Etusivu / Saapuminen / Saapuminen aitioihin

Saapuminen aitioihin

Tervetuloa nauttimaan areenan tapahtumista parhaalla mahdollisella tavalla, uniikin upeista aitioistamme käsin. Aitioiden tilat, varustelu ja tunnelma takaavat, että saat tapahtumaelämyksestä eniten irti!

Aitioihin saavutaan oman aitiosisäänkäynnin kautta. Aitiovieraiden sisäänkäynti sijaitsee pääovien A ja B välissä Sorinkadun ja Sorinsillan kulmassa, korkeiden tornitalojen takana.

Aitiokerrokset

Aitiot sijaitsevat areenan neljännessä ja kuudennessa kerroksessa. Aitiokerroksen opasteet auttavat oikean aition löytämisessä. Aitiokerroksessa on myös Aitio Lounge, jonka henkilökunta opastaa mielellään vieraita aition löytämisessä.

Aitioon tapahtuman aikana 

Areenan ovet aukeavat noin 2 tuntia ennen tapahtuman alkua.

Saapuminen kerrokseen 4:
Aitiovieraiden oma aitiosisäänkäynti kerrokseen 4 löytyy areenan pääovien A ja B välistä (porraskäytävä). Esteetön kulku aitiokerrokseen löytyy pääoven A vierestä (hissi).

Saapuminen kerrokseen 6:
Aitiovieraiden kulku kerrokseen 6 tapahtuu pääovi A:n viereisillä hisseillä.

Turvatarkastus suoritetaan tapahtumakohtaisesti joko ennen lipuntarkastusta tai ulkotiloissa. Turvatarkastuksen jälkeen pääset sisälle areenan sisääntulokerrokseen, josta voit nousta portaita tai hisseillä aitiokerrokseen.

Lipuntarkastuspiste sijaitsee aitiokerroksessa ennen aitiovastaanottoon saapumista. Lipuntarkastuspisteet ovat itsepalvelupisteitä, joilla voit lukea lipun sekä mobiilista että printatusta lipusta. Aitiohuoneiden ovissa on aitioiden numerot. Ovi aukeaa näyttämällä lippua lipunlukulaitteelle.

Aitioon tapahtuman ulkopuolella

Areenan pääovet ovet auki 8-01, panimoravintolan aukioloaikoja noudatellen. Pääovista A ja B asiakas pääsee areenan sisääntulokerrokseen. Aitioasiakkaille on myös oma sisäänkäynti pääovilla, pääovien A ja B välissä. Kulku kerroksiin 4 ja 6 tapahtuu pääovi A:n viereisillä hisseillä.

AITIOT

Aitioissa pääset nauttimaan tapahtumien tunnelmasta omalla porukalla ja parhailta paikoilta.

NOKIA ARENAN TILAT

Nauti tapahtumaelämyksestä aitiossa tai järjestä oma tapahtuma. Takaamme upeat puitteet ja tilat kaikenkokoisille tapahtumille muutaman hengen kokouksesta suurtapahtumiin.