Referenssit

Etusivu / Referenssit

Meillä koettua

Areenalla on jo ehditty nauttia konserttien ja kiekkopelien lisäksi sujuvista kokouspäivistä ja upeista gaalaillallisista.
Tutustu tilaisuuksiin ja poimi parhaat vinkit!

NoHon vuosijuhlat 2022

Korona-aikana vuosijuhlat jäivät väliin, joten vuoden 2022 tapahtumaan haluttiin panostaa enemmän kuin koskaan. Tavoitteena oli tarjota jotain mieleenpainuvaa ja ennen kokematonta, sillä jokainen työntekijä oli juhlan ansainnut.

Lue lisää ›

Tampere Smart City Week ja DigITre

Kun Tampereen kaupungin järjestämän TSCW:n ja Tampereen Messuilta lähtöisin olleen DigITre-tapahtuman synergiat huomattiin, alkoi vuoden kestävä suunnittelu tapahtumien yhteiseen pyöräyttämiseen areenalla.

Lue lisää ›

Suomen Nuorkauppakamarin vuosikokouksen gaalaa

Huippuesiintyjiä, upeita vieraita, hyvää ruokaa ja pyrotekniikkaa – tästä kaikesta syntyi kaikkien aikojen gaalailta Suomen Nuorkauppakamareille huhtikuussa 2022.

Lue lisää ›

Nokia Arenan avajaiset

Nokia Arena näytti heti avajaistilaisuudessa muuntautumiskykyään, kun permannolla järjestetystä noin 500 henkilön kutsuvierastilaisuudesta siirryttiin parissa tunnissa 15 000 katsojaa vetäneeseen avajaiskonserttiin.

Lue lisää ›

Ilmailualan Connect-konferenssi 2022

Connect-tapahtuma, viralliselta nimeltään International CONNECT Route Development Forum 2022, on vuosittain järjestettävä kansainvälinen ilmailualan päättäjien verkostoitumistapahtuma.

Lue lisää ›

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sales@areenatampere.fi
tai täytä tarjouspyyntölomake.