Etusivu / Ajankohtaista / Elämysten eturivissä on jälleen paikkoja avoinna

Elämysten eturivissä on jälleen paikkoja avoinna

Vuosi sitten toukokuussa Tampereen Kannen areena julkisti ensimmäisen rekrytointinsa. Uudelle areenalle haettiin toimitusjohtajaa tapahtuma-alan näköalapaikalle – ”elämysten eturiviin”. Muistan ajatelleeni tuolloin, että tällainen tilaisuus tulee kohdalle vain kerran elämässä. Esillä ollut kokonaisuus oli huikea kaikkine palveluineen ja teknologiaideoineen. Tuli tunne: tähän tekijäporukkaan on päästävä mukaan. Kyseessä oli ainutkertainen mahdollisuus.

Kulunut toukokuu on ollut monella tavalla erilainen kuin edeltäjänsä. Vaikka elämme poikkeusaikaa, olen iloinen ja ylpeä siitä, että UROS LIVE -areenan suunnitelmat ovat voineet edetä alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Erityisen innoissani olen siitä, että käynnistimme muutama viikko sitten areenan seuraavat avainrekrytoinnit. Nyt haemme kasvavaan joukkoomme myyntipäällikköä, tuotantovastaavaa, digitaalisen liiketoiminnan päällikköä ja tapahtumapäällikköä. Tarkempaa tietoa auki olevista paikoista löydät nettisivuiltamme.

Mitä työskentely elämysten eturivissä käytännössä tarkoittaa? Saamani areenakokemuksen pohjalta kirjoitin ylös muutaman ajatuksen siitä, millaisia työkavereita parhaillaan etsimme.

Tärkein ensin – haemme osaajia, joilta löytyy laajaa näkemystä ja uskallusta. Areena aukeaa loppuvuodesta 2021. Päivittäinen työmme on siis tällä hetkellä tulevaisuuden rakentamista – ja tarkoitus on pitää sama asenne myös toiminnan käynnistyttyä. UROS LIVE -areenan tavoitteena on olla Euroopan paras alusta elämyksille ja tapahtumille. Tässä onnistuminen edellyttää jokaiselta areenan tekijältä näkemystä ja kykyä innostua uuden kehittämisestä.

Toiseksi, digitaalisuus on meille lähtökohta, ei tavoite. Haluamme tarjota areenan asiakkaille unohtumattomia live-elämyksiä, sekä tehdä niiden kuluttamisen sekä rikastamisen mahdollisimman helpoksi huippuluokan digitaalisilla palveluilla. Asiakaskokemuksen rakentaminen edellyttää molempien maailmojen vahvaa tuntemusta.

Ja lopuksi, etsimme ammattilaisia, jotka ymmärtävät vastuullisuuden merkityksen. Koko areenan toiminta – lähtien sijainnista ydinkeskustassa – perustuu vastuullisuuteen. Tavoitteenamme on tuottaa ekologisesti ja eettisesti kestäviä palveluita. Liiketoimintaamme rakennamme kunnianhimoisesti, mutta turhia riskejä välttäen.

Kevät on kasvun ja uusien alkujen aikaa. Rakennustyöt Kannella ovat pitkällä ja areenan julkisivu muotoutuu jo selvästi osaksi Tampereen silhuettia. Uusien rekrytointien myötä pääsemme suunnittelemaan laajemmalla osaajaryhmällä myös seinien sisällä tapahtuvaa toimintaa ja tulevaisuuden elämyksiä uudella vaihteella. Ja se vasta on hienoa – tuleehan tällainen tilaisuus vastaan vain kerran elämässä!

Marko Hurme, UROS LIVE -areenan toimitusjohtaja