Etusivu / Info / Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten kauan konsertit kestävät?

Kunkin tapahtuman kesto ja aikataulut vaihtelevat, joten tapahtumakohtaiset tiedot löytyvät kyseisen konsertin tai muun tapahtuman sivulla tapahtumakalenterissa, kun tapahtuman aikataulut vahvistuvat. Joskus aikataulujen vahvistuminen voi kestää hetkisen. Tapahtumajärjestäjä vastaa mahdollisista muutoksista aikatauluasioissa.

Haluan ostaa lipun tapahtumaan. Miten se onnistuu?

Tapahtumakalenteristamme löydät kaikki areenan lipunmyynnilliset tapahtumat – valitse mieluisesi ja osta liput kätevästi verkkokaupasta nettisivuiltamme. Liput kaikkiin tapahtumiin myy aina Lippu.fi, heidän myyntipalvelunsa auttaa puh. 0600 900 900 (avoinna ma-la 9-21, su 10-18, puhelun hinta 2€/alk.min +mpm/pvm). Aitiovaraukset ja aitioliput >

Mitä maksutapoja voin käyttää areenalla?

Areena toimii cashless-periaatteella, eli myyntipisteillä maksaminen on mahdollista vain kortilla. Mikäli sinulla on mukanasi ainoastaan käteistä rahaa, voit ladata sitä Arena Food & Beverage -maksukortille pääkatsomokerroksen (A3) käteisvaihtopisteessä tai aulan Casino Taproomissa. Voit vaihtaa haluamasi summan ja käyttää sitä missä tahansa Nokia Arenan ruoan tai juoman myyntipisteessä. Kortille ladattu raha on voimassa 1 vuoden. Kortille ladattua summaa ei vaihdeta käteiseksi.

Kun tulen areenalle, mihin voin pysäköidä autoni?

Areenan keskeisen sijainnin vuoksi pääset perille helpoiten julkisilla kulkuvälineillä. Areenalla ei ole omia erillisiä parkkialueita. Mikäli kuitenkin haluat saapua autolla, areenan läheisyydessä sijaitsee useita pysäköintilaitoksia, katso tarkempi listaus ja sijainnit täältä. Osoitteemme on Kansikatu 3, julkisen liikenteen aikataulut löytyvät Nyssen sivuilta ja Reittioppaasta. Lisätietoa löydät Saapuminen –sivulta >

Löytyykö areenalta pyöräparkkia?

Areenan läheisyydestä löytyy useita pyöräparkkeja. Tarkemman listauksen ja kartan löydät Saapuminen -osiosta.

Mitä tavaroita saa/ei saa ottaa mukaan areenalle tapahtumiin?

Areenalla ei lähtökohtaisesti ole erillistä narikkaa, vältäthän siis kaiken ylimääräisen tavaran ja henkilökohtaisen omaisuuden tuomista mukanasi areenalle. Konserteissa on seisovan permannon osalta rajallinen narikka, mutta jääkiekossa ja perhetapahtumissa ei yleensä narikkaa löydy. Suosittelemme siis jättämään kaiken ylimääräisen tavaran kotiin.

Mihin voin jättää lastenvaunut?

Areenalla ei ole lastenvaunuille tai esimerkiksi matkalaukuille säilytyspaikkaa. Nokia Arenan aulahenkilöt opastavat tapahtumissa ja heidän puoleensa voi kääntyä tapahtumaa koskevissa kysymyksissä.

Voiko areenalle ottaa mukaan omia eväitä tai juomia?

Omien eväiden nauttiminen ei ole sallittua, sillä Nokia Arena on yhtä suurta anniskelualuetta. Ravintolakumppanimme Noho Partnersin 22 ravintolasta ja baarista varmasti löytyy joka makuun sopivaa purtavaa. Päivittäin palvelee Maltti panimoravintola lounaan ja pikkusuolaisen muodossa. Lisätietoja Ruoka ja juoma –osiosta. Jätäthän siis omat eväät kotiin.

Onko areenalla pankkiautomaattia?

Areenalla ei ole pankkiautomaattia. Areena toimii cashless-periaatteella, eli maksutapana toimii yleisimmät pankki- ja luottokortit ja muut kontaktittomat maksutavat.

Voiko areenalle toivoa esiintyjää?

Ehdottomasti! Mekin haluamme areenalle monipuolisesti tapahtumia. Areena toimii tilavuokraajana tapahtumajärjestäjille, joten paras tapa toivoa esiintyjää, on vinkata suoraan artistille tai heidän managementillensa uudesta upeasta elämysareenasta Tampereen keskustassa. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, ja seuraa uusimpia tapahtumajulkistuksia!

Saako areenan tapahtumissa kuvata?

Tapahtumakohtaiset kuvausluvat päättää tapahtumajärjestäjä, eli Nokia Arena ei myönnä kuvauslupia tapahtumiin tapahtumajärjestäjien puolesta. Perussääntönä on, että maljaan ei saa viedä järjestelmäkameroita ilman lehdistökorttia tai erillistä kuvauslupaa. Esitysten äänittäminen tai kuvaaminen videolle ei ole sallittua. Mikäli tapahtumassa haluaa valokuvata, siitä täytyy sopia tapahtumajärjestäjän kanssa erikseen.

Valokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön on pääsääntöisesti sallittua, mutta ei tällöinkään järjestelmäkameralla, mikäli tuotanto ei sitä erityisesti pyydä. Kannattaa myös muistaa, että artistit saattavat vaatia ehdotonta valokuvauskieltoa. Asiasta tiedotetaan tällöin kuitenkin tapahtuman yhteydessä. Salamavalon käyttö on kuvattaessa aina ehdottomasti kiellettyä. Muistathan kuvatessasi kunnioittaa myös muiden tapahtumavieraiden yksityisyyttä.

Saako areenalla jakaa sisältöä sosiaalisessa mediassa?

Kyllä – tietyissä rajoissa. Me areenalla toivomme, että tägäätte meidät some-sisältöihin #nokiaareena, jaamme mielellämme parhaat sisällöt omissa kanavissamme. Muistathan kuitenkin, että kaikki ammattimainen kuvaaminen tulee selvittää tapahtuman järjestäjän kanssa erikseen ja artistit saattavat vaatia ehdotonta valokuvauskieltoa. Muistathan kuvatessasi kunnioittaa myös muiden tapahtumavieraiden yksityisyyttä.

Onko areenalla Wi-Fi-verkkoa?

Kyllä! Areenalta löytyy kaikille avoin Nokia Arena -niminen langaton verkko. Verkko on käytettävissä kaikissa yleisissä tiloissa ja katsomoissa, etkä tarvitse verkon käyttämiseen minkäänlaisia tunnuksia tai salasanoja.