Etusivu / Palvelut

Palvelut

Herkulliset ravintolaelämykset, laadukas majoitus kokoustiloineen ja saunoineen erilaisia aitioita unohtamatta – meiltä löydät kaikki palvelut, mitä ainutlaatuisen tapahtumaelämyksen luomiseen tarvitaan. Näe, koe, maista ja nauti – tätä palettia et saa mistään muualta!

Järjestä tilaisuus

Meiltä monipuoliset ja mukautuvat tilat ainutlaatuisiin tapahtumaelämyksiin.

Lue lisää ›

Aitiot ja varaus

Nauti tapahtumasta omalla porukalla aitiopaikoilla.

Lue lisää ›

Ruoka ja juoma

Areenan 22 huippuravintolaa ja -baaria tarjoavat unohtumattomia ruoka- ja juomaelämyksiä jokaiseen makuun.

Lue lisää ›

Lapland Hotels Arena

Lapland Hotels Arena hengittää Nokia Arenan tapahtumia, sykettä ja moderniutta. Se on uudenlainen hotellikokemus, joka yhdistää kokoustarjonnan uskomattomimpiin tapahtumiin ja ruokatuotteisiin.
Lue lisää ›

Jääajan varaus

Varaa jääaikaa Nokia Arenan harjoitushalliin.

Lue lisää ›

Vaate­säilytys

Suosittelemme lämpimästi jättämään suuremmat tavarat sekä esimerkiksi sateenvarjot kotiin, sillä areenalla ei ole erillisiä tiloja vaatesäilytystä varten.

Pysäköinti

Areenalle pääsee sujuvasti julkisilla kulkuvälineillä läheltä ja kaukaa. Suosittelemmekin siis jättämään oman auton kotiin. Mikäli kuitenkin päätät saapua areenan tapahtumiin autolla, katso lähimmät pysäköintipaikat täältä.

Lue lisää ›

Löytö­tavarat

Löytötavaroita voi tiedustella Pirkanmaan Löytötavaratoimistosta puhelimitse 0600 300 758 (alk. 2,18€/min+mpm/pvm).  Osoite: Suvantokatu 10 Avoinna ma klo 11-17, ti-ke ja pe klo 12-17.

Yhteystiedot

Nokia Arena sijaitsee osoitteessa Kansikatu 3, 33100 Tampere. Muita tarpeellisia yhteystietoja löydät täältä.

Maksaminen

Areenan myyntipisteillä maksaminen on mahdollista vain kortilla. Käteistä rahaa voit ladata Arena Food & Beverage -maksukortille pääkatsomokerroksen (A3) käteisvaihtopisteessä tai aulan Casino Taproomissa. Kortille ladattu raha on voimassa 1 vuoden, eikä sitä vaihdeta käteiseksi.