Antti Tuisku – Mayhem-areenakiertue 2023

31.03.-01.04. 2023
Osta liput
Varaa aitio
Etusivu / Antti Tuisku – Mayhem-areenakiertue 2023

ANTTI TUISKU JÄÄ TAUOLLE – MAYHEM-AREENAKIERTUEEN AVAUS NOKIA ARENALLA PE 31.3.2023 JA LISÄKONSERTTI LA 1.4.

Suomen popkuninkaaksi nimitetty Antti Tuisku lähtee keväällä 2023 mittavalle Mayhem-areenakiertueelle. Kyseessä on viimeinen kiertue ennen artistin jäämistä pitkälle tauolle.

Antti Tuiskun keväällä 2023 järjestettävän Mayhem-areenakiertueen lipunmyynti alkoi maanantaina 19.9. Kiertueelle myytiin jo ensimmäisen vuorokauden aikana yli 40 000 lippua! Tampereen, Kuopion, Lahden, Rovaniemen ja Helsingin konsertit varattiin välittömästi loppuun ja kovan kysynnän vuoksi Tampereelle järjestetään lisäkonsertti lauantaina 1.4.2023. Liput myynnissä nyt!

Helsingin Olympiastadionilla nähdyt Bailantai-spektaakkelit tarjosivat yleisölle maailmanluokan show-elämyksen ja kertoivat artistin valtavasta suosiosta. Konsertit keräsivät yli 70 000 ihmisen jättiyleisön. Olympiastadionin konsertteja edelsi kesän festivaalikiertue, jonka jokainen esiintyminen keräsi vuolaita ylistyksiä.

Antti kommentoi tulevaa kiertuetta: 

”Uskomattoman hienosti menneiden kesän festareiden ja ikimuistoisen Olympiastadionin jälkeen on mahtavaa päästä keväällä kunnon areenakiertueelle, missä pystymme tuomaan minulle ominaisen, mittavan pop-shown Suomen joka kolkkaan! Tällä kiertueella on erityisen suuri merkitys ja painoarvo minulle, koska voi olla, ettei tämän jälkeen vastaavaa enää koskaan nähdä.” 

Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2004. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 12 levyä, joista viimeisin pitkäsoitto Valittu kansa nousi avausviikollaan albumilistan ykköseksi ja palkittiin Emma gaalassa Kritikoiden valintana. Kaiken kaikkiaan Antti Tuiskun musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluissa 250 miljoonaa kertaa ja hänen albumeitaan on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta. Antti Tuisku on myös palkittu seitsemällä Emmalla.

Antti Tuisku – Mayhem-areenakiertueen avajaiskonsertit pe 31.3. ja la 1.4. Tampere, Nokia Arena

Aikataulu
klo 17.30 ulko-ovet auki
klo 18.00 pääsy katsomoon
klo 19.00 BESS
klo 20.00 Antti Tuisku
Tapahtuman arvioitu päättymisaika klo 22.00 (ei väliaikaa)

Liput ja ikärajat
Seisova permanto 69,90 €
Alakatsomo hintaryhmä 1: 89,90 € 
Alakatsomo hintaryhmä 2: 79,90 €
Yläkatsomo hintaryhmä 1: 69,90 €
Yläkatsomo hintaryhmä 2: 59,90 €
Yläkatsomo hintaryhmä 3: 49,90 €

Aitiolipun hinta 79,90 €

Anniskelukatsomot (K-18) on A1, A2, A3, C2 ja C3.
Keikan ikäraja: S, alle 12 -vuotiaita suositellaan saapumaan huoltajan seurassa. Permannon suositusikäraja 12 v.

Ostorajoitus 8 lippua / asiakas.
Ei varauksia kuluttajille.
Isommat yritys- ja ryhmätilaukset Lippu.fi-puhelinpalvelusta.

Suosittelemme kaikille konserttivieraille kuulonsuojausta.
Lippuja myydään myös ovella mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty. Suosittelemme kuitenkin ostamaan liput ennakkoon www.lippu.fi.
Mikäli tarvitset apua lippujen kanssa, areenan lipunmyynnissä löytyy ticket help -piste joka avataan konserttipäivänä klo 17:30.

Saavu paikalle ajoissa
Areenan läheisyydessä on rajallinen määrä pysäköintitilaa ja suosittelemme saapumaan konserttiin julkisilla.
Nokia Arenan ulko-ovet avataan klo 17.30 konserttipäivänä.
Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen keikan alkua, sillä lipun- ja turvatarkastus sekä narikka vievät aikaa ja jonoja voi muodostua.

Mayhem-konsertin pääsyliput sisältävät Nysse-matkat Tampereen seudun joukkoliikenteen busseissa ja ratikoissa sekä Nysse-alueen junissa. Konserttilippuun sisältyvä Nysse-lippu on käytössä konsertin kanssa samana päivänä kello 16.00-02.00. Konserttiliput toimivat automaattisesti matkalippuina näyttämällä pääsylipun viiva- tai QR-koodia lippulaitteelle. Matkaoikeus pitää vahvistaa jokaisella matkalla. Lisätiedot: nysse.fi/tapahtumalippu

Kielletyt esineet
Nokia Arenalle ei saa tuoda kiellettyjä esineitä ja aineita. Lisäksi areenalle ei saa tuoda ruokaa eikä juomaa.
Ovilla suoritetaan turvatarkastus, ja järjestyksenvalvojat tekevät lopullisen päätöksen siitä, onko jokin esine turvallisuusriski.

Saavutettavuus ja esteettömyys
Esteettömyys on huomioitu Nokia Arenalla jo ympäristön suunnittelussa, joten apuvälineillä kulkeminen areenalla on helppoa ja sujuvaa. Tarkemmat infot löydät: https://nokiaarena.fi/saapuminen/esteettomyys/

Turvallinen tila
Haluamme luoda turvallisen ja viihtyisän tapahtuman kaikille, ja olemme sitoutuneet noudattamaan turvallisen tilan periaatteita. Tapahtumassa on nollatoleranssi häirinnälle, syrjinnälle ja väkivallalle. Henkilökunnalla on oikeus poistaa turvallisen tilan periaatteita rikkova henkilö keikalta.

Narikka
Konserttitapahtumassa on järjestetty narikkapalvelu. Narikkapalvelun kapasiteetti on rajallinen, joten otathan mukaan vain välttämättömät tavarasi. Narikka on vapaaehtoinen ja se sijaitsee sisääntulojen läheisyydessä. Narikan hinta on 3€/hlö. Narikka ei sisälly lipun hintaan.

Lisätiedot tapahtumajärjestäjältä: Warner Music Live

Antti Tuisku – Mayhem-areenakiertueen avajaiskonsertti

Perjantai 31.3. &  lauantai 1.4.2023

AIKATAULU:
klo 17.30 ulko-ovet auki
klo 18.00 pääsy katsomoon
klo 19.00 BESS
klo 20.00 Antti Tuisku
Tapahtuman arvioitu päättymisaika klo 22.00 (ei väliaikaa)

Keikan ikäraja: S, alle 12 -vuotiaita suositellaan saapumaan huoltajan seurassa. Permannon suositusikäraja 12v.

 

Osta liput
Varaa aitio
Katsomokartta