Bryan Adams: So Happy It Hurts Tour

pe 05. heinäkuuta 2024
Etusivu / Bryan Adams: So Happy It Hurts Tour

Bryan Adams vihdoin Suomeen So Happy It Hurts –kiertueellaan! 

Suomalaisten rakastama kanadalaisartisti Bryan Adams on tänään julkistanut lisää konsertteja So Happy It Hurts –menestyskiertueelleen. Suomessa Adams nähdään perjantaina 5. heinäkuuta Tampereen Nokia Areenalla. Jo vuoden 2022 alussa käynnistynyt So Happy It Hurts –kiertue juhlistaa Adamsin samannimistä studioalbumia. Kiertueen konserteissa Adams on esittänyt suurimpia hittejään vuosien varrelta. Suomen konsertin liput ovat nyt myynnissä lippu.fi:ssä. 

Bryan Adamsin vuonna 2022 ilmestynyttä So Happy It Hurts -albumia juhlistava kiertue saapuu viimein Suomeen tulevana kesänä. Menestyskiertue alkoi Portugalista jo vuoden 2022 tammikuussa, ja on sen jälkeen kiertänyt menestyksekkäästi Euroopassa ja Pohjois- sekä Etelä-Amerikassa. Kiertueen tämän vuoden konsertit alkoivat viime viikonloppuna Yhdysvalloista. Tämän vuoden kiertueen ensimmäisiä Euroopan keikkapäiviä julkistettiin jo viime vuoden syksyllä, jolloin mm. naapurimaamme Ruotsi, Norja ja Tanska pääsivät julkistamaan omat konserttipäivänsä. Tänään Adams on julkistanut lisää konsertteja, joiden joukossa on myös Tampereen konsertti. Katso kaikki julkistetut kiertuepäivät täältä. 

Suomessa Adams on nähty edellisen kerran maaliskuun 2020 alussa täydellä  Espoo Metro Areenalla – juuri ennen koronasulkujen alkamista. 

Bryan Adamsia pidetään yhtenä maailman parhaista live-esiintyjistä. Hän on julkaissut liki kaksikymmentä studioalbumia, joista viimeisimmät ovat vuoden 2022 Grammy-ehdokkuudenkin tuonut So Happy It Hurts, Pretty Woman – The Musical sekä  Classic pt. I ja pt. II, jotka sisältävät uusia versioita hänen suurimmista hiteistään. Adams on saanut lukuisia palkintoja ja tunnustuksia, kuten kolme Oscar-ehdokkuutta, viisi Golden Globe –ehdokkuutta sekä  Grammy-palkinto ja 20 Juno Awards –palkintoa. Kanadalaisen laulaja/lauluntekijän tunnetuimpia hittejä ovat mm. Summer of 69, Heaven, Everything I Do (I Do It For You), Cuts Like A Knife ja Please Forgive Me. Vuonna 2024 Adams konsertoi jälleen Yhdysvalloissa ja Euroopassa. 

KONSERTTI:
Tampere, Nokia Arena 5.7.2024
Ovet klo 18
Ikärajaton

LIPUT
Permanto etuosa 109,50 €
Permanto takaosa 99,50 €
Pääkatsomo 109,50 / 99,50 / 96,50 €
Yläkatsomo 96,50 / 89,50 / 79,50 €
Pyörätuoli + saattaja 79,50 €
Muut saattajat 2,50 €
Aitioliput 96,50 €

Ostorajoitus 8 lippua/asiakas.
Lipunmyynti käynnissä Lippu.fi:ssä

Saapuminen: lisäjunavuoro IC 688 klo 0:50-4:15 (Tre-Hki via Lahti). Liput ovat myynnissä verkkokaupassa: https://www.vr.fi/

www.bryanadams.com/
Tapahtuman järjestää Live Nation Finland
www.livenation.fi

Bryan Adams: So Happy It Hurts –kiertue
Tampere, Nokia Arena 5.7.2024
Ovet klo 18