Nokia Arenan tilat

Etusivu / Tilat

Monipuoliset tilaratkaisut

Nauti tapahtumaelämyksestä aitiossa tai järjestä oma tapahtuma. Takaamme upeat puitteet ja tilat kaikenkokoisille tapahtumille muutaman hengen kokouksesta suurtapahtumiin.

Aitiot

2–250 henkilöä

Nokia Arenan aitioissa nostat tapahtumaelämyksen uudelle tasolle. Aitiot sijaitsevat areenan 4. ja 6. kerroksessa. Nauti tapahtumasta omalla porukalla, parhailla paikoilla tarjoiluineen ja palveluineen. Areenalla on erikokoisille ryhmille 63 aitiota, joissa kokoonnutaan innostavissa puitteissa ja seurataan tapahtumia omien toiveiden mukaan. Tästä ei yhteinen elämys parane!

Sky Lounge

Areenan 6. kerroksessa sijaitsevan Sky Loungen ikkunoista avautuvat hienot näkymät Tampereen keskustaan. Sky Lounge tarjoaa viihtyisät puitteet isommille kokouksille, juhlille tai yritystapahtumiin, ja jakaantuu tarvittaessa kahteen pienempään tilaan, jotka voi myös vuokrata erikseen.

Sijainti: 6. kerros

Pinta-ala: 613 m2

Yleisömäärä: 190 hlöä istuen, 300 hlöä seisten (esim. cocktail-tilaisuus)

Wi-Fi: On

Näyttöjä: 7 kpl

Kapulamikrofoneja: 4 kpl

Kuvagalleria
Kuvagalleria

Sky Lounge vasen

Sijainti: 6. kerros

Pinta-ala: 340 m2

Yleisömäärä: 120 hlöä

Wi-Fi: On

Näyttöjä: 5 kpl

Kapulamikrofoneja: 2 kpl

Sky Lounge oikea

Sijainti: 6. kerros

Pinta-ala: 273 m2

Yleisömäärä: 70 hlöä

Wi-Fi: On

Näyttöjä: 2 kpl

Kapulamikrofoneja: 2 kpl

Eventum

Eventum on areenan kansitason tapahtumarikas helmi. Näyttävässä, eri tilaisuuksiin ja teemoihin mukautuvassa tapahtumaravintolassa järjestyvät niin päivä- ja iltatapahtumat, gaalat, yritysjuhlat kuin yksityistilaisuudetkin.

Sijainti: kansitaso

Pinta-ala: 646 m2

Esiintymislava: 3x6m2

Yleisömäärä: 400 hlöä istuen, 600 hlöä seisten, esim. cocktail-tilaisuus

Wi-Fi: On

Näyttöjä: 1kpl lavascreen, 2kpl isoja sivuscreenejä, 5 kpl näyttöjä. Lisäksi baarien yhteydessä lisää näyttöpintaa.

Mikrofoneja: 2kpl kapulamikrofoneja, 1 headset-mikrofoni
Huippuluokan äänentoistojärjestelmä

Aulatila

500-1300 henkilöä

Areenan aulatila muuntuu mitä monipuolisimpiin käyttötarkoituksiin cocktail- ja esittelytilaisuuksista pienimuotoisten musiikki- ja puhe-esitysten pitopaikaksi. Hyödynnä kevyenä messu- tai myyntitilana, hurauta sisään näyttelyauto, järjestä iltatapahtuman alkumaljat ja tervehdys ennen maljan puolella siirtymistä tai sen jälkeen. Huomioithan kuitenkin, että tila on aina avoinna kaikille, joten sitä ei ole mahdollista rajata yksityiskäyttöön.

Kuvagalleria

Nokia Arenan malja

15 000 henkilöä

Nokia Arenan sydäntä alettiin jo rakentamisaikana kutsua maljaksi. Malja on suora käännös englanninkielisestä sanasta bowl, joka on kansainvälisessä areenasanastossa yleisesti käytössä. Tilaa mainiosti kuvaava ja suuhun sopiva nimi jäikin elämään.

Liigapelien, konserttien ja muiden suurtapahtumien lisäksi areenan malja on monipuolinen ja muuntuva elämysten ydin. Permanto on mahdollista valjastaa loisteliaaseen illalliskäyttöön valkoisine pöytäliinoineen jopa yli 2000 henkilölle. Malja on myös mahdollista jakaa osittain seminaari- ja illalliskäyttöön.

Täällä onnistuvat yli 10 000 henkilön seminaarit. Lava voidaan rakentaa permannon päätyyn, pitkälle sivulle tai keskelle. Kaiken kruunaa visuaalinen iloittelu katossa olevan jättikokoisen mediakuution, areenaa kiertävien ribbon-screenien ja kymmenien pienempien näyttöjen avulla. Monitoimiareenalla kaikki on mahdollista. Haasta meidät, tehdään yhdessä ikimuistoinen tapahtuma!

Kysy lisää ideoita ja vinkkejä erilaisiin toteutusvaihtoehtoihin myynnistämme.

Harjoitushallin jäävuorot

Areenan harjoitushallin jäävuorot ovat varattavissa. Tiedustele vapaita vuoroja oheisella lomakkeella! Harjoitushallista löytyy 28m kaukalolla varustettu jääalue, 6 pukuhuonetta, pelikello ja yksi näyttö. Harjoitushallin varauskalenteriin on kytkettynä älylukoilla varustettu automatisoitu kulunohjaus.

Kuvagalleria

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sales@areenatampere.fi
tai täytä tarjouspyyntölomake.

Jätä tarjouspyyntö

Laita meille postia, pyrimme vastaamaan 3 arkipäivän kuluessa ja autamme tilaisuutesi toteuttamisessa.   

Tarjouspyyntö