Aitiot ja varaus

Etusivu / Palvelut / Aitiot ja varaus

Koe tapahtumat aitiopaikalta

Nokia Arenan aitiossa tapahtumaelämys on ainutlaatuinen. Nauti tapahtumasta ja palvelusta parhailla paikoilla, omalla porukalla. Valitse mieleisesi tarjoilut herkullisesta ruoka- ja juomatarjonnastamme. Tästä ei yhteinen elämys parane!

Areenalta löytyy erityyppisiä aitioita yhteensä 63 kappaletta, joissa pääset seuraamaan tapahtumaa täysin toiveidesi mukaan. Tapahtumissa aitiot sopivat 15–40 henkilön illanviettoon. Tapahtumien ulkopuolella aitioita ja SkyLounge-aitioita voi käyttää 2–25 hengen kokouksiin. Ryhmäaitiot soveltuvat noin 30 henkilön kokouksiin. Ryhmäaitioita on mahdollista yhdistää toisiinsa (1-3 kpl) jopa 500 hengen tilaisuuksiin tapahtumien aikana.

Varaa aitio

Tapahtumaan aition voit varata suoraan aitiovarausjärjestelmästämme haluamasi tapahtuman kohdalta. Tapahtumien ulkopuolella aitioita voi vuokrata kokouksiin, yritystapahtumiin ja muihin tilaisuuksiin. Ota tällöin yhteyttä sales@areenatampere.fi tai tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Tutustu aitioihin

Kuvagalleria ›

Aitiot 2–18 henkilölle

max. 18 hlö I 4.krs

Aitiot ovat ehdottomasti areenan paras paikka tapahtumista nauttimiseen 10–18 hengen ryhmille. Kokoa oma yritys- tai kaveriporukka, vuokraa aitio ja tilaa tarjoilut makusi mukaan. Jokaisessa aitioissa on kokouskalusteet, led-näyttö, keittiö- ja tarjoilukalusteet ja vaatenaulakko. Kylmäkaappi on täytetty erilaisilla juomilla, jotka maksetaan menekin mukaan joko paikan päällä kortilla tai jälkikäteen laskulla. Täydennystä on saatavilla tarvittaessa. Jokaisella aitiovieraalla tulee olla oma aitiolippu ja kaikille on myös paikka katsomossa aition lähellä. Kokouskäytössä maksimikapasiteetti on 25 henkilöä.

Tapahtumien ulkopuolella aitioita voi vuokrata kokouksiin, yritystapahtumiin ja muihin tilaisuuksiin. Kokouskäytössä ihannehenkilömäärä on max. 8.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ›

Kuvagalleria ›

SkyLounge-aitiot

max. 40 hlö I 6.krs

SkyLounge-aitiot ovat hieman perusaitioita tilavampia. Niissä jopa 40 hengen ryhmä pääsee nauttimaan yhteisestä tapahtumaelämyksestä. Aitioissa on kokouskalusteet, led-näyttö, keittiö- ja tarjoilukalusteet ja vaatenaulakko. Kylmäkaappi on täytetty erilisilla juomilla, jotka maksetaan menekin mukaan joko paikan päällä kortilla tai jälkikäteen laskulla. Täydennystä on saatavilla tarvittaessa.

Jokaisella aitiovieraalla tulee olla oma aitiolippu ja kaikille on myös paikka katsomossa aition lähellä. Kokouskäytössä maksimikapasiteetti on 25 henkilöä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ›

Kuvagalleria ›

Ryhmäaitiot

max. 40 hlö I 4.krs

Ryhmäaitiot sopivat mainiosti 15–40 henkilön kokoontumiseen, mutta aitioita on mahdollista yhdistää jopa 500 henkilön illallistapahtumaan.

Tapahtumissa nautitaan kolmen ruokalajin illallinen pöytiin tarjoiltuna tai runsaasta buffet-tarjoilusta. Voit vuokrata yksittäisen pöydän tai koko ryhmäaition. Jääkiekko-otteluihin VIP-paketti varataan suoraan ottelua isännöivän Tapparan yritysmyynnin tai Ilveksen myynnin kautta. Muihin tapahtumiin voit varata VIP-lipun ruokailuineen Lippu.fi-palvelusta kyseisen tapahtuman kohdalta. Huomioithan kuitenkin, että ryhmäaitiot ovat tapahtumissa käytössä rajatusti lavan sijoittelusta riippuen.

Ryhmäaitioissa on led-näyttö, keittiö-/tarjoilukalusteet ja vaatenaulakko.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ›

Catering-palvelut

Mitä olisikaan onnistunut tapahtuma aitiossa ilman herkullisia ruoka- ja juomapalveluita? Olipa toiveissa sitten konsertti-illallinen pitkän kaavan mukaan, street food -henkinen ruokailu jääkiekko-ottelun oheen tai pientä purtavaa juomatarjoiluineen näytöksen lomassa, voit valita valmiiden ja laadukkaiden menuvaihtoehtojemme joukosta mieleisen. Ruoka tarjoillaan seisovasta pöydästä.

Käytössänne on tapahtuman aikana myös valmiiksi täytetty juoma- ja viinikaappi. Aitiokerroksessa teitä palvelevat ystävälliset aitio-hostimme, jotka huolehtivat lisätarjoiluista sekä ryhmänne viihtyvyydestä koko tapahtuman ajan.

Muistathan tilata meiltä aitiotarjoilut ennakkoon kolmea arkipäivää ennen tapahtuman alkua.

Ota yhteyttä arkisin klo: 9–16

aitiopalvelut@noho.fi
+358 103 184 633

Kuvagalleria ›

Jätä tarjouspyyntö

Haluaisitko järjestää tapahtuman aitiossa, tuoda vieraita tapahtumaan tai heräsikö muuta kysyttävää?
Laita meille postia, pyrimme vastaamaan 2 arkipäivän kuluessa ja autamme tilaisuutesi toteuttamisessa.