Blind Channel

la 27. huhtikuuta 2024
Etusivu / Blind Channel

Blind Channel uransa suurimmalle keikalle – esiintyy Nokia Arenalla 27.4.2024

Suomen vientimenestys ja uuden sukupolven rocksuuruus Blind Channel tekee tähänastisen uransa isoimman keikan. Bändi nousee Tampereen Nokia Arenan lavalle lauantaina 27.4.2024. Kyseessä on yhtyeen ainoa esiintyminen Suomessa koko kevään aikana, sillä yhtye viettää alkuvuoden Euroopan lavoilla. Kiertue huipentuu Nokia Arenalle. Yhtyeen lämmittelijöinä nähdään alternatiivisen popin suunnannäyttäjä costee, yhtyeen Euroopan kiertueella mukana oleva saksalainen Ghostkid ja 17-vuotiaista nuorista koostuva, maailmallakin jo noteerattu kotimainen metallikokoonpano LASTOUT.

”Olemme todella innoissamme, että saamme kovassa kotimaan suosiossa olevan costeen, Euroopan kiertueellamme mukana olevan ulkomaisen huippunimen Ghostkidin ja uuden lahjakkuuden LASTOUTin laittamaan Nokia Arena lämpimäksi huhtikuussa. Halusimme, että illan kattaus ennen vetoamme on monipuolinen: jotain raskaampaa, josta itse pidämme, mutta myös jotain hieman popimpaa, mikä on myös lähellä sydäntämme. Tästä tulee unohtumaton ilta!”, Blind Channel -yhtye kommentoi.

Luvassa on räjähtävä, energinen ja visuaalisesti näyttävä show, jossa kuullaan yhtyeen kaikki hitit kuten Dark Side, Balboa, Flatline ja tuorein sinkku DEADZONE sekä keväällä julkaistavan uuden albumin biisejä. Konsertti on ikärajaton, mutta anniskelualueille ja merkittyihin anniskelukatsomoihin on 18 vuoden ikäraja.

”Tuntuu älyttömän hienolta päästä toteuttaa meidän uran tähän mennessä suurin konsertti Nokia Arenalla. Bändi täytti juuri 10 vuotta ja meistä on upeeta nähdä, että ollaan päästy pisteeseen, jossa voidaan tehdä oma areenakeikka rakkaassa kotimaassa. Show tulee olemaan unohtumaton. Se on myös koko kevään huipennus, sillä tämä on myös meidän ensi kevään ison Euroopan kiertueen viimeinen keikka”, yhtye kommentoi.

Myyntiin tulevat permanto-, katsomo- ja VIP-liput sekä suositut Golden Circle – liput, joilla on mahdollisuus päästä lähimmäksi lavaa ja sisään areenalle tuntia ennen virallista ovien avausta.

Blind Channel voitti UMK:n ja teki suomalaista Euroviisuhistoriaa vuonna 2021 sijoittumalla Rotterdamin viisukisoissa 6. sijalle. Yhtye breikkasi tämän jälkeen Dark Side – jättihitillään kotimaisilla ja kansainvälisillä markkinoilla. Biisiä on kuunneltu yli 60 miljoonaa kertaa ja sitä seuranneita sinkkuja yhteensä kymmeniä miljoonia kertoja. Blind Channel solmi maailmanlaajuisen levydiilin maineikkaan Century Media -yhtiön kanssa vuonna 2021 ja julkaisi ensimmäisen albuminsa yhtiön kautta kesällä 2022. Albumi meni niin fyysisen kuin striimatuimmat listan kärkipaikalle Suomessa sekä Saksan albumilistan sijalle 15. Yhtye on viettänyt viimeiset pari vuotta pääosin esiintyen Euroopassa ja Jenkeissä sekä kotimaisten festarien päälavoilla.

Blind Channel -yhtyeen jäsenet myyvät lippuja Nokia Arenalla lauantaina 2.12. Liput voi hankkia myös suoraan bändin jäseniltä, sillä he myyvät konserttilippujaan ja jakavat nimikirjoituksia Nokia Arenan aulassa lauantaina 2.12. klo 14.00-15.00.

IKÄRAJAT
Anniskelukatsomot K-18 pitkillä sivuilla + päädyssä
Ikärajattomat katsomot kaarteissa (A1 vasen – A4 oikea & B1 oikea – B4 vasen)
Golden Circle ikärajaton
Permanto ikärajaton, permannon takaosassa rajattu anniskelualue

LIPUT
Golden Circle 89,90 € (Golden Circle on rajattu alue permannon etuosassa)
Permanto 69,90 €
Pääkatsomo 69,90 / 59,90 € + mahd. näkörajoite 49,90 €
VIP Stefan’s 149,90 €
VIP Eventum 139,90 €
Pyörätuoli + saattaja 59,90 €
Muut saattajat 0 €
Aitioliput 59,90 €

VIP Stefan’s
– Vip-vastaanotto ja -sisäänkäynti
– Konsertin kaulanauha
– Korkeatasoinen kolmen ruokalajin pöytiin tarjoiltu illallinen ja kahvi Stefan’s at Arena -ravintolassa
– Väliajalla kahvia ja pientä makeaa
– VIP- ja narikkapalvelut ravintolatilassa
– Omat wc:t ja baari
– Istumapaikat parhailta katsomopaikoilta

VIP Eventum
– Vip-vastaanotto ja sisäänkäynti
– Konsertin kaulanauha
– Laadukas buffetruokailu ja kahvi Eventumissa
– VIP- ja narikkapalvelut ravintolatilassa
– Omat wc:t ja baari
– Livemusiikkia ennen konserttia
– Istumapaikat parhailta katsomopaikoilta

Median akkreditointi: https://gest.fi/customers/ajchib/5641

Tapahtuman järjestää: Extra Large Music Oy ja Warner Music Live

Blind Channel
Nokia Arena, Tampere
La 27.4.2024

Ovet klo 18:00 / VIP-asiakkaille & Golden Circleen klo 17:00