AVI:n määräämät koronarajoitukset jatkuvat. Lue lisää
Nokia Arena / Palvelut / Aitiot ja varaus

Aitiot ja varaus

Aitioissa tapahtumaelämys on ainutlaatuinen. Nauti tapahtumasta omalla porukalla, parhailla paikoilla, tarjoiluineen ja palveluineen. Tästä ei yhteinen tapahtumaelämys parane! Areenalla on 63 aitiota, joissa vierailija nauttii tapahtumasta täysin toiveidensa mukaan.

Tapahtumien ulkopuolella aitioita voi vuokrata esimerkiksi kokouksiin, yritystapahtumiin ja muihin tilaisuuksiin.

Aitiot 2–10 hengelle

Aitiot 2–10 hengelle Vuokrattavat aitiot sopivat hyvin 2–10 hengen tilaisuuksiin tapahtumien aikana. Kokoa oma porukka, vuokraa aitio ja tilaa makusi mukaan räätälöidyt tarjoilut ja nauti tapahtumasta areenan parhailla paikoilla! Jokaisessa aitioissa on led-näyttö, kokouskalusteet, keittiö-/tarjoilukalusteet, kylmäsäilytys, ja vaatenaulakko.

Aitiot 15–40 hengelle

Ryhmäaitiot sopivat hyvin 15–40 hengen illanviettoa varten. Tapahtumien yhteydessä istutaan ruokapöydän ääressä ja nautitaan tapahtumaohjelmaan rytmitetty kolmen ruokalajin pöytiintarjoiltu illallinen. Voit vuokrata yksittäisen pöydän tai koko ryhmäaition, ja nauttia ennenkokemattomasta tapahtumaelämyksestä huippukokkien laatiman menusta nauttien. Ryhmäaitioissa on led-näyttö, keittiö-/tarjoilukalusteet, kylmäsäilytys, allas ja vaatenaulakko.

Catering

Mitä olisikaan onnistunut tapahtuma tai kokous ilman herkullisia ruoka- ja juomapalveluita? Oli kyseessä sitten 2000 hengen gaalailta tai muutaman hengen kokoustarjoilut, hoidamme tarjoilut toiveidesi mukaan, jotta sinä voit keskittyä paikan päällä nauttimiseen.  

Voit valita valmiiden menujen joukosta sopivan tai voimme suunnitella sinulle toiveidesi mukaisen vaihtoehdon. Räätälöidyt cateringit tarpeisiisi, ota yhteyttä: 

myynti.arena@noho.fi 

Varaa aitio

Heräsikö kysyttävää aition varaamisen suhteen? Aition vuokraamiseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä
sales@areenatampere.fi