2022 NHL Global Series Fan Day

to 03. marraskuuta 2022
Etusivu / 2022 NHL Global Series Fan Day

NHL GLOBAL SERIES™ -joukkueharjoitukset Nokia Arenassa to 3.11.

NHL Global Series, National Hockey League (NHL), National Hockey League Players’ Association (NHLPA) ja Live Nation tarjoavat faneille erityisen tilaisuuden päästä seuraamaan Colorado Avalanchen ja Columbus Blue Jackets -joukkueiden harjoituksia Nokia Arenalla päivää ennen otteluviikonloppua torstaina 3.11. klo 15–17.30.

Lippuja Avalanche ja Blue Jackets -harjoituksiin voi ostaa torstaista 6.10. klo 10.00 alkaen lippu.fi:stä.

Huhtikuussa NHL, NHLPA ja Live Nation ilmoittivat, että Avalanche ja Blue Jackets sekä Nashville Predators ja San Jose Sharks osallistuvat vuoden 2022 NHL Global Series -sarjaan.
Avalanche ja Blue Jackets kohtaavat Nokia Arenalla Tampereella 4.-5.11. Ottelutapahtumat ovat loppuunmyytyjä.

Vuoden 2022 NHL Global Series tulee olemaan yhdeksäs kausi, jolloin NHL matkustaa Eurooppaan pelaamaan runkosarjan pelejä, ja ensimmäinen kerta vuoden 2019 jälkeen. Nämä pelit palkitsevat Euroopassa uskollisia ja intohimoisia faneja, jotka nauttivat NHL:n live-peleistä.
Euroopassa on pelattu 28 runkosarjan NHL-ottelua. Tämän vuoden Suomen pelit ovat ensimmäiset NHL:n runkosarjan pelit Tampereella.
Luettelo Pohjois-Amerikan ulkopuolella pelatuista NHL:n runkosarjan peleistä: https://records.nhl.com/events/games-outside-north-america

NHL on maailmanlaajuinen liiga, ja kauden 2021-22 NHL-pelaajista 29 prosenttia on syntynyt Pohjois-Amerikan ulkopuolella. Kaikkien neljän joukkueen listalla on useita kansainvälisiä tähtiä, mukaan lukien niiden maiden edustajia, joissa he Global Series -otteluissa vierailevat.
Blue Jackets- ja Avalanche-ottelut pelataan Avalanchen Mikko Rantasen ja Artturi Lehkosen sekä Blue Jacketsin, tamperelaisen Patrik Laineen ja Joonas Korpisalon sekä Blue Jacketsin johtajan Jarmo Kekäläisen kotimaassa Suomessa. Sitä ennen Sharksin tšekkiläiset Tomas Hertl ja Radim Simek pelaavat kotimaassaan ensimmäistä kertaa NHL-pelaajina.

2022 NHL Global Series Challenge™ @ Nokia Arena, Tampere
Columbus Blue Jackets vs Colorado Avalanche
To 3.11. Joukkueharjoitukset

LIPUT:

Myynnissä to 6.10. klo 10.

Liput palvelumaksuineen alkaen 17 € lippu.fi:stä.

Pyörätuolin saattaja samalla lipulla saatettavan kanssa, muilla saattajilla oltava oma paikkalippu 2,50 €

Alle 3-v. lapset voivat olla sylissä ilman omaa lippua/paikkaa. Jos lapselle halutaan oma paikka, tulee hänelle ostaa oma lippu.

Myynnissä vain pääkatsomokerros.

Ostorajoitus 10 lippua/asiakas.

LISÄTIEDOT:

Live Nation Finland

www.livenation.fi

www.nhl.com

2022 NHL Global Series Fan Day

Torstai 3.11.2022 klo 15-17.30, ovet avataan klo 14.

Ikärajaton.

Liput alk. 17 €