Tekniikka

Tekniikka

Tampereen kaupungin sydämessä sijaitsevalle areenalle on helppo saapua eri puolilta Suomea. Areena on pullollaan viimeisintä tekniikkaa ja ratkaisuja lähtien maljassa sijaitsevista digipinnoista, joilla tapahtumien visuaalisuus on mahdollista nostaa ennennäkemättömiin sfääreihin. Yksityiskohtaisempaa tietoa tekniikasta ja tiloista saat ottamalla yhteyttä sivun oikeassa reunassa oleviin henkilöihin.

Maailmanluokan tilat

Areenan malja ja aulatila sopivat monipuolisiin käyttötarkoituksiin. Malja on konserttien, kiekon ja muiden suurtapahtumien kotipesä, mutta se on myös mahdollista jakaa samanaikaiseen seminaari- ja illalliskäyttöön. Lava voi sijaita permannon päädyssä, pitkällä sivulla tai keskellä. Monitoimiareenalla kaikki on mahdollista. Haasta meidät tekemään yhdessä ikimuistoinen tapahtuma! Tutustu myös muihin tiloihimme.

Hulppea tekniikka

Tekniikan toteuttamisessa Nokia Arenan yhteistyökumppanina toimii maamme rautaisin tapahtumatuotantojen ja -tekniikan konkari Akun Tehdas. Kaikki tarvittava huippuammattilaisista kalustoon on mahdollista vuokrata heidän kauttaan. Seminaarikäytössä toimii mainiosti maljan oma huippulaatuinen äänentoistojärjestelmä.

Moderni maljamme mahdollistaa monipuoliset ripustusmahdollisuudet ja PA:n rakentamisen. Olethan meihin yhteydessä hyvissä ajoin ennen tapahtumaasi: alex.regan@areenatampere.fi

Sujuva logistiikka ja turvallisuus

Logistiikka
Nokia Arenalle saapuminen on tapahtumajärjestäjän logistiikan kannalta näppärää. Purku ja lastaus tapahtuvat areenan eteläpuolella sijaitsevien ovien kautta.

Yleisön on mahdollista saapua kätevästi julkisilla, kävellen ja pyöräillen, jolloin areenan ympäristöön ei pääse syntymään suuria liikennesumppuja tapahtumien alkaessa ja päättyessä. Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten viranomaisten kanssa. Käytössämme on liikenteen ohjaamista varten automaattipollarit, jotka otetaan käyttöön yli 6000 henkilön tapahtumissa. Yleisöä kehotetaan myös saapumaan paikalle hyvissä ajoin.

Turvallisuus
Meille niin yleisön, artistien kuin työntekijöidenkin turvallisuus on sydämen asia. Tapahtumissamme on aina töissä kokeneet ja koulutetut tapahtuma-alan järjestys- ja turvallisuushenkilöt. Poistumistilanteen sattuessa hätäuloskäynnit on merkitty selkeästi ja niitä on runsaasti jokaisessa kerroksessa. Tulipalojen varalta areenan tiloissa on sprinklerijärjestelmä.

Nokia Arenalle kaikki ovat tervetulleita. Tapahtumamme ovat syrjinnästä ja häirinnästä vapaita. Pidämme myös huolta ympäristöstä. Noudatamme myös tarkasti kulloinkin voimassa olevia viranomaisten antamia koronasuosituksia. Tutustu tarkemmin, miten vastuullisuuteen liittyvät asiat toteutuvat ja kehittyvät Nokia Arenalla.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

TUOTANNOT
Alex Regan
tuotantopäällikkö
alex.regan@areenatampere.fi
+358 50 551 1530

KIINTEISTÖT
Johanna Pusa
kiinteistöpäällikkö
johanna.pusa@areenatampere.fi
+358 50 5569291