Blind Channel

la 27. huhtikuuta 2024
Osta liput
Varaa aitio
Etusivu / Blind Channel

Blind Channel uransa suurimmalle keikalle – esiintyy Nokia Arenalla 27.4.2024

Suomen vientimenestys ja uuden sukupolven rocksuuruus Blind Channel tekee tähänastisen uransa isoimman keikan. Bändi nousee Tampereen Nokia Arenan lavalle lauantaina 27.4.2024. Kyseessä on yhtyeen ainoa esiintyminen Suomessa koko kevään aikana, sillä yhtye viettää alkuvuoden Euroopan lavoilla. Kiertue huipentuu Nokia Arenalle. Yhtyeen lämmittelijöinä nähdään alternatiivisen popin suunnannäyttäjä costee ja 17-vuotiaista nuorista koostuva, maailmallakin jo noteerattu kotimainen metallikokoonpano LASTOUT.

”Olemme todella innoissamme, että saamme kovassa kotimaan suosiossa olevan costeen ja uuden lahjakkuuden LASTOUTin laittamaan Nokia Arena lämpimäksi huhtikuussa. Halusimme, että illan kattaus ennen vetoamme on monipuolinen: jotain raskaampaa, josta itse pidämme, mutta myös jotain hieman popimpaa, mikä on myös lähellä sydäntämme. Tästä tulee unohtumaton ilta!”, Blind Channel -yhtye kommentoi.

Luvassa on räjähtävä, energinen ja visuaalisesti näyttävä show, jossa kuullaan yhtyeen kaikki hitit kuten Dark Side, Balboa, Flatline ja tuorein sinkku DEADZONE sekä keväällä julkaistavan uuden albumin biisejä. Konsertti on ikärajaton, mutta anniskelualueille ja merkittyihin anniskelukatsomoihin on 18 vuoden ikäraja.

”Tuntuu älyttömän hienolta päästä toteuttaa meidän uran tähän mennessä suurin konsertti Nokia Arenalla. Bändi täytti juuri 10 vuotta ja meistä on upeeta nähdä, että ollaan päästy pisteeseen, jossa voidaan tehdä oma areenakeikka rakkaassa kotimaassa. Show tulee olemaan unohtumaton. Se on myös koko kevään huipennus, sillä tämä on myös meidän ensi kevään ison Euroopan kiertueen viimeinen keikka”, yhtye kommentoi.

Myyntiin tulevat permanto-, katsomo- ja VIP-liput sekä suositut Golden Circle – liput, joilla on mahdollisuus päästä lähimmäksi lavaa ja sisään areenalle tuntia ennen virallista ovien avausta.

Blind Channel voitti UMK:n ja teki suomalaista Euroviisuhistoriaa vuonna 2021 sijoittumalla Rotterdamin viisukisoissa 6. sijalle. Yhtye breikkasi tämän jälkeen Dark Side – jättihitillään kotimaisilla ja kansainvälisillä markkinoilla. Biisiä on kuunneltu yli 60 miljoonaa kertaa ja sitä seuranneita sinkkuja yhteensä kymmeniä miljoonia kertoja. Blind Channel solmi maailmanlaajuisen levydiilin maineikkaan Century Media -yhtiön kanssa vuonna 2021 ja julkaisi ensimmäisen albuminsa yhtiön kautta kesällä 2022. Albumi meni niin fyysisen kuin striimatuimmat listan kärkipaikalle Suomessa sekä Saksan albumilistan sijalle 15. Yhtye on viettänyt viimeiset pari vuotta pääosin esiintyen Euroopassa ja Jenkeissä sekä kotimaisten festarien päälavoilla.

IKÄRAJAT
Anniskelukatsomot K-18 pitkillä sivuilla + päädyssä
Ikärajattomat katsomot kaarteissa (A1 vasen – A4 oikea & B1 oikea – B4 vasen)
Golden Circle ikärajaton
Permanto ikärajaton, permannon takaosassa rajattu anniskelualue

LIPUT
Golden Circle 89,90 € (Golden Circle on rajattu alue permannon etuosassa)
Permanto 69,90 €
Pääkatsomo 69,90 / 59,90 € + mahd. näkörajoite 49,90 €
VIP Stefan’s 149,90 €
VIP Eventum 139,90 €
Pyörätuoli + saattaja 59,90 €
Muut saattajat 0 €
Aitioliput 59,90 €

