Etusivu / Ajankohtaista / Elämysten eturivissä: Timo Isomäki luottaa elämysten voimaan

Elämysten eturivissä: Timo Isomäki luottaa elämysten voimaan

Elämysten eturivissä -haastattelusarjamme ensimmäinen haastateltava, Suomen festarikuninkaaksikin tituleerattu Timo Isomäki vaikuttaa Nelonen Media Live Oy:ssä promoottorina. Timo onkin todellinen areenaspektaakkeleiden asiantuntija, jonka uran viimeaikaisiin kohokohtiin kuuluu muun muassa Rammsteinin viimekesäinen stadionkeikka Ratinassa.

Miltä tapahtumabisnes Suomessa näyttää tällä hetkellä?

Tapahtumabisnes on ollut jo vuosia kasvussa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Ihmiset haluavat panostaa elämyksiin tavaroiden sijaan, mikä näkyy niin tapahtumatarjonnan kuin -kulutuksenkin lisääntymisenä. Tapahtumat kiinnostavat ihmisiä ja myös artistit kiertävät ja keikkailevat aktiivisesti. Tänä päivänä kansainvälisten tähtien rinnalla myös kotimaiset artistit kykenevät areenatasoisiin livekeikkoihin, jotka vetävät katsomot täyteen ihmisiä.

Konsertit ja livekeikat ovat nykyisin myös kirjaimellisesti koko kansan huvia, ja tarjontaa löytyy jokaiselle ikäryhmälle aina teini-ikäisistä eläkeläisiin!

Miltä alan tulevaisuus näyttää, ja mitkä voisivat olla tapahtumabisneksen suuria trendejä siinä vaiheessa, kun UROS LIVE avautuu loppuvuodesta 2021?

Viime aikoina huomiota ovat herättäneet erilaiset hologrammitekniikalla toteutetut esitykset, jotka voivat herättää henkiin vaikka Elviksen. Tällaisia toteutuksia onkin nähty jo jonkin verran maailmalla. Myös erilaisten lisätyn todellisuuden elementtien yhdistämistä musiikkielämyksiin on testattu onnistuneesti. Itse näkisin kuitenkin, että suomalaiset kaipaavat live-esityksiltä eniten tunnetta, yhteisöllisyyttä ja artistin todellista läsnäoloa.

Mitä UROS LIVE sinun näkökulmastasi tuo suomalaiseen elämysbisnekseen? Entä mitä odotat areenalta eniten?

Uusi areena tuo varmasti uutta sykettä niin Pirkanmaalle kuin muuallekin Suomeen. Myös areenan saavutettavuus on todellista huippuluokkaa! Sanoisin, että areenasta on kaiken näkemäni perustella tulossa monella tapaa aivan uudenlainen tapahtuma-areena, joka on reipas askel eteenpäin elämysbisneksessä.

Minkä elämyksen haluaisit henkilökohtaisesti nähdä UROS LIVE -areenalla?

Musiikkipromoottorina livekeikat ovat minulle se juttu. Jos ihan artisteista puhutaan, niin minulla ei todellakaan olisi mitään sitä vastaan, että Rammstein toisi spektaakkelimaisen shownsa tulevaisuudessa myös UROS LIVE -areenalle!

Elämysten eturivissä -sarjassa jututamme suomalaisia musiikki-, viihde-, urheilu- ja tapahtuma-alan vaikuttajia. Juttusarjassa eri alojen asiantuntijat ja elämysten parissa työskentelevät pohtivat elämysbisneksen tulevaisuudennäkymiä ja UROS LIVE -areenan tarjoamia mahdollisuuksia omasta näkökulmastaan.