Nokia Arenan tilat

Etusivu / Tilat

Monipuoliset tilaratkaisut

Nauti tapahtumaelämyksestä aitiossa tai järjestä oma tapahtuma. Takaamme upeat puitteet ja tilat kaikenkokoisille tapahtumille muutaman hengen kokouksesta suurtapahtumiin.

Aitiot

2–250 henkilöä

Nokia Arenan aitioissa nostat tapahtumaelämyksen uudelle tasolle. Aitiot sijaitsevat areenan 4. ja 6. kerroksessa. Nauti tapahtumasta omalla porukalla, parhailla paikoilla tarjoiluineen ja palveluineen. Areenalla on erikokoisille ryhmille 63 aitiota, joissa kokoonnutaan innostavissa puitteissa ja seurataan tapahtumia omien toiveiden mukaan. Tästä ei yhteinen elämys parane!

Sky Lounge

50–300 henkilöä

Sky Lounge sijaitsee Nokia Arenan kaarella 6. kerroksessa, jonka ikkunoista avautuvat Tampereen avarat keskustanäkymät. Sky Lounge tarjoaa viihtyisät puitteet isommille kokouksille, juhlille tai yritystapahtumiin. Tilassa on kuusi reilun kokoista näyttöä sekä laadukas äänentoistojärjestelmä. Istumapaikkoja on 100 henkilölle ja cocktail-tyyppisessä tilaisuudessa tilaan mahtuu jopa 300 henkilöä.

Yhdistä varaukseen viereiset 6. kerroksen aitiot ja voit tarvittaessa jakaa osallistujat kätevästi pienryhmätyöskentelyyn tai eriaiheisten puheenvuorojen pariin.

Kuvagalleria
Kuvagalleria

Eventum

100–600 henkilöä

Eventum on areenan kansitason tapahtumarikas helmi. Näyttävässä, eri tilaisuuksiin ja teemoihin mukautuvassa tapahtumaravintolassa järjestyvät niin päivä- ja iltatapahtumat, gaalat, yritysjuhlat kuin yksityistilaisuudetkin.

Tilan sisustus, kalustus ja ilme taipuvat tilaisuuteen sen luonteen ja asiakasmäärän mukaisesti aina pienemmistä tilaisuuksista jopa 600 hengen tapahtumiin. Istuvalle illalliselle Eventumiin on mahdollista kutsua 400 vierasta.

Pöytiin hyvin näkyvä ja vaikuttavan kokoinen jättiscreen mahdollistaa erilaiset esitykset ja tapahtuman ilmeen mukaiset mieleenpainuvat visuaaliset toteutukset. Tilan tekniikka digipintoineen ja äänentoistoineen on huippuluokkaa, mikä varmistaa onnistuneen ja vaikuttavan tapahtuman – olipa kyseessä sitten puhetilaisuus tai klubimuotoinen livekonsertti.

Aulatila

500-1300 henkilöä

Areenan aulatila muuntuu mitä monipuolisimpiin käyttötarkoituksiin cocktail- ja esittelytilaisuuksista pienimuotoisten musiikki- ja puhe-esitysten pitopaikaksi. Hyödynnä kevyenä messu- tai myyntitilana, hurauta sisään näyttelyauto, järjestä iltatapahtuman alkumaljat ja tervehdys ennen maljan puolella siirtymistä tai sen jälkeen. Huomioithan kuitenkin, että tila on aina avoinna kaikille, joten sitä ei ole mahdollista rajata yksityiskäyttöön. Hyödynnä aulan jättiscreenit ja muut digipinnat tilaisuuden ilmeen ja viestien esille tuomisessa.

Kuvagalleria
Kuvagalleria

Nokia Arenan malja

15 000 henkilöä

Nokia Arenan sydäntä alettiin jo rakentamisaikana kutsua maljaksi. Malja on suora käännös englanninkielisestä sanasta bowl, joka on kansainvälisessä areenasanastossa yleisesti käytössä. Tilaa mainiosti kuvaava ja suuhun sopiva nimi jäikin elämään.

Liigapelien, konserttien ja muiden suurtapahtumien lisäksi areenan malja on monipuolinen ja muuntuva elämysten ydin. Permanto on mahdollista valjastaa loisteliaaseen illalliskäyttöön valkoisine pöytäliinoineen jopa yli 2000 henkilölle. Malja on myös mahdollista jakaa osittain seminaari- ja illalliskäyttöön.

Täällä onnistuvat yli 10 000 henkilön seminaarit. Lava voidaan rakentaa permannon päätyyn, pitkälle sivulle tai keskelle. Kaiken kruunaa visuaalinen iloittelu katossa olevan jättikokoisen mediakuution, areenaa kiertävien ribbon-screenien ja kymmenien pienempien näyttöjen avulla. Monitoimiareenalla kaikki on mahdollista. Haasta meidät, tehdään yhdessä ikimuistoinen tapahtuma!

Kysy lisää ideoita ja vinkkejä erilaisiin toteutusvaihtoehtoihin myynnistämme.

Harjoitushallin vakiovuorot

Areenan harjoitushallin vakiojäävuorot ovat nyt varattavissa. Tiedustele vapaita vuoroja oheisella lomakkeella! Harjoitushallista löytyy 28m kaukalolla varustettu jääalue, 4 pukuhuonetta ja varauskalenteriin on kytkettynä älylukoilla varustettu automatisoitu kulunohjaus.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sales@areenatampere.fi
tai täytä tarjouspyyntölomake.