Etusivu / Ajankohtaista / Areenan toimitusjohtajan valinta käynnissä

Areenan toimitusjohtajan valinta käynnissä

Tampereen Kannen areenan toimitusjohtajan valinta on käynnissä

Toukokuussa avoinna ollut Tampereen Kannen areenan toimitusjohtajan tehtävä herätti laajaa kiinnostusta. Valintaprosessi etenee nyt ehdokkaiden haastatteluilla. Toimitusjohtajan valinta on areenan liiketoiminnasta vastaavan yhtiön ensimmäinen rekrytointi ja uusi toimitusjohtaja julkistetaan myöhemmin tänä vuonna.

”Toimitusjohtajan tehtävänä on luoda edellytykset paitsi areenan tulokselliselle liiketoiminnalle, myös kansallisen ja maailmanluokan tapahtumabisnekselle, konserteille, kongresseille ja urheilutapahtumille. Olemme tyytyväisiä saapuneiden hakemusten määrään ja laatuun ja uskomme, että tekijä löytyy tästä joukosta”, kertoo hankekehitysjohtaja Kari Mäkelä.

Tampereen Kannelle valmistuva uusi areena on ensimmäinen kaupungin ydinkeskustaan nouseva elämyskeskus koko Euroopassa. Areenan yli miljoonan vuotuisen kävijän on arvioitu tuottavan Tampereelle parhaimmillaan 28 miljoonaa euroa arvonlisäystä vuodessa. Tämä vastaa noin 610 laskennallista työpaikkaa.

Areenan urheilu-, viihde- ja kongressitarjonnasta vastaavat Suomen johtavat toimijat. Viihteen lippulaivana toimii Veikkauksen kasino, hotellitoiminnasta vastaa Lapland Hotels ja ravintolatarjonnan takaa löytyvät muun muassa NoHo Partners ja Hartwall. Lisäksi Tapparan ja Ilveksen kotipelit muodostavat tärkeän osan tapahtumista. Lipunmyynnistä kaikkiin tapahtumiin vastaa Lippupiste.

”Jo solmitut merkittävät kumppanuudet ovat osoitus koko alueen ja konseptin houkuttelevuudesta. Toimitusjohtajalla on keskeinen rooli siinä, että areenasta ja koko alueesta rakentuu kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävä elämyskeskus Tampereen rohkeasti kehittyvään keskustaan”, Tampereen kaupungin hankejohtaja Tero Tenhunen sanoo.