Etusivu / Ajankohtaista / Nokia Arena tukee perheitä jouluna – ruokakassikeräys verkossa ja joulutapahtuma 18.12.

Nokia Arena tukee perheitä jouluna – ruokakassikeräys verkossa ja joulutapahtuma 18.12.

Areenan JOULU -hyväntekeväisyystapahtuma kutsuu erityisesti taloudellisia haasteita kohdanneita perheitä iloisiin kuusijuhliin 18.12. ja vauhdittaa tästä päivästä alkaen ruokakassikeräystä verkossa. Tapahtuman järjestää Nokia Arena, Tampereen seurakuntien Ruokapankki ja Tampereen kaupunki yhteistyössä areenan ekosysteemin toimijoiden, kuten NoHo Partnersin ja Akun Tehtaan, kanssa. Yhteistyökumppaniksi on mahdollista tulla vielä mukaan. 

Korona-aika on tuonut erilaisten avustusten piiriin aiempaa enemmän myös lapsiperheitä. Kaikilla ei ole mahdollisuutta osallistua maksullisiin joulutapahtumiin. Areenan JOULU -tapahtuma vastaa tähän tarpeeseen. Perheille suunnattu maksuton tapahtuma antaa mahdollisuuden kokoontua yhteen iloisissa merkeissä jouluisten tarjottavien ja erilaisten ohjelmapisteiden, kuten liikunnan ja askartelun, parissa. 

”Olemme merkittävä uusi toimija kaupungissa ja haluamme toimia osaltamme yhteiskuntavastuullisesti. Lauantaina 18.12. järjestettävä Areenan joulu on tästä ensimmäinen konkreettinen esimerkki. Haluamme, että taloudellisesta tilanteesta riippumatta kaikilla on mahdollisuus päästä nauttimaan areenan tunnelmasta. On mahtavaa, miten Tampereen kaupunki ja seurakunnat sekä koko areenan ekosysteemi ovat lähteneet mukaan tekemään yhdessä hyvää aidosta auttamisen ilosta!” Nokia Arenan myyntijohtaja Elina Tikkakoski kertoo. 

Tampereen seurakuntien ruoka-apu on hankalassa tilanteessa, kun EU lopettaa toistaiseksi ruoka-apunsa. Elintarvikkeita riittää jaettavaksi enää helmikuun loppuun asti. Joulujuhlan lisäksi areena on Moro-lehden kanssa vauhdittamassa Ruokapankin ruokakassikeräystä sekä avoimen verkkokeräyksen että yhteistyökumppaneidensa kautta.  

Yhteistyökumppanit löytyivät luontevasti
Kun Nokia Arena etsi yhdessä Tampereen kaupungin kanssa sopivaa yhteistyökumppania ja samalla oikeaa reittiä tapahtuman kohdeyleisön tavoittamiseksi, Tampereen seurakunnat ja Ruokapankki tuntuivat luontevilta yhteistyötahoilta. Pastori Merja Halivaara Tampereen ev.lut seurakuntien kehityspalveluista on iloinen yhteistyöstä. 
”Areenan joulu osaltamme lähti liikkeelle siitä, kun Nokia Arenan yhtiö ehdotti seurakunnille yhteistyötä joulutapahtumaan liittyen. On mahtavaa, että Tampereella eri tahot voivat lyödä osaamisensa yhteen ja tuottaa siten iloa ja apua asukkaille. Nokia Arenan kanssa on hienoa päästä yhteistyöhön. Siellä on aidosti haluttu etsiä auttamisen keinoja ja panostetaan joulutapahtumaan. Tapahtuman ovet ovat avoinna perheille ilman huolta siitä, onko rahaa pääsylippuihin, joulupuuroon ja ohjelman seuraamiseen. Toivottavasti kaikki kohderyhmän perheet löytävät paikalle”, Halivaara toivoo. 

Tapahtuma järjestetään korona-turvallisesti ajankohtaisten suositusten mukaisesti. Areenalla on väljät tilat, tehokas ilmanvaihto ja ohjelmaa on porrastettu alkamaan tasatunnein. Tilaisuudessa suositellaan maskien käyttöä, huomioidaan turvavälit ja saatavilla on käsidesiä. Tapahtuma on syrjinnästä ja häirinnästä vapaa ja sen halutaan olevan kaikille turvallinen. Myös esteetön saapuminen on huomioitu. 

Päivittyviä tietoja tapahtuman sisällöistä löytyy Facebook-tapahtumasta ja Instagram-tililtä @areenanjoulu. Halukkaat Areenan JOULU -tapahtuman yhteistyökumppanit voivat ottaa yhteyttä osoitteeseen yhdessahyvaa@nokiaarena.fi.

LAHJOITA
Ruokakassikeräyksen lahjoituksia otetaan alla olevan lahjoituslomakkeen lisäksi
– lyhentämättömänä tilisiirrolla Tampereen ev. lut. seurakuntayhtymä, IBAN: TSOP FI 955 732 262 001 1510, BIC: OKOYFIHH Viestikenttään: 2030.605.127.00 Joulu Areena
– MobilePaylla numeroon 48075

Yhdessä hyvää tekemässä: 
Akun Tehdas
Eezy Oy
Ilves

KASKI Agency
Kotimaanapu
NoHo Partners
Ransu Ry / Panu Raipia
Nokia Arena
Tampereen kaupunki
Tampereen ev. lut. seurakunnat
Tappara
 

Lisätietoja 

Tuottaja, Areenan JOULU -hyväntekeväisyystapahtuma
Kristiina Paananen
yhdessahyvaa@areenatampere.fi
+358 40 837 7002 

Nokia Arena
Myyntijohtaja
Elina Tikkakoski
elina.tikkakoski@areenatampere.fi +358 50 321 4640 

> Tutustu tapahtuman ohjelmaan

Auta tamperelaisia perheitä, lahjoita Ruokakassi-keräykseen.