Aitiot ja varaus

Etusivu / Palvelut / Aitiot ja varaus

Koe tapahtumat aitiopaikalta

Nokia Arenan aitiossa tapahtumaelämys on ainutlaatuinen. Nauti tapahtumasta ja palvelusta parhailla paikoilla, omalla porukalla. Valitse mieleisesi tarjoilut herkullisesta ruoka- ja juomatarjonnastamme. Tästä ei yhteinen elämys parane!

Areenalta löytyy erityyppisiä aitioita yhteensä 63 kappaletta, joissa pääset seuraamaan tapahtumaa täysin toiveidesi mukaan. Tapahtumissa aitiot sopivat 15–40 henkilön illanviettoon. Lisäksi pääaitiokerroksesta löytyy 6 kpl jopa 30 hengen aitioita, jotka ovat mahdollista yhdistää toisiinsa (1-3 kpl) jopa 500 hengen tilaisuuksiin tapahtumien aikana.

Varaa aitio

Voit varata aition käyttöösi tapahtumaan aitiovarausjärjestelmästämme haluamasi tapahtuman kohdalta. Lisätietoja osoitteesta sales@areenatampere.fi tai tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Tutustu aitioihin

Kuvagalleria ›

Aitiot

15-18 hlö I 4.krs

Aitiot ovat ehdottomasti areenan paras paikka tapahtumista nauttimiseen 10–18 hengen ryhmille. Kokoa oma yritys- tai kaveriporukka, vuokraa aitio ja tilaa tarjoilut makusi mukaan. Jokaisessa aitioissa on kokouskalusteet, led-näyttö, keittiö- ja tarjoilukalusteet ja vaatenaulakko. Kylmäkaappi on täytetty erilaisilla juomilla, jotka maksetaan menekin mukaan joko paikan päällä kortilla tai jälkikäteen laskulla. Täydennystä on saatavilla tarvittaessa. Jokaisella aitiovieraalla tulee olla oma aitiolippu ja kaikille on myös paikka katsomossa aition lähellä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ›

Kuvagalleria ›

Sky aitiot

13- 40 hlö I 6.krs

Sky aitiot ovat hieman perusaitioita tilavampia. Niissä jopa 40 hengen ryhmä pääsee nauttimaan yhteisestä tapahtumaelämyksestä. Aitioissa on kokouskalusteet, led-näyttö, keittiö- ja tarjoilukalusteet ja vaatenaulakko. Kylmäkaappi on täytetty erilaisilla juomilla, jotka maksetaan menekin mukaan joko paikan päällä kortilla tai jälkikäteen laskulla. Täydennystä on saatavilla tarvittaessa.

Jokaisella aitiovieraalla tulee olla oma aitiolippu ja kaikille on myös paikka katsomossa aition lähellä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ›

Kuvagalleria ›

4. kerroksen yhdistettävät aitiot

max. 30 hlö I 4.krs

Nämä aitiot sopivat mainiosti 15–30 henkilön kokoontumiseen, mutta aitioita on mahdollista yhdistää jopa 500 henkilön illallistapahtumaan.

Monessa Nokia Arenan tapahtumista näissä aitioissa nautitaan kolmen ruokalajin illallinen pöytiin tarjoiltuna tai runsaasta buffet-tarjoilusta. Jääkiekko-otteluihin VIP-paketit varataan suoraan ottelua isännöivän Tapparan yritysmyynnin tai Ilveksen myynnin kautta. Muihin tapahtumiin voit varata VIP-lipun ruokailuineen Lippu.fi-palvelusta kyseisen tapahtuman kohdalta. Huomioithan kuitenkin, että nämä suuremmat 4. kerroksen aitiot ovat tapahtumissa käytössä rajatusti lavan sijoittelusta riippuen.

Ryhmäaitioissa on led-näyttö, keittiö-/tarjoilukalusteet ja vaatenaulakko.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ›

Arena Food & Beverage

arenafoodandbeverage.fi


Mitä olisikaan onnistunut tapahtuma aitiossa ilman herkullisia ruoka- ja juomapalveluita? Olipa toiveissa sitten laadukas konsertti-illallinen, street food -henkinen ruokailu jääkiekko-ottelun oheen tai pientä purtavaa juomatarjoiluineen näytöksen lomassa, voit valita valmiiden ja laadukkaiden menuvaihtoehtojemme joukosta mieleisen. Ruoka tarjoillaan aitioissa seisovasta pöydästä.

Käytössänne on tapahtuman aikana myös valmiiksi täytetty juoma- ja viinikaappi. Aitiokerroksessa teitä palvelevat ystävälliset aitio-hostimme, jotka huolehtivat lisätarjoiluista sekä ryhmänne viihtyvyydestä koko tapahtuman ajan.

Muistathan tilata meiltä aitiotarjoilut ennakkoon kolmea arkipäivää ennen tapahtuman alkua: Aitiopalvelut – Arena Food & Beverage

Ota yhteyttä arkisin klo: 9–16

aitiopalvelut@noho.fi
+358 103 184 633

Kuvagalleria ›

Jätä tarjouspyyntö

Laita meille postia, pyrimme vastaamaan 3 arkipäivän kuluessa ja autamme tilaisuutesi toteuttamisessa.