Järjestä tilaisuus Nokia Arenalla

Etusivu / Järjestä tilaisuus

Ikimuistoinen tapahtuma Euroopan uusimmalla monitoimiareenalla

Olipa kyseessä yrityksen vuosikokous, seminaari, juhlat tai workshop-päivä, Nokia Arenalta löytyy tilat kaikkiin tarpeisiin: 15 000 katsojan malja, 63 aitiota, 22 ravintolaa, Eventum-tapahtumaravintola, Sky Lounge ja avara aula. Varaa joku näistä, yhdistele sopiva kokonaisuus tai ota vaikka kaikki. Tuo vieraasi ohjelmassa olevaan tapahtumaan tai järjestä kokonaan oma. Meiltä saat maailmanluokan puitteet ja tarjoilut kaiken kokoisiin kokouksiin, juhliin ja tapahtumiin.

Kokenut myynti- ja tapahtumatekniikan tiimimme auttaa valinnoissa ja antaa vinkkejä. Areenalla on jo ehditty nauttia konserttien ja kiekkopelien lisäksi sujuvista kokouspäivistä ja upeista gaalaillallisista.

Ota yhteyttä sales@areenatampere.fi tai täytä tarjouspyyntölomake.

Meillä koettua

Areenalla on jo ehditty nauttia konserttien ja kiekkopelien lisäksi sujuvista kokouspäivistä ja upeista gaalaillallisista.
Tutustu tilaisuuksiin ja poimi parhaat vinkit!

  • NoHon illallisgaala

    NoHon vuosijuhlien tähtinä loistivat henkilöstön lisäksi Mikko Leppilampi ja Haloo Helsinki Nordic Hospitality Partners, tuttavallisemmin NoHo, pyörittää noin 250 ruoka- ja seurusteluravintolaa, yökerhoa ja viihdekeskusta Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Korona-aikana…

    Lue lisää ›

  • Tampere Smart City Week- ja DigITre-ammattitapahtumat

    Tampere Smart City Week- ja DigITre-ammattitapahtumat löivät onnistuneesti kättä Nokia Arenalla Kun Tampereen kaupungin järjestämän TSCW:n ja Tampereen Messuilta lähtöisin olleen DigITre-tapahtuman synergiat huomattiin, alkoi vuoden kestävä suunnittelu tapahtumien yhteiseen…

    Lue lisää ›

Catering-palvelut

Mitä olisikaan onnistunut tapahtuma aitiossa ilman herkullisia ruoka- ja juomapalveluita? Olipa toiveissa sitten konsertti-illallinen pitkän kaavan mukaan, street food -henkinen ruokailu jääkiekko-ottelun oheen tai pientä purtavaa juomatarjoiluineen näytöksen lomassa, voit valita valmiiden ja laadukkaiden menuvaihtoehtojemme joukosta mieleisen. Ruoka tarjoillaan seisovasta pöydästä.

Käytössänne on tapahtuman aikana myös valmiiksi täytetty juoma- ja viinikaappi. Aitiokerroksessa teitä palvelevat ystävälliset aitio-hostimme, jotka huolehtivat lisätarjoiluista sekä ryhmänne viihtyvyydestä koko tapahtuman ajan.

Muistathan tilata meiltä aitiotarjoilut ennakkoon kolmea arkipäivää ennen tapahtuman alkua.

Ota yhteyttä arkisin klo: 9–16

aitiopalvelut@noho.fi
+358 103 184 633

Tapahtumasi onnistuminen on meille tärkeää

Olemme ainutlaatuinen toimija niin Tampereen kuin koko Suomenkin mittakaavassa. Siksi meille on tärkeää pitää huolta ympäristöstä ja ihmisistä.

Meillä tapahtuman järjestäminen onnistuu turvallisesti ja ympäristönäkökulmat huomioon ottaen. Tarjoamme myös apua ja vinkkejä tapahtuman suunnitteluun. Tapahtumatekniikan huippuammattilaiset takaavat, että ohjelma rullaa sujuvasti ja muodostaa kokonaisvaltaisen elämyksen. Luodaan yhdessä ikimuistoinen tapahtuma!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sales@areenatampere.fi
tai täytä tarjouspyyntölomake.

Tarjouspyyntö