Aitiovaraus

Etusivu / Palvelut / Aitiovaraus

Koe tapahtumat aitiopaikalta

Areenalla on yhteensä 63 erikokoisille ryhmille sopivaa aitiota.

Ota yhteyttä Nokia Arenan myyntipalveluun, jos haluat kysyä lisää: 
sales@areenatampere.fi tai Eini Inha +358 40 664 3100. Voit myös jättää tarjouspyynnön nettisivujemme kautta.  

Tutustu aitioihin

Kuvagalleria ›

Aitiot 4.krs

15–18 henkilölle

Aitiot ovat ehdottomasti areenan paras paikka nauttia tapahtumista 10–18 hengen ryhmässä. Kokoa oma yritys- tai kaveriporukkasi, vuokraa aitio ja tilaa tarjoilut makunne mukaan.

Jokaisessa aitioissa on kokouskalusteet, LED-näyttö, keittiö- ja tarjoilukalusteet ja vaatenaulakko. Kylmäkaappi on täytetty erilaisilla juomilla, jotka maksetaan menekin mukaan joko paikan päällä kortilla tai jälkikäteen laskulla.

Jokaisella aitiovieraalla tulee olla oma aitiolippu ja kaikille on oma istumapaikka aitiossa tapahtumien seuraamista varten.

Kuvagalleria ›

Aitiot 6.krs

13–40 henkilölle

Perusaitioita tilavammissa 6. kerroksen aitioissa 
jopa 40 hengen ryhmä pääsee nauttimaan yhteisestä tapahtumaelämyksestä. 

Aitioissa on kokouskalusteet, LED-näyttö, keittiö- ja tarjoilukalusteet ja vaatenaulakko. Kylmäkaappi on täytetty erilaisilla juomilla, jotka maksetaan menekin mukaan joko paikan päällä kortilla tai jälkikäteen laskulla. 

Jokaisella aitiovieraalla tulee olla oma aitiolippu ja kaikille on oma istumapaikka aitiossa tapahtumien seuraamista varten. 

Kuvagalleria ›

Aitiot 4.krs

30–500 henkilölle

Nämä 4. kerroksen aitiot sopivat mainiosti 15–30 henkilön kokoontumiseen, mutta aitioita on mahdollista yhdistää jopa 500 henkilön illallistapahtumaan. 

Aitiossa pääset nauttimaan runsaasta buffet-tarjoilusta tapahtumaa seuraten. VIP-paketit varataan suoraan tapahtumajärjestäjän myyntipalvelun kautta. 

Aitioissa on LED-näyttö, keittiö-/tarjoilukalusteet ja vaatenaulakko. 

Jokaisella aitiovieraalla tulee olla oma aitiolippu ja kaikille on oma istumapaikka aitiossa tapahtumien seuraamista varten. 

Näin varaat aition aitiovaraus­järjestelmästämme

Aitiot voit varata suoraan aitiovarausjärjestelmästämme haluamasi tapahtuman kohdalta. Tapahtumien ulkopuolella aitioita voi vuokrata esimerkiksi kokouksiin, yritystapahtumiin ja muihin tilaisuuksiin. 

Jos sinulla on kysyttävää varausprosessista, otathan yhteyttä aitiopalvelu@lippu.fi tai 0600 413 147 ma-pe klo 9–16, tapahtumapäivinä tapahtuman alkuun asti ja viikonloppuisin 2h ennen tapahtumaa, tapahtuman alkuun asti. 

Aitioiden vuokraamiseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä areenan myyntipalveluun: sales@areenatampere.fi tai Eini Inha +358 40 664 3100.  

1

Tee aitiovaraus haluamasi tapahtuman kautta sivuillamme.

2

Klikkaa haluamasi tapahtuman kohdalta Varaa aitio -painiketta. Jos tapahtumaan on tarjolla useampi päivä, valitse myös ajankohta. 

3

Klikkaa aitiot-painiketta ja saat listauksen kyseiseen tapahtumaan vapaana olevista aitioista. Valitse haluamasi aitio. 

4

Varaa jokaiselle aitioon tulevalle aitiolippu. Aitiota varatessa tulee ostaa vähintään yksi aitiolippu. Aitiolippuja pystyy ostamaan lisää myöhemmin aitiovieraidenne määrän tarkennuttua. Huomiothan, että aitioliput tulee olla ostettuna ennen tapahtuman alkua.

5

Nauti toiveidesi mukaisista tarjoiluista – tee myös tarjoiluvaraukset hyvissä ajoin, viimeistään 3 arkipäivää ennen tapahtumaa. Varaa tarjoilut täältä.

Arena Food & Beverage

arenafoodandbeverage.fi/aitiopalvelut/ 

Mitä olisikaan onnistunut tapahtuma aitiossa ilman herkullisia ruoka- ja juomapalveluita? Olipa toiveissa sitten laadukas konsertti-illallinen, street food -henkinen ruokailu jääkiekko-ottelun oheen tai pientä purtavaa juomatarjoiluineen näytöksen lomassa, voit valita valmiiden ja laadukkaiden menuvaihtoehtojemme joukosta mieleisen. Ruoka tarjoillaan aitioissa seisovasta pöydästä. 

Käytössänne on tapahtuman aikana myös valmiiksi täytetty juoma- ja viinikaappi. Aitiokerroksessa teitä palvelevat ystävälliset aitio-hostimme, jotka huolehtivat lisätarjoiluista sekä ryhmänne viihtyvyydestä koko tapahtuman ajan. 

Muistathan tilata meiltä aitiotarjoilut ennakkoon kolmea arkipäivää ennen tapahtuman alkua: Aitiopalvelut – Arena Food & Beverage 

Ota yhteyttä arkisin klo: 9–16

aitiopalvelut@noho.fi
+358 103 184 633

Kuvagalleria ›

Jätä tarjouspyyntö

Laita meille postia, pyrimme vastaamaan 3 arkipäivän kuluessa ja autamme tilaisuutesi toteuttamisessa.   

Tarjouspyyntö