Ruoka ja juoma

Etusivu / Ruoka ja juoma

Nokia Arenalla on yhteensä 22 ravintolaa ja baaria, jotka tarjoavat unohtumattomia ruoka- ja juomaelämyksiä jokaiseen makuun. Ravintolat palvelevat kävijöitä aina tapahtumien yhteydessä, poikkeuksena aulassa sijaitseva panimoravintola Casino Taproom, joka on auki myös tapahtumien ulkopuolella lounaasta iltaan! Tapahtumaravintola Eventum ja katsomoravintola Stefan’s at Arena palvelevat tapahtumissa VIP-tiloina. Lue lisää ravintolapalveluista ›

Kaikki
A la Carte
Fast Casual
Juomaravintolat
Makean nälkään

NoHo Meetings & Events – Tilat ja tapahtumat tuhansiin toiveisiin

NoHo Meetings & Events hoitaa tilat ja tarjoilut kaikkiin tapahtumiin, pieniin ja isoihin, asiakkaan toiveiden mukaan.

Oli kyseessä yritysjuhla, kokous, pienen seurueen illallinen tai tykypäivä, monipuoliset tilat, kalusto ja tekniikka sekä räätälöidyt kattaukset muuntautuvat eri toteutuksiin sopiviksi ammattilaisten käsissä. Kapasiteettia riittää tuhansien henkien yritystapahtumille ruokailuineen sekä esimerkiksi 2 000 hengen gaalailtoihin, pienempien ryhmien joustavia kokoustarjoiluja unohtamatta.

Catering

Mitä olisikaan onnistunut tapahtuma tai kokous ilman herkullisia ruoka- ja juomapalveluita? Oli kyseessä sitten 2000 hengen gaalailta tai muutaman hengen kokoustarjoilut, hoidamme tarjoilut toiveidesi mukaan, jotta sinä voit keskittyä paikan päällä nauttimiseen.  

Voit valita valmiiden menujen joukosta sopivan tai voimme suunnitella sinulle toiveidesi mukaisen vaihtoehdon. Räätälöidyt cateringit tarpeisiisi, ota yhteyttä: 
Arena Food & Beverage (arenafoodandbeverage.fi)
myynti.arena@noho.fi 

Kerroskartat

› Areenataso
› Katsomolohkot
› Pääyleisötaso
› Aitiotaso
› Ylempi yleisötaso
› 6. kerros