Etusivu / Ajankohtaista / Elina Tikkakoski UROS LIVE -areenan myyntijohtajaksi

Elina Tikkakoski UROS LIVE -areenan myyntijohtajaksi

UROS LIVE -elämysareenan myyntijohtajaksi on nimitetty Elina Tikkakoski. KTM Tikkakoski siirtyy tehtävään Turun tapahtumakeskus Logomosta, jossa hän on vastannut myynnistä viimeisten kolmen vuoden ajan. Elina Tikkakoski aloittaa UROS LIVE -areenan palveluksessa 1.10. ja tulee työskentelemään Tampereelta käsin.

Myynnin kehittämisestä konsepteihin ja tuotteistamiseen

Elina Tikkakoski tuo UROS LIVE -areenan organisaatioon myynnin kehittämisen lisäksi laaja-alaista näkemystä konseptoinnista ja tuotteistamisesta. Ennen tapahtumakeskus Logomoa Tikkakoski toimi kalustettujen asuntojen ja huoneistohotellien liiketoiminnan parissa.

– Saimme tehtävään runsaan määrän kovatasoisia hakemuksia. Elinan aikaisempi kokemus konseptoinnista ja tuotteistamisesta sekä vahva näkemys tapahtumien myynnin kehittämisestä osuivat loistavasti yhteen tarpeidemme kanssa. UROS LIVE -areena tulee tarjoamaan myös kaupallisessa mielessä paljon uutta ja siihen tarvitsemme parhaan mahdollisen ammattilaisen, UROS LIVE -areenan toimitusjohtaja Marko Hurme arvioi.

– Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta. On upeaa päästä mukaan suunnittelemaan ja rakentamaan jotakin täysin uutta. UROS LIVE -areena on uniikki ja ainutlaatuinen paitsi Suomen mittakaavassa, myös koko Euroopan tapahtumateollisuuden piirissä. On hienoa liittyä kansainvälisen tason edelläkävijöiden joukkoon, Elina Tikkakoski sanoo.

Tapahtumat digiloikan kynnyksellä

Tikkakoski näkee koko tapahtumateollisuuden elävän murrosvaihetta, jossa syntyy paljon uutta.

– Tapahtumabisneksen osalta aika on nyt todella mielenkiintoinen. Pandemia on käynnistänyt tapahtumateollisuudessa voimakkaan digiharppauksen, joka tarjoaa aivan uudenlaisia mahdollisuuksia. Tapahtumien keskeinen voima on yhteisöllisyys ja yhdessä kokeminen, ja uskon, että pandemian jälkeenkin esimerkiksi hybriditapahtumien osuus tulee kasvamaan valtavasti. UROS LIVE -areenalla on erinomaiset edellytykset tarttua uusiin mahdollisuuksiin huippuluokan teknologian ja palveluiden keinoin, Tikkakoski analysoi.