Etusivu / Ajankohtaista / Areena nimitti kiinteistö- ja turvallisuuspäällikön sekä tuotantopäällikön

Areena nimitti kiinteistö- ja turvallisuuspäällikön sekä tuotantopäällikön

UROS LIVE -elämysareenan organisaatio vahvistuu, kun kiinteistö- ja turvallisuuspäällikkönä aloittaa Jani Helenius ja tuotantopäällikkönä Alex Regan. Kiinteistö- ja turvallisuuspäällikkö Helenius aloittaa tehtävässään 1.1.2021 ja tuotantopäällikkö Regan 1.2.2021, molemmat tulevat työskentelemään Tampereelta käsin.

UROS LIVE -areenan organisaatio on kasvanut viimeisen vuoden aikana merkittävästi ja areenan palveluksessa tulee työskentelemään tuoreimpien nimitysten jälkeen kaiken kaikkiaan kuusi täysipäiväistä henkilöä.

– Tiimimme on tänä vuonna kasvanut lähes koko mittaansa todella onnistuneiden avainhenkilö- rekrytointien seurauksena. Olemme löytäneet vaativille paikoille Suomen osaavimmat tekijät. Heleniuksen ja Reganin myötä saamme merkittävästi voimaa tuotantoihin, itse kiinteistöön, vuokralaisten tarpeisiin ja muihin asiakkaalle näkyviin ja tuntuviin kokonaisuuksiin, UROS LIVE -areenan toimitusjohtaja Marko Hurme kertoo.

Maailmanluokan elämykset syntyvät pienistä yksityiskohdista

Automaatiotekniikan insinööri (AMK) Jani Helenius siirtyy UROS LIVE -areenan palvelukseen Sinebrychoffilta. Heleniuksella on mittava työkokemus kiinteistöihin ja turvallisuuteen liittyen, ja hän on työskennellyt esimerkiksi Veikkauksen, AGA:n sekä McDonald’sin palveluksessa vastaten kiinteistöjen teknisistä yksityiskohdista ja rakennusteknisistä hankkeista.

– Tämä on poikkeuksellinen mahdollisuus, UROS LIVE on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen hanke. Odotan innolla, että pääsen antamaan oman panokseni ja asiantuntemukseni elämysten kokonaisvaltaiseen kokemiseen liittyen. Kiinteistön erilaiset ratkaisut ja turvallisuus ovat merkittävä osa tapahtumakokemusta, oli sitten kyse jääkiekkomatsista, konsertista tai vaikkapa sirkusesityksestä, kiinteistö- ja turvallisuuspäällikkö Jani Helenius kertoo ja jatkaa:

– Kiinteistöön ja turvallisuuteen liittyvät yksityiskohdat ovat merkittäviä, sillä kaikki tekemämme valinnat vaikuttavat suoraan asiakkaiden kokemuksiin. Esimerkiksi hygieniaratkaisut, niiden merkitys ja toimivuus ovat korostuneet tämän vuoden aikana. Kuluttajien elämyksiin vaikuttavat kaikki pienetkin yksityiskohdat ja jos joku niissä on pielessä, elämyksestä tulee heti erilainen, Helenius täydentää.

Tapahtumatuotannot ja tapahtumajärjestäjät varmoissa käsissä

UROS LIVE -areenan organisaatio täydentyy helmikuussa tuotantopäälliköllä, kun Alex Regan aloittaa tehtävässään. Kulttuurituottaja (AMK) Regan siirtyy tehtävään Tampereen Tullikamarilta, jossa hän toimi tuotantopäällikkönä peräti 12 vuoden ajan.

– On unelmien täyttymys päästä työskentelemään kansainvälisen tason UROS LIVE -areenalle. Työnkuva itsessään on tuttu ja tulen keskittymään tapahtumien tuotantoihin ja eri tapahtumajärjestäjien tarpeiden ymmärtämiseen ja ratkaisemiseen. UROS LIVE -areenalle saapuvat tapahtumat ovat mittaluokassaan täysin uniikkeja, odotan maailmanluokan tuotantoja suurella innolla, tuotantopäällikkö Alex Regan kertoo.