Etusivu / Saapuminen / Saapuminen aitioihin

Saapuminen aitioihin

Tervetuloa nauttimaan areenan tapahtumista parhaalla mahdollisella tavalla, uniikin upeista aitioistamme käsin. Aitioiden tilat, varustelu ja tunnelma takaavat, että saat tapahtumaelämyksestä eniten irti!

Aitiokerrokset
Nokia Arenan aitiot sijaitsevat neljännessä ja kuudennessa kerroksessa. Aitiokerroksen opasteet ja tapahtumien henkilökunta auttavat oikean aition löytämisessä.

Aitioon kulku tapahtuman aikana 

Areenan ovet aukeavat noin 1,5 – 2 tuntia ennen tapahtuman alkua.

4. kerroksen aitiot (1–52):
Kulku 4. kerroksen aitioihin tapahtuu Nokia Arenan pääovien A ja B välisestä porraskäytävästä. Esteetön kulku aitiokerrokseen tapahtuu Nokia Arenan pääovi A:n viereisillä hisseillä.

6.kerroksen aitiot (61–71):
Kulku 6. kerroksen aitioihin tapahtuu Nokia Arenan pääovi A:n viereisillä hisseillä.

Turvatarkastus suoritetaan tapahtumakohtaisesti joko ennen lipuntarkastusta tai ulkotiloissa. Turvatarkastuksen jälkeen pääset sisälle areenatasolle, josta voit nousta portaita tai hisseillä aitiokerrokseen.

Lipuntarkastuspiste sijaitsee aitiokerroksessa. Lipuntarkastuspisteet ovat itsepalvelupisteitä, joilla voit lukea lipun sekä mobiilista että printatusta lipusta. Ovi aukeaa näyttämällä lipun QR-koodia lipunlukulaitteelle.

Aitioon tapahtuman ulkopuolella

4. kerroksen aitiot (1–52):
Kulku 4. kerroksen aitioihin tapahtuu Nokia Arenan pääovien A ja B välisestä porraskäytävästä. Sisäänkäynnin ulko-oven saa auki näyttämällä QR-koodia lukijalaitteeseen. Aitiokerrokseen saapuessasi QR-koodia tulee näyttää kertaalleen lukijalaitteeseen niin porraskäytävässä kuin aitio-ovella.

Esteetön kulku aitiokerrokseen tapahtuu Nokia Arenan pääovi A:n viereisillä hisseillä. Näytäthän QR-koodia aitiokerrokseen saapuessasi lippuporttien lukijalaitteiseen, sekä aitio-ovella.

6.kerroksen aitiot (61–71):
Kulku 6. kerroksen aitioihin tapahtuu Nokia Arenan pääovi A:n viereisillä hisseillä.

AITIOT

Aitioissa pääset nauttimaan tapahtumien tunnelmasta omalla porukalla ja parhailta paikoilta.

NOKIA ARENAN TILAT

Nauti tapahtumaelämyksestä aitiossa tai järjestä oma tapahtuma. Takaamme upeat puitteet ja tilat kaikenkokoisille tapahtumille muutaman hengen kokouksesta suurtapahtumiin.