Kiitos Paula

la 11. toukokuuta 2024
Osta liput
Varaa aitio
Etusivu / Kiitos Paula

Paula Koivuniemelle iso kiitoskonsertti toukokuussa!

Suomalaisen iskelmämusiikin legendan Paula Koivuniemen pitkää uraa juhlitaan isolla kiitoskonsertilla lauantaina 11. toukokuuta Tampereen Nokia Arenalla. Konsertissa kuullaan Paula Koivuniemen hittejä maamme eturivin artistien tulkitsemana. Mukana ovat Kaija Koo, Katri Helena, Lea Laven, Merja Larivaara, Lauri Tähkä, Pate Mustajärvi, Tuure Kilpeläinen, Antti Railio, Marion Rung ja Suvi Teräsniska. Kiitos Paula -konsertin musiikista vastaa Paulan juhlaorkesteri, jota johtaa Paulan pitkäaikainen yhteistyökumppani Esa Nieminen. Ainutlaatuisen konsertin liput ovat nyt myynnissä!

Tummat silmät, ruskea tukka, Sata kesää, tuhat yötä, Aikuinen nainen jne. Jo 1960-luvulla uransa aloittaneen Paula Koivuniemen musiikkiura hakee vertaistaan Suomessa. Kuluneisiin vuosikymmeniin mahtuu lukuisia levytyksiä, joista useat ovat myyneet kultalevyn arvoisesti ja vuonna 1981 julkaistu Vie minut pois -albumi ylitti jopa tuplaplatinalevyn myöntämiselle asetetun rajan. Monista Koivuniemen levyttämistä kappaleista on tullut aikaa kestäneitä radioaaltojen ja esiintymislavojen kestohittejä. Suomalaisten rakastama Koivuniemi on palkittu Suomen arvostetuimmilla musiikkialan palkinnoilla, kuten Emma-palkinnoilla sekä Iskelmä-Finlandialla.

Viime syksynä Paulan ilmoitettua jättävänsä esiintymislavat, sai Tommi Liimatainen tämän vuoden kesällä idean kunnioittaa Paulan ainutlaatuista uraa kiitoskonsertilla. Ajatuksena oli kutsua Paula yleisöön ja lavalle Paulan artistikollegoita tämän hittejä esittämään. Mukaan oli helppo saada iso ryhmä eturivin artisteja, joista useimmilla on takana jokin yhteistyö Paulan kanssa. Myös Paula otti kutsun iloisena vastaan.

Aivan mahtavaa, että saan olla mukana juhlistamassa Paula Koivuniemen pitkää uraa iskelmän tähtitaivaalla, Katri Helena sanoo.

Paula oli Suomi-iskelmän kiistaton kuningatar, josta kasvoi festarilavoilla Suomen Tina Turner. On kunnia-asia saada olla mukana juhlistamassa hänen pitkää ja ainutlaatuista uraansa Nokia Arenan lavalla, Pate Mustajärvi kommentoi. 

– Tuntuu hyvältä, että niin moni artisti halusi lähteä mukaan kunnioittamaan Paulan pitkää uraa. Erityisen hienoa on, että Paula pääsee itse mukaan nauttimaan konsertista, kiitoskonsertin ideoinut Tommi Liimatainen sanoo.

– Olin todella yllättynyt ja otettu, kun sain tietää konsertista. Tuntuu hienolta, että niin moni kollega ja ystävä on innolla mukana. Olen kiitollinen, että olen saanut vuosikymmenet viihdyttää, lohduttaa ja muuten koskettaa musiikillani suomalaisia. Ja nyt pääsen vielä nauttimaan näin upeasta konsertista. Jännityksellä odotan, mitä kaikkea mahtaa olla luvassa!, Paula Koivuniemi kommentoi.

Konsertin musiikista vastaa itseoikeutetusti juhlaorkesteri, jota johtaa Paulan pitkäaikainen yhteistyökumppani Esa Nieminen. Paulan ja Esan yhteistyö alkoi jo vuonna 1979. Vuonna 1980 julkaistiin ensimmäinen Esan tuottama albumi Vie minut pois, joka möi tuplaplatinaa. Kaksikon neljännesvuosisataa kestänyt yhteistyö piti sisällään useita kultaa myyneitä albumeita, hittibiisejä sekä menestyskiertueita kuten vuoden 2000 Leidit lavalla -konserttisalikiertue.- On kunniatehtävä olla mukana. Paulan pitkä menestyksekäs ura on ehdottomasti ansainnut juhlakonsertin. Toivotan omasta puolestani kaikki tervetulleeksi nauttimaan Paulan musiikista huippusolistien esittämänä, Esa Nieminen sanoo.

Konsertin lipunmyynti tapahtuu osoitteessa Lippu.fi. Konsertti on ikärajaton. 

Konsertissa esiintyvät:
Lauri Tähkä
Kaija Koo
Katri Helena
Pate Mustajärvi
Suvi Teräsniska
Tuure Kilpeläinen
Lea Laven
Antti Railio
Marion Rung
Merja Larivaara
Orkesteri: Esa Niemisen johtama Paulan juhlaorkesteri

Aikataulu: 
Ovet klo 15:00 (Vip 14:30)
Show klo 17:00 (Konsertin arvioitu kesto 1h 40min, ei väliaikaa)

Kiitos Paula -konsertin jälkeen areenalla alkaa klo 20:30 Suomen suurimmat Euroviisubileet! Liput ja lisätiedot: WWW.VIISUT.FI. Aitioon voi jäädä suoraan Kiitos Paula -konsertista mikäli samalla seurueella on liput molempiin tapahtumiin. Vain Kiitos Paula – konsertissa aitiota käyttävien täytyy poistua aitiosta heti konsertin jälkeen.

LIPUT
Permanto (istuva) 99,90 / 89,90 / 79,90 / 69,90 €
Pääkatsomo 79,90 / 69,90 / 59,90 €
Yläkatsomo 59,90 / 49,90 €
Pyörätuoli + saattaja 59,90 €
Muut saattajat 1,50 €
Aitioliput 59,90 €
VIP-lippu 159,90 €
Liput myy: Lippu.fi

VR LÄHILIIKENNE
Seuraaviin lähijuniin on tehty vaunulisäyksiä:
11.5. Juna R, Tampere – Riihimäki klo 23:59-02:10
11.5. Juna T, Riihimäki – Helsinki klo 0:55-2:09
Liput ovat myynnissä verkkokaupassa: https://www.vr.fi/


kiitospaula.fi
Järjestäjät: Gramofoni Oy ja Hype Productions Oy

KIITOS PAULA lauantaina 11.5.2024
Nokia Arena, Tampere

Aikataulu:
Ovet klo 15:00 (Vip 14:30)
Show klo 17:00 

Osta liput
Varaa aitio