Etusivu / Ajankohtaista / Arkkitehti Hannu Helkiölle elämäntyöpalkinto TheStadiumBusiness Design & Development Awards -kisassa

Arkkitehti Hannu Helkiölle elämäntyöpalkinto TheStadiumBusiness Design & Development Awards -kisassa

Nokia Arena voitti vuosi sitten maailmanlaajuisessa stadioneiden ja areenoiden design ja kehitys -konferenssissa Manchesterissa Vuoden projekti -kategorian. Tämä palkinto on nyt saanut eräänlaista jatkoa, kun Nokia Arenan arkkitehtina toiminut Hannu Helkiö sai tunnustusta mittavasta urastaan.

Hannu Helkiö vastaanotti Outstanding Achievement -palkinnon Manchesterissa joulukuussa.


Outstanding Achievement -palkinto

Alalla suurta arvostusta nauttiva tapahtuma TheStadiumBusiness Design & Development Summit järjestettiin Manchesterissa 6.-7.12.2023, jossa myös jaettiin palkintoja eri kategorioissa. Mukana on lukuisia toimijoita ja hankkeita ympäri maailmaa. Kategorioita oli yhteensä 11, joista viimeisenä palkittiin Outstanding Achievement -kategoria. Tämä palkinto myönnetään vuosittain vain yhdelle henkilölle tai organisaatiolle.

Tunnustus saatiinkin tänä vuonna Suomeen, kun Hannu Helkiölle annettiin elämäntyöpalkinto mittavasta urasta urheilu- ja tapahtumakohteiden, ennen kaikkea monitoimiareenojen konseptien ja suunnitelmien monipuolisesta toteuttamisesta. ”Palkinto on yksi huomattava tunnustus alalla ja olen kyllä hyvin ylpeä siitä”, Helkiö kertoo.