Etusivu / Ajankohtaista / Areenan liiketoiminnasta vastaava yhtiö perustettu

Areenan liiketoiminnasta vastaava yhtiö perustettu

Tampere Deck & Arena Management Oy vastaa areenan operatiivisesta toiminnasta ja elämyspalveluiden kehittämisestä yhdessä kaupallisten kumppaneiden kanssa. 

Tampere Deck & Arena Management Oy on aloittanut toimintansa Marko Hurmeen johdolla. Nyt perustettu yhtiö vastaa areenan operatiivisesta toiminnasta ja elämyspalveluiden kehittämisestä yhdessä kaupallisten kumppaneiden kanssa. Yhtiö toimitilat löytyvät Tampereen Kannen Visit Centeristä, vain kivenheiton päässä työmaalta.

Tampere Deck & Arena Management Oy:n toimitusjohtajana 1. marraskuuta aloittaneen Marko Hurmeen mukaan yhtiön perustaminen merkitsee tärkeää käännettä koko areenan toiminnassa.

”Suunnitelmat alkavat nyt tosissaan muuttua sanoista teoiksi! Takana on monta vuotta hyvää valmistelutyötä ja itse työmaalla rakentaminen etenee vauhdilla. Nyt päästään tositoimiin myös areenan brändin ja liiketoiminnan rakentamisessa”, sanoo Hurme ja kertoo, että hihat on kääritty ja suunta kirkas.

”Aivan ensimmäiseksi haluan tavata jokaisen kumppanin henkilökohtaisesti ja keskustella siitä, miten areenan menestys rakennetaan yhdessä. Meidän pitää myös yhdessä kuunnella tarkalla korvalla kaikkia areenan tulevia käyttäjiä, faneja ja asiakkaita.”

Areena tulee valmistuttuaan toimimaan alustana erilaisille elämyksille ja palveluille, joiden äärelle sekä tapahtumajärjestäjien että maksavan yleisön on helppo tulla. Uuden yhtiön työlistalla onkin muun muassa täysin uudenlaisen digitaalisen asiakaspolun kehittäminen yhteistyössä koko kumppaniverkoston kanssa.

”Haluamme tarjota kuluttajalle ennen kokemattomia elämyksiä – ja yrityksille ketterää ja inspiroivaa yhteistyötä. Alustamalli ja digitalisaatio luovat tälle loistavat ja jopa maailmanlaajuisesti ainutlaatuiset puitteet”, Hurme lupaa.