VIP Stefan’s
– Vip-vastaanotto ja -sisäänkäynti
– Konsertin kaulanauha
– Korkeatasoinen kolmen ruokalajin pöytiin tarjoiltu illallinen ja kahvi Stefan’s at Arena -ravintolassa
– Väliajalla kahvia ja pientä makeaa
– VIP- ja narikkapalvelut ravintolatilassa
– Omat wc:t ja baari
– Istumapaikat parhailta katsomopaikoilta

VIP Eventum
– Vip-vastaanotto ja sisäänkäynti
– Konsertin kaulanauha
– Laadukas buffetruokailu ja kahvi Eventumissa
– VIP- ja narikkapalvelut ravintolatilassa
– Omat wc:t ja baari
– Livemusiikkia ennen konserttia
– Istumapaikat parhailta katsomopaikoilta

AIKATAULU
17.00             Ovet, Golden Circle ja vip
18.00             Ovet, muut lipputyypit
19.00             Support: LASTOUT
19.45             Special Guest: costee
21.00            Blind Channel (Blind Channelin keikan arvioitu kesto on n. 1,5h)
22.30-02.00 Jatkot @ Eventum

Konsertin jatkoja juhlitaan Nokia Arenan Eventumissa, jossa myös bändi vierailee. Vieraita viihdyttää DJ Mista S. Liput jatkoille: https://www.lippu.fi/event/blind-channel-nokia-arena-eventum-ravintola-18485696/
Ikäraja jatkoille on 18 vuotta. 

Huomioithan nämä ohjeet niin tilaisuus sujuu mukavasti ja turvallisesti – ja kaikilla on kivaa!

  • Jonottaminen on sallittua la 27.4. klo 10.00 alkaen
  • Nokia Arenan pihassa ei saa leiriytyä eikä yöpyä
  • Huolehdithan sään mukaisesta pukeutumisesta
  • Jonottajille ei ole tarjolla jonotuksen aikana tilaisuuden puolesta WC-tiloja, ovien avauduttua Nokia Arenan WC-tilat ovat käytössä
  • Paikkaa ei voi varata kenellekään muulle jonossa eli ns. käteen piirretyt jonotusnumerot eivät päde
  • Ovien avauduttua, sisälle otetaan yleisöä jonotusjärjestyksessä. Huomioithan, että Golden Circle ja VIP -lipun ostaneet pääsevät sisään klo 17.00, muut klo 18.00.

KIELLETYT ESINEET
Nokia Arenalle ei saa tuoda kiellettyjä esineitä ja aineita. Lisäksi areenalle ei saa tuoda ruokaa eikä juomaa. Ovilla suoritetaan turvatarkastus, ja järjestyksenvalvojat tekevät lopullisen päätöksen siitä, onko jokin esine turvallisuusriski.

Keikalle saa tuoda bannereita tai muita vastaavia plakaatteja, kunhan ne eivät estä muiden konserttivieraiden näköyhteyttä lavalle. Järjestyksenvalvoja tekee lopullisen päätöksen häiritseekö banneri muita konserttivieraita ja tarvittaessa poistaa esineen.

Tapahtumassa minkään esineen heittäminen tai mikä tahansa muu muita vaarantava tai häiritsevä toiminta on ehdottomasti kielletty ja näin toimiva henkilö voidaan tarpeen vaatiessa poistaa tapahtumasta. Lavalle ei saa heittää mitään turvallisuussyistä. Nokia Arenalle saa tuoda tyhjän 0,5 litran juomapullon sekä maksimissaan 2 desilitran mehutetran.

NARIKKA
Konserttitapahtumassa on järjestetty narikkapalvelu. Narikkapalvelun kapasiteetti on rajallinen, joten otathan mukaan vain välttämättömät tavarasi. Narikka on vapaaehtoinen (poislukien isot laukut ja reput, jotka tulee jättää narikkaan) ja se sijaitsee sisääntulojen läheisyydessä. Narikan hinta on 3,5 €/hlö. Narikka ei sisälly lipun hintaan. Narikan voi maksaa vain kortilla tai MobilePayllä.

Median akkreditointi: https://gest.fi/customers/ajchib/5641

Tapahtuman järjestää: Extra Large Music Oy ja Warner Music Live

Blind Channel
Nokia Arena, Tampere
La 27.4.2024

AIKATAULU
17.00 Ovet, Golden Circle ja vip
18.00 Ovet, muut lipputyypit
19.00 Support: LASTOUT
19.45 Special Guest: costee
21.00 Blind Channel
22.30-02.00 Jatkot @ Eventum

 

Osta liput
Varaa aitio