Etusivu / Ajankohtaista / AVI:n määräämät koronarajoitukset jatkuvat

AVI:n määräämät koronarajoitukset jatkuvat

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto (AVI) on päättänyt jatkaa Pirkanmaalla yleisötapahtumien rajoittamista 21.1.2022 saakka. Noudatamme asiassa viranomaisten määräyksiä. 

Selvitämme parhaillaan, voidaanko tammikuulle sovitut tapahtumat järjestää nykyisten rajoitusten puitteissa, siirretäänkö tapahtumia tai pelataanko Liiga-pelit mahdollisesti ilman yleisöä. Tiedotamme asiasta heti, kun saamme lisätietoja.  

Aulamme ja näin ollen myös aulassa sijaitseva Taproom-ravintola ovat suljettuina 21.1.2022 saakka. Aula avataan ainoastaan tapahtumien yhteydessä, mikäli niiden järjestäminen osoittautuu mahdolliseksi. 

Nokia Arenalla järjestettäviin tapahtumiin ostetut liput käyvät uutena ajankohtana sellaisenaan, mikäli korvaava päivä on mahdollista järjestää. Mikäli uutta päivämäärää ei ole vielä ilmoitettu, seuraa Nokia Arenan somekanavia ja nettisivuja. Tapahtumajärjestäjä määrittelee lippujen palautusmahdollisuuden ja -ajankohdan. Tiedotamme myös tästä, kun saamme lisätietoja kultakin tapahtumajärjestäjältä.