AVI:n määräämät koronarajoitukset jatkuvat. Lue lisää

Tapahtumajärjestäjille

Nokia Arena / Palvelut / Tapahtumajärjestäjille

Mieleenpainuvia kohtaamisia ja ikimuistoisia iltoja: Nokia Arenalta löydät monipuoliset ja mukautuvat tilat erikokoisiin tapahtumiin. Meillä onnistuvat gaalat, seminaarit, konsertit, urheilutapahtumat ja kokoukset upeissa puitteissa Tampereen parhaalla sijainnilla.

Tekniikka­yhteistyö­kumppaninamme toimii Akun Tehdas

Nokia Arenan tekninen varustelu vastaa vaativimpienkin tuotantojen tarpeisiin. Yhteistyökumppanimme tapahtumatekniikan osalta on Akun Tehdas.

Tilaisuudet

Alle 500 hengen tilaisuudet

Areenan kansitasossa sijaitseva tapahtumaravintola Eventum ja 6. kerroksen Lounge tarjoavat viihtyisät puitteet isommille kokouksille, juhlille tai yritystapahtumiin.

Eventum on areenan kansitason tapahtumarikas helmi. Näyttävässä, eri tilaisuuksiin ja teemoihin mukautuvassa tapahtumaravintolassa järjestyvät niin päivä- ja iltatapahtumat, gaalat, yritysjuhlat kuin yksityistilaisuudetkin. Sekä Eventum ja Lounge sisältävät näyttöpintaa, äänentoiston ja tarpeen mukaan pienen lavan. Molemmat tilat muuntautuvat päivän seminaareista ja minimessuista illan tyylikkäisiin verkostoitumistapahtumiin. Olipa tarpeesi mikä vain, areenan tilat taipuvat niihin varmasti!

Yli 500 hengen tilaisuudet

Sekä areenan maljan puoli että areenan aulatila sopivat monipuolisiin käyttötarkoituksiin. Maljaa voidaan jakaa katkaisulinjalla seminaari- ja illalliskäyttöön tai vaikkapa messuille ja iltajuhlaan. Yrityskiekkoa jään päällä tai 2000 henkilön iltajuhla, yli 10 000 henkilön seminaari – lava päädyssä, pitkällä sivulla tai keskilava. You name it, we have it. Monitoimiareenalla kaikki on mahdollista. Haasta meidät tekemään yhdessä ikimuistoinen tapahtuma!
Kysy lisää erilaisista toteutusvaihtoehdoista myynnistämme.