Judas Priest (UK): Invincible Shield Tour

ke 05. kesäkuuta 2024
Osta liput
Varaa aitio
Etusivu / Judas Priest (UK): Invincible Shield Tour

Judas Priestin Invincible Shield -kiertue Tampereelle

Heavy metal -legenda Judas Priest Tuo kesäkuussa Invincible Shield -kiertueensa Suomeen! Yhtye nähdään Tampereen Nokia Arenalla 5. kesäkuuta 2024. Liput keikalle tulevat myyntiin perjantaina 10.11. klo 10 Lippu.fi:ssä.

Niittejä, nahkaa ja moottoripyöriä; klassisia kappaleita vapaudesta, rohkeudesta ja myyttisistä sankareista – Birminghamissa 1969 perustettu Judas Priest on yksi heavymetallin kivijaloista ja suunnannäyttäjistä. Olipa kysymys sitten unohtumattomista tuplakitaraharmonioista, Painkiller-biisin tuplabasari-introsta ja liekkien lailla leimuavista soolokaksintaisteluista tai aikanaan puristeja ravistelleista Turbo-levyn kitarasyntikoista, brittiyhtye on vuosien mittaan määritellyt useaan kertaan kehykset sille, miltä metalli voi – ja miltä sen kuuluu – näyttää ja kuulostaa. Kun Priest jotain tekee, muiden tehtäväksi jää kumartaa kiitokseksi.

Judas Priest kuuluu 80-luvulla raskaan musiikin valtavirtaan tuoneen NWOBHM-aallon eli brittiläisen metallin uuden aallon keskeisimpiin bändeihin, ja se on myynyt urallaan yli 50 miljoonaa albumia. Yhtye pääsi ansaitusti Rock’n’Rollin Hall Of Fameen vuonna 2022. Käsittämättömän komea ura jatkuu jo kuudetta vuosikymmenettään, mutta uusi Invincible Shield -albumi todistaa, taas kerran, että Judas Priestin biisikynän terävyyteen ei ajan hammas pure.

Kuule joukko yhtyeen kuolemattomia klassikoita ja kivikovan uuden pitkäsoiton viiltävimmät siivut jo julkaistun Panic Attackin -singlen johdolla Nokia Arenalla 5.6.2024!

KEIKKA:
Judas Priest (UK): Invincible Shield Tour
Ke 5.6.2024 Nokia Arena, Tampere
Ovet klo 18:00

LIPUT:
Permanto (seisova) 79,50 €
Pääkatsomo 99,50 / 79,50 / 69,50 / 59,50 €
Pyörätuoli + saattaja 59,50 €
Muut saattajat 2,50 €
Aitioliput 59,50 €

Tapahtuman järjestää Live Nation Finland

https://www.judaspriestinvincibleshield.com | https://www.facebook.com/OfficialJudasPriest | https://www.livenation.fi

Judas Priest (UK): Invincible Shield Tour
Ke 5.6.2024 Nokia Arena, Tampere
Ovet klo 18:00

Osta liput
Varaa aitio