Etusivu / Ajankohtaista / Kiitokset kuluneesta vuodesta ja kohti elämyksellistä uutta vuotta

Kiitokset kuluneesta vuodesta ja kohti elämyksellistä uutta vuotta

Loppuvuosi on perinteisesti erinomainen hetki tarkastella hieman kulunutta vuotta, summata asioita yhteen sekä kääntää katseet tulevaan. Vuosi 2020 on ollut uutisia täynnä myös rakkaan areenamme osalta. Alkuvuodesta uutisoimme pääsponsorimme kautta syntyneestä uudesta nimestämme ja näin UROS LIVE -areena näki päivänvalon. Nimen julkistus kiinnosti laajasti ja toi tullessaan paljon julkisuutta. Lukuisia median yhteydenottoja ajatellessani haluan kiittää journalisteja erinomaisista keskusteluista, joita olemme areenaan liittyen päässeet käymään. Nämä ja muut keskustelut synnyttävät aina uusia painotuksia ja kehitysideoita.

Vuoden aikana suuri yleisö ja tulevat asiakkaamme ovat päässeet kurkistamaan areenalle paitsi median uutisoinnin kautta, mutta myös Tampere-päivän viikonlopun areenan kävelykierrosten myötä. Itselleni ja koko tiimille nämä areenavierailut ovat tuottaneet lukuisia ylpeydenhetkiä – olemme kirjaimellisesti olleet uuden äärellä. Koronan vuoksi kävelykierrokset vaativat erityistä huomiota turvallisuuden osalta. Oli loistava huomata, miten hyvin järjestelyt toimivat ja kuinka kiinnostuneita kaupunkilaiset olivat tutustumaan areenaan. Kaukaisimmat vieraat saapuivat areenakierrokselle Rovaniemeltä saakka – maskit naamalla tietenkin!

Organisaatiomme operatiivinen ydintiimi on kasvanut onnistuneiden rekrytointien johdosta ja olemme löytäneet maan parhaita osaajia niin myyntiin, tuotantoon, turvallisuuteen ja digitaaliseen liiketoimintaan liittyen. Samalla haluan kiittää kaikkia niitä yli tuhatta henkilöä, jotka ovat olleet kiinnostuneita areenasta ja hakeneet yhtiömme palvelukseen. Kiitos myös niille yrityksille, jotka ovat palveluitaan meille tarjonneet. Areena kohosi syksyllä harjakorkeuteensa ja sisätilojen rakentaminen on täydessä vauhdissa. Julkistimme syksyllä areenan valmistumisajankohdan, joka koittaa joulukuussa 2021. Ensimmäiset elämykset päästäänkin kokemaan upouudella areenalla siis vajaan vuoden päästä.

Covid-19 on tehnyt menneestä vuodesta poikkeuksellisen. Viruksen aiheuttamat sairastumiset, poikkeusolot, karanteenit, taloudelliset haasteet ja lomautukset ovat tuoneet huolta meille kaikille. Epäonnen kohdatessa mietimme usein, miksi juuri minulle käy näin. Inhimillistä ja ymmärrettävää. Samalla olisi hyvä miettiä, mitä koettelemukset voivat opettaa minulle – ja ennen kaikkea meille yhteisesti. Mennyt vuosi on saanut meidät ajattelemaan yhä yhteisöllisemmin ja pitämään huolta muista. Samalla muistuttaen mitkä asiat ovat elämässä tärkeitä. Rakkaus, läheisyys ja lähimmät ihmiset korostuvat myös joulun pyhinä – toivon todella, että jokaisen olisi mahdollista tavata lähimmäisiään nyt joulun aikaan.

Nyt on aika levähtää ja rentoutua poikkeusvuoden päätteeksi. Jatketaan elämysten rakentamista uusin voimin tammikuussa 2021. Areenan avajaisvuotta sekä uusia tapahtumajulkistuksia odotetaan jo innolla. Uutisvuodesta 2021 ei tule yhtään hiljaisempi kuin menneestä vuodestakaan.

Kiitos kaikille rakentajille, suunnittelijoille, alihankkijoille, kumppaneille, vuokralaisille, tapahtumajärjestäjille, areenan tiimille sekä mahdollistajille – olette vieneet vaativaa kokonaisuuttamme määrätietoisesti ja menestyksekkäästi eteenpäin tässä haastavassa tilanteessa.

Hyvää joulua, terveyttä sekä menestyksekästä Uutta Vuotta!

Marko Hurme
Toimitusjohtaja, UROS LIVE -areena