Etusivu / Ajankohtaista / Hartwall rakentaa UROS LIVE -areenalle oman olutpanimon – nyt haussa craft-panimopäällikkö

Hartwall rakentaa UROS LIVE -areenalle oman olutpanimon – nyt haussa craft-panimopäällikkö

Hartwall on joulukuussa 2021 avautuvan UROS LIVE -areenan panimokumppani. Areenalle rakentuu myös jotain poikkeuksellista: oma craft-olutpanimo. Tuleva panimo jatkaa Hartwallin omistautumista paikallisiin craft-oluisiin ja sen kautta halutaan tukea erityisesti Tampereen monimuotoista olutkulttuuria. Panimolle haetaan nyt craft-panimopäällikköä.

Areenan panimokumppani Hartwall halusi luoda UROS LIVE -areenan vierailijoille ainutlaatuista koettavaa. Hartwall rakentaa areenalle oman craft-olutpanimon, jossa tullaan keittämään pieniä erikoisoluteriä paikan päällä.

”Satsaamalla paikallisiin craft-oluisiin me olemme mukana viemässä Suomen olutkulttuuria ja koko panimoalaa entistä suurempaan nosteeseen. Tämä edellyttää meiltä rohkeita ja poikkeuksellisiakin tekoja. Panimo areenan paraatipaikalla tulee olemaan elämys, jossa on koettavaa kaikille aisteille: paikan päällä tullaan luomaan ja keittämään uusia, tamperelaisia oluita”, Hartwallin toimitusjohtaja Kalle Järvinen kertoo.

Pieniä, tapahtumapaikkojen omia panimoita ei olla Suomessa vielä nähty, mutta Hartwallilla nähdään niissä paljon potentiaalia.

”UROS LIVE -areena on elämysten erikoisosaajien huipputilaisuus ja näytönpaikka. Olemme areenalla ylpeitä Hartwallin panostuksesta sekä panimon ainutlaatuisuudesta Suomessa”, sanoo UROS LIVE -areenan toimitusjohtaja Marko Hurme.

Hartwallilla haetaan nyt uutta craft-panimopäällikköä luotsaamaan areenalle rakentuvaa elämystä.

”Meillä on haussa intohimoinen olutosaaja, joka toimii samalla myös keulahahmona koko uudelle panimolle. Hän pääsee vaikuttamaan huomattavasti siihen, mitä panimon padoissa tulee porisemaan, ja millaisia hymynystyröitä kutkuttavia oluita pääsemme areenalla tarjoilemaan”, kertoo Juhani Mertsalmi, Hartwallin craft-panimoiden kehityspäällikkö.