Rockstar Energy Drink LIVE 24

ke 22. toukokuuta 2024
Etusivu / Rockstar Energy Drink LIVE 24

Rockstar Energy Drink kokoaa suomiräpin supertähdet yhteen toukokuussa Nokia Arenalla järjestettävään konserttiin – liput voi saada vain voittamalla!

Rockstar Energy Drink mahdollistaa toukokuussa 10 000 onnekkaalle ikimuistoisen illan ennennäkemättömällä keikalla, jolla esiintyvät lukuisat kotimaisen räpin kärkinimet.

Nokia Arenan valtaavat kotimaisen räpin kuumimmat nimet pioneereista nuorempaan polveen. Rockstarin mahdollistaman Rockstar Energy Drink LIVE 24 -keikan ensimmäisiä artistijulkistuksia ovat supertähdet Elastinen, Etta ja Cledos. 

Valovoimaisen kolmikon lisäksi kevään aikana esiintyjäkaarti täydentyy vielä viidellä toinen toistaan kiinnostavammalla ja listojen kärjistä tutulla artistilla. Kahdeksan ennakkoon julkistetun esiintyjän lisäksi jättikeikalla koetaan taatusti yllätyksiä, sillä itse show’ssa paljastetaan vielä lisää artisteja. 

Suomen isoin ja komein monitoimiareena tarjoaa Rockstar Energy Drink LIVE 24 -konsertille maailmanluokan puitteet. Luvassa on takuulla kaikkien aikojen energisin ja yllätyksellisin kotimainen räppikeikka, jota ei todellakaan kannata missata! 

Poikkeuksellisen show’sta tekee myös se, että sille ei voi ostaa lippuja. Niitä on kuitenkin mahdollista voittaa arvonnassa, jossa on päivittäin jaossa kahden hengen lippupaketteja. Kisaan voi osallistua vain ostamalla Rockstar-juoman ja lataamalla kuvan ostetusta tölkistä osoitteeseen rockstarenergy.fi/live

Kilpailuun voi ottaa osaa vaikka joka päivä ja se sulkeutuu viikko ennen tapahtumaa. Osoitteesta rockstarenergy.fi/live löytyy tarkemmat tiedot kilpailusta ja sen ehdoista. Ikäraja osallistumiseen sekä tapahtumaan on 18 vuotta.  

Järjestäjä: Hartwall, Rockstar Energy Drink

Rockstar Energy Drink LIVE 24
22.5.2024 Nokia Arena, Tampere
Ovet klo 18 / show klo 19.30
Ikäraja K-18