Etusivu / Ajankohtaista / Friends & Brgrs areenan pikaruokatarjonnan lippulaivabrändiksi

Friends & Brgrs areenan pikaruokatarjonnan lippulaivabrändiksi

UROS LIVE -areenan kumppani NoHo Partners on ostanut enemmistön laatuburgereistaan tunnetusta Friends & Brgrsista. Ketju on valittu Taloustutkimuksen kuluttajatutkimuksessa vuonna 2018 Suomen pidetyimmäksi pikaruokaketjuksi, ja toimii niin sanotun ”fresh casual” -ideologian pohjalta. Ideologia perustuu vastuullisesti tuotettuihin, tuoreisiin ja 95-prosenttisesti kotimaisiin raaka-aineisiin sekä paikan päällä valmistettuihin lisäaineettomiin tuotteisiin.

– On hienoa päästä yhteistyöhön ravintola-alan edelläkävijä NoHon kanssa. Tavoitteenamme on ollut alusta lähtien laajentaa toimintaamme useamman kymmenen ravintolan ketjuksi, Friends & Brgrsin toimitusjohtaja Patrik Fagerholm sanoo tiedotteessa.

Friends & Brgrs tulee olemaan UROS LIVE -areenan lippulaivabrändi pikaruoassa. Areenan avautuessa loppuvuodesta 2021 elämysten ystävät pääsevät siis nauttimaan muun muassa herkullisia ja laadukkaita burgereita sekä triple cooked -perunoita, joista ketju on tullut tunnetuksi.

– Friends & Brgrs on hieno lisä UROS LIVE -areenan ravintolatarjontaan. Vastuullisuus, kotimaisuus ja korkea laatu ovat asioita, jotka sopivat hyvin yhteen areenan arvojen kanssa”, iloitsee UROS LIVE -areenan toimitusjohtaja Marko Hurme.