Etusivu / Ajankohtaista / Areenan Instagram-seuraajat vastasivat: kesäkyselyn tulokset nyt julki

Areenan Instagram-seuraajat vastasivat: kesäkyselyn tulokset nyt julki

Liput jääkiekkopeliin, teatteriin vai sirkukseen? Istuma- vai permantopaikka? Kuuluuko keikalla laulaa mukana? Muun muassa nämä kysymykset keräsivät lähes 600 vastausta UROS LIVE -areenan Instagram-tarinassa järjestetyssä kesäkyselyssä. Tulevia tapahtumia odotetaan kuin kuuta nousevaa, mutta tämä kesä nautitaan mökkeilystä ja järvimaisemista.

Jääkiekkofanit näyttivät kaapin paikan

Kesäkysely todisti, että UROS LIVE -areenan Instagram-seuraajien keskuudessa roihuaa rakkaus jääkiekkoa kohtaan. Lähes 85 % vastaajista menisi mieluummin jääkiekkomatsiin kuin keikalle ja 95 % vastaajista kertookin käyneensä kannustamassa lempijoukkuettaan vähintään kerran paikan päällä. Tästä huolimatta myös keikat ja muut elämykset herättivät kiinnostusta vastaajien keskuudessa. Valinta teatterinäytöksen ja sirkusshow’n välillä osoittautui tasavertaiseksi, eivätkä taikuri- ja tanssiesitykset jääneet kauas palkintopaikoilta.

Keikoilla fiilistellään ja lauletaan mukana

Kysymys kaikkien aikojen parhaasta keikasta keräsi paljon vastauksia, mutta ylivoimaisen voiton vei Rammstein. Myös Bruce Springsteen ja Ed Sheeran nousivat suosikkien joukkoon, suomalaisia artisteja kuten Vesalaa ja Eppu Normaalia unohtamatta. 75 % vastaajista kertoi laulavansa aina keikoilla mukana, ja 65 % vastaajista totesi nauttivansa keikoista mieluiten istumapaikoilla.

Tänä kesänä tapahtumat vaihtuvat mökillä loikoiluun

Kyselyyn vastanneet kertoivat keksineensä korvaavia elämyksiä kesän tapahtumille. Tänä kesänä viikot täyttyvät Suomessa matkailusta, ystävien kanssa oleilusta ja mökkeilystä. Nyt nautitaan etäkonserteista, mökkiturnauksista ja kesäjuhlista – vain mielikuvitus on rajana!

Kyselyn myötä UROS LIVE haluaa toivottaa aurinkoista ja rentouttavaa kesän jatkoa jokaiselle!

Seuraa meitä Instagramissa! @uroslive

UROS LIVE -areena löytyy myös Facebookista, Twitteristä ja LinkedInistä. Ota kanavat seurantaan ja pysy ajan tasalla siitä, mitä elämysten eturivissä tapahtuu.