Aitiot

VARAA AITIO

Aitiot sijaitsevat areenalla pääkatsomotason yläpuolella. Areenalla on kaiken kaikkiaan 52 aitiota, joista 46 kappaletta on suunniteltu 15–18 hengelle. Lisäksi areenalla on kuusi suurempaa 40 hengen ryhmäaitiota, jotka voi vuokrata tapahtumakohtaisesti.

Ryhmäaition voi vuokrata kokonaan omaa tilaisuutta varten tai useampi seurue voi nauttia tapahtumasta aitioelämyksenä.

Kuhunkin aitioon kuuluu henkilömäärän mukaiset katsomopaikat, joilta on esteetön näkymä areenalle. Aitio-osio voidaan sulkea katsomotilasta, joka takaa täyden pimennysmahdollisuuden areenalle tarvittaessa. Tapahtumien yhteydessä jokaiselle aitiovieraalle tulee lunastaa pääsylippu kyseiseen tapahtumaan.

Aitiot ovat monikäyttöisiä ja niitä on mahdollisuus hyödyntää laajasti myös areenan tapahtumien ulkopuolella esimerkiksi kokouksiin, yritystapahtumiin ja muihin tilaisuuksiin. Aitioihin on saatavilla myös kattavat catering-palvelut räätälöitynä tarpeiden mukaan.

AITIOPALVELUT – Tapahtumakokemus uusiin ulottuvuuksiin

Aitioissa tapahtumien tunnelma on viritetty huippuunsa – siitä Nokia Arenan ammattilaiset pitävät huolen! Areenalla on jopa 63 aitiota, joissa vierailija nauttii tapahtumasta taatusti parhailta paikoilta, tarjoiluineen ja palveluineen – täysin toiveidensa mukaan.

Oli toiveissa sitten siipibuffa jääkiekko-ottelun kylkeen, konsertti-illallinen pitkän kaavan mukaan tai pientä purtavaa juomatarjoiluineen näytöksen lomassa, suunnittelemme tarjoilut tilaisuuteen sopivaksi. Sekä paikan päällä saatava palvelu että digitaaliset tilauskanavat vievät asiakaskokemuksen uudelle tasolle. Aitiosta koettuna tapahtumat saavat eittämättä täysin uuden ulottuvuuden.

Mikäli olet kiinnostunut järjestämään yli 40 hengen tilaisuuksia löydät lisätietoja täältä.

Varaa aitio tai ota yhteyttä myyntipalveluumme sales@areenatampere.fi.

Aitio- ja kokouspalvelut

aitiopalvelut@noho.fi
myynti.arena@noho.fi

Aitiot ja kokoukset 2–10 hengelle

Nokia Arenan vuokrattavat aitiot sopivat hyvin 2-10 hengen kokouksia varten. Jokaisessa aitioissa on led näyttö, keittiö-/tarjoilukalusteet, kylmäsäilytys, allas ja vaatenaulakko.

Aitiot ja kokoukset 15–40 hengelle

Nokia Arenan ryhmäaitiot sopivat hyvin 15–25 hengen kokouksia varten. Ryhmäaitioissa on led näyttö, keittiö-/tarjoilukalusteet, kylmäsäilytys, allas ja vaatenaulakko.