Dream Theater: Top Of The World Tour

to 02. helmikuuta 2023
Etusivu / Dream Theater: Top Of The World Tour

Viime vuonna järjestyksessään jo 15. studioalbuminsa A View From The Top Of The World julkaissut progejättiläinen Dream Theater nähdään helmikuun alussa Suomessa kahdella erikoiskeikalla Tampereella ja Oulussa, joissa on luvassa myös aikaisemmin livenä vain levyiltä nautittuja helmiä. Massiivinen Top Of The World Tour alkoi jo kuukausi sitten Yhdysvalloista, ja tuleva esiintyminen Tampereen Nokia Arenalla 2. helmikuuta on osa tätä kokonaisuutta.

Dream Theater eli James LaBrie, John Petrucci, Jordan Rudess, John Myung sekä Mike Mangini joutuivat päättämään edellisen, loppuunmyydyn maailmankiertueensa kesken pandemian iskettyä, mutta pakkoloma kiertämisestä toi uudelle levylle täysin uusia ulottuvuuksia loputtomalta tuntuvan ajan myötä.

”Me vain rakastamme instrumenttiemme soittamista, se ei mene koskaan pois. Rakastamme olla luovia ja luoda uutta musiikkia, ja vaikka olemme saaneet tehdä tätä niin pitkään, emme ota koskaan tätä itsestäänselvyytenä. Kun olemme yhdessä, tiedämme, että emme voi pettää omia tai faniemme odotuksia, joten yritämme vain kovemmin”, uuden albumin myös tuottanut Petrucci muotoilee.

”Lähestymme jokaista albumia kuten se olisi ensimmäisemme. Tämä on ollut jo nyt uskomaton matka, mutta emme aio lopettaa”, LaBrie lisää.

Urallaan yli 15 miljoonaa levyä myynyt kaksinkertainen Grammy-ehdokas on saanut lukuisia huomionosoituksia vuosien mittaan: yhtye on listattu esimerkiksi Rolling Stone -lehden “100 Greatest Metal Albums of All-Time -listalle Images & Words -albumillaan, seuraava levy Awake oli Guitar World oli listan ykkösenä Superunknown: 50 Iconic Albums That Defined 1994 -listalla, ja Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory päätyi ykköseksi fanien päättämässä Rolling Stone -lehden Number One All-Time Progressive Rock Album -äänestyksessä – nämä vain esimerkkeinä loputtoman listan saavutuksista.

Nokia Arenan konsertti toteutetaan avoimena black boxina, eli vain permanto sekä alakatsomon päätykaaren liput ovat myynnissä.

Torstai 2.2.2023, ovet klo 18.

K-18

LIPUT, lipunmyynti alkaa pe 25.11. klo 11, lippu.fi

Pääsylippu 81,50 €

Pyörätuoli + saattaja  81,50 €

Muut saattajat 0 €

Aitioliput 81,50 €

Myynnissä vain osa pääkatsomosta + seisova permanto

All Things Liven uutiskirjeen tilaajat pääsevät ostamaan liput jo ennakkoon. Nämä liput ovat myynnissä torstaihin 24.11. kello 23 saakka. 
Tilaa All Things Liven uutiskirje: https://allthingslive.fi/uutiskirje.

Järjestäjä: All Things Live

Dream Theater: Top Of The World Tour,

torstai 2.2.2023

Lipunmyynti alkaa pe 25.11. klo 11

K-18