Etusivu / Ajankohtaista / Eveliina Kuivajärvi auttaa yrityksiä järjestämään unohtumattomia tapahtumia Nokia Arenalla

Eveliina Kuivajärvi auttaa yrityksiä järjestämään unohtumattomia tapahtumia Nokia Arenalla

Eveliina Kuivajärvi aloitti maaliskuussa 2022 Nokia Arenan myyntitiimissä Key Account Managerina. Hän on koulutukseltaan matkailualan restonomi. Tätä ennen Eveliina on työskennellyt useamman vuoden B2B-myynnin tehtävissä messu- ja tapahtuma-alalla.

Nokia Arenalla tiedossa on monipuolinen tehtäväkuva.

”Autan yritysasiakkaita järjestämään unohtumattomia tilaisuuksia esimerkiksi Eventum- ja Sky Lounge -tiloissa. Kaikki tarvittava järjestyy, olipa kyseessä sitten parinkymmenen hengen kokous, sadan hengen seminaari tai vaikka 300 hengen yritystapahtuma gaalaillallisen kera. Harjoitushallin vakiovuorojen varaaminen hoituu myös kauttani”, Eveliina kertoo.

Nokia Arenan uusimman vahvistuksen odotukset ovat korkealla.

”Tartun toimeen innolla ja positiivisilla fiiliksillä. Tiimi vaikuttaa mahtavalta ja on hienoa päästä osaksi sitä, puhumattakaan uudesta upeasta areenasta! Odotan uusia kohtaamisia ja kokemuksia ja ennennäkemättömiä tapahtumia. Jokainen päivä on varmasti erilainen ja se sopii tyyliini”, Eveliina iloitsee.

Eveliina on kotoisin Ylöjärveltä ja palasi nyt muutaman vuoden jälkeen Helsingistä takaisin Pirkanmaalle.

”Tuntui hyvältä palata kotikulmille. Tampere on kehittynyt ja kasvanut viime vuosina kovaa vauhtia. Olen seurannut muutosta mielenkiinnolla.” Vapaa-ajalla aktiivinen ja sosiaalinen Eveliina näkee ystäviä ja perhettä, liikkuu luonnossa ja mökillä koiran kanssa sekä pelaa tennistä. Tervetuloa tiimiin!

Ota yhteyttä, jos haluat kysyä yritystapahtuman järjestämisestä Nokia Arenalla – tai haasta vaikka tennismatsiin:

Eveliina Kuivajärvi, Key Account Manager
eveliina.kuivajarvi@areenatampere.fi
+358 50 345 1011