Etusivu / Ajankohtaista / Areenan JOULU -perhetapahtuma tuo 15.12. Nokia Arenalle jääaktiviteettejaja joulupukin Rovaniemeltä

Areenan JOULU -perhetapahtuma tuo 15.12. Nokia Arenalle jääaktiviteetteja
ja joulupukin Rovaniemeltä

Järjestäjät kutsuvat haastavassa taloudellisessa tilanteessa olevia perheitä maksuttomaan joulutapahtumaan.

Nokia Arena kutsuu perheitä jouluiseen tapahtumaan 15.12. klo 16–19 yhdessä Tampereen seurakuntien, kaupungin ja muiden yhteistyökumppaneidensa kanssa. Maksuttomassa tapahtumassa luistellaan maailmanluokan jäällä ja kumppaneiden järjestämän ohjelman lisäksi menossa ovat mukana Rovaniemeltä saapuva joulupukki sekä Tapparan ja Ilveksen maskotit.

Yleinen taloustilanne haastaa lapsiperheitä ennennäkemättömällä tavalla ja arjessa on tehtävä monia kiperiä valintoja. ”Hintojen nousun myötä yhä useampi perhe on taloudellisessa ahdingossa. Haluamme tarjota maksuttoman tapahtuman, joka on täynnä iloista joulumieltä ja antaa hyväntuulisen hengähdyksen arjesta, ” kertoo Nokia Arenan myyntijohtaja Elina Tikkakoski.

Tapahtuman osallistujat pääsevät luistelemaan Nokia Arenan jäälle sekä osallistumaan seurakuntien ja Varalan Urheiluopiston järjestämiin aktiviteettipisteisiin areenan aulassa. NoHo tarjoilee glögiä ja pipareita.

Tapahtuma osuu sopivasti myös Nokia Arenan 1-vuotisavajaispäivään.
”Areena on jo ensimmäisen vuotensa aikana avannut Tampereelle ennennäkemättömiä tapahtumaelämyksiä ja -mahdollisuuksia. Tampereen kaupunki tukee Areenan JOULU -tapahtumaa, jotta mahdollisimman moni lapsi ja perhe pääsisi kokemaan areenan hienot puitteet ja nauttimaan jouluisista elämyksistä. Tapahtumaan lähtee kutsut kaupungin sosiaalipalveluiden ja seurakuntien ruokakassijakelun kautta. Toivomme, että kutsu saavuttaa tätä kautta kohderyhmän laajasti ja valtaosa kutsun saaneista perheistä pääsisi paikalle,” kertoo Tampereen kaupungin tapahtumajohtaja Perttu Pesä.

Areenan JOULU 15.12. klo 16–19. Tapahtuman sisältöjä päivitetään marras- ja joulukuun aikana Areenan JOULU 2022 -Facebook-tapahtumaan ja Instagram-tilille @areenanjoulu.

Lisätietoja
Areenan JOULU -tapahtuma
Eetu Roumio, tuottaja
yhdessahyvaa@areenatampere.fi

Nokia Arena
Elina Tikkakoski, myyntijohtaja
elina.tikkakoski@areenatampere.fi
+358 50 321 4640

Yhdessä hyvää tekemässä
Akun Tehdas
Ilves
Joulupukin Kammari
KASKI Creative Agency
Lapland Hotels Arena
NoHo
Nokia Arena
Tampereen kaupunki
Tampereen ev. lut. seurakunnat
Tappara
Varalan urheiluopisto