Aitiot ja varaus

Etusivu / Palvelut / Aitiot ja varaus

Koe tapahtumat aitiopaikalta

Nokia Arenan aitiossa tapahtumaelämys nousee uudelle tasolle. Nauti tapahtumasta ja palveluista parhailla paikoilla, omassa porukassa. Areenalla on yhteensä 63 erikokoisille ryhmille sopivaa aitiota, joissa pääset seuraamaan huippu-urheilua, konsertteja ja muita maailmanluokan tapahtumaelämyksiä toiveidesi mukaan.

Varaa aitio

Voit varata aition käyttöösi tapahtumaan aitiovarausjärjestelmästämme haluamasi tapahtuman kohdalta. Aition voit varata myös osoitteesta sales@areenatampere.fi tai tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Lippupisteen aitiopalvelu auttaa aitiovarausjärjestelmään liittyvissä teknisissä asioissa: aitiopalvelu@lippu.fi, 0600 413 147

Tutustu aitioihin

Kuvagalleria ›

Aitiot 4.krs

15-18 hlö I 4.krs

Aitiot ovat ehdottomasti areenan paras paikka tapahtumista nauttimiseen 15–18 hengen ryhmille. Kokoa oma yritys- tai kaveriporukka, vuokraa aitio ja tilaa tarjoilut mieltymystesi mukaan. Jokaisessa aitioissa on kokouskalusteet, led-näyttö, keittiö- ja tarjoilukalusteet ja vaatenaulakko. Kylmäkaappi on täytetty erilaisilla juomilla, jotka maksetaan menekin mukaan joko paikan päällä kortilla tai jälkikäteen laskulla. Täydennystä on saatavilla aina tarvittaessa. Jokaisella aitiovieraalla tulee olla oma aitiolippu ja kaikille on oma istumapaikka aitiossa tapahtumien seuraamista varten.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ›

Kuvagalleria ›

Aitiot 6.krs

13- 40 hlö I 6.krs

Aitiot ovat hieman perusaitioita tilavampia. Niissä jopa 40 hengen ryhmä pääsee nauttimaan yhteisestä tapahtumaelämyksestä. Aitioissa on kokouskalusteet, led-näyttö, keittiö- ja tarjoilukalusteet ja vaatenaulakko. Kylmäkaappi on täytetty erilaisilla juomilla, jotka maksetaan menekin mukaan joko paikan päällä kortilla tai jälkikäteen laskulla. Täydennystä on saatavilla aina tarvittaessa.

Jokaisella aitiovieraalla tulee olla oma aitiolippu ja kaikille on oma istumapaikka aitiossa tapahtuman seuraamista varten.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ›

Kuvagalleria ›

Aitiot 4.krs

30-90 hlö I 4.krs

Nämä aitiot sopivat mainiosti 30-90 henkilön kokoontumiseen, mutta aitioita on mahdollista yhdistää jopa 500 henkilön illallistapahtumaan.

Jääkiekko-otteluihin VIP-paketit varataan suoraan ottelua isännöivän Tapparan yritysmyynnin tai Ilveksen myynnin kautta. Muihin tapahtumiin voit varata VIP-lipun ruokailuineen Lippu.fi-palvelusta kyseisen tapahtuman kohdalta. Huomioithan kuitenkin, että nämä suuremmat 4. kerroksen aitiot ovat tapahtumissa käytössä rajatusti lavan sijoittelusta riippuen.

Aitioissa on led-näyttö, keittiö-/tarjoilukalusteet ja vaatenaulakko.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Arena Food & Beverage

arenafoodandbeverage.fi/aitiopalvelut/


Mitä olisikaan onnistunut tapahtuma aitiossa ilman herkullisia ruoka- ja juomapalveluita? Olipa toiveissa sitten laadukas konsertti-illallinen, street food -henkinen ruokailu jääkiekko-ottelun oheen tai pientä purtavaa juomatarjoiluineen näytöksen lomassa, voit valita valmiiden ja laadukkaiden menuvaihtoehtojemme joukosta mieleisen. Ruoka tarjoillaan aitioissa seisovasta pöydästä.

Käytössänne on tapahtuman aikana myös valmiiksi täytetty juoma- ja viinikaappi. Aitiokerroksessa teitä palvelevat ystävälliset aitio-hostimme, jotka huolehtivat lisätarjoiluista sekä ryhmänne viihtyvyydestä koko tapahtuman ajan.

Muistathan tilata meiltä aitiotarjoilut ennakkoon kolmea arkipäivää ennen tapahtuman alkua: Aitiopalvelut – Arena Food & Beverage

Ota yhteyttä arkisin klo: 9–16

aitiopalvelut@noho.fi
+358 103 184 633

Kuvagalleria ›

Jätä tarjouspyyntö

Laita meille postia, pyrimme vastaamaan 3 arkipäivän kuluessa ja autamme tilaisuutesi toteuttamisessa.   

Tarjouspyyntö