisätarjoiluista sekä ryhmänne viihtyvyydestä koko tapahtuman ajan.

Muistathan tilata meiltä aitiotarjoilut ennakkoon kolmea arkipäivää ennen tapahtuman alkua.

Ota yhteyttä arkisin klo: 9–16

aitiopalvelut@noho.fi
+358 103 184 633

Tapahtumasi onnistuminen on meille tärkeää

Olemme ainutlaatuinen toimija niin Tampereen kuin koko Suomenkin mittakaavassa. Siksi meille on tärkeää pitää huolta ympäristöstä ja ihmisistä.

Meillä tapahtuman järjestäminen onnistuu turvallisesti ja ympäristönäkökulmat huomioon ottaen. Tarjoamme myös apua ja vinkkejä tapahtuman suunnitteluun. Tapahtumatekniikan huippuammattilaiset takaavat, että ohjelma rullaa sujuvasti ja muodostaa kokonaisvaltaisen elämyksen. Luodaan yhdessä ikimuistoinen tapahtuma!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sales@areenatampere.fi
tai täytä tarjouspyyntölomake.

Tarjouspyyntö