Etusivu / Ajankohtaista / Kohti areenaa: Areenan menestykselle on loistavat lähtökohdat

Kohti areenaa: Areenan menestykselle on loistavat lähtökohdat

Kadut ovat samalla paikalla, mutta Tampere niiden ympärillä on muuttunut. Siinä ensimmäinen ajatus, joka iski manselaiseen paluumuuttajaan marraskuun pakkasessa. Vanha kotikaupunki on mennyt harppauksin eteenpäin niistä vuosista, jotka nuoruudessani vietin Viinikassa ja monissa muissa kaupunginosissa – ja siitä on alkuhämmennyksen jälkeen syytä olla iloinen.

Parhaillaan kehitys käy kiivaampana kuin koskaan: Kannen valmistumisen myötä Tampere saa uuden kaupunginosan, ja uusi areena antaa sille sykkivän sydämen. On upeaa päästä osaksi tätä kehitystä!

Tampereen Kannen areena on kansainvälisellä tasolla vertaistaan hakeva elämyskeskus. Vierailijaystävällinen ja joukkoliikennettä suosiva sijainti kaupungin ydinkeskustassa sekä huippuluokan arkkitehtuuri luovat pohjan areenan vetovoimalle. Uuden teknologian ansiosta pääsemme luomaan aivan uudenlaisia elämyksiä, jotka alkavat jo siitä hetkestä, kun ajatus tapahtumaan osallistumisesta herää. Eikä areena nuku silloinkaan, kun tapahtumien valot sammuvat. Ravintolat, kahvilat, hotelli ja kasino palvelevat meitä paikallisia ja matkalaisia kellon ympäri.

Areenan menestykselle on loistavat lähtökohdat. Se, millainen tarina niistä lopulta syntyy, on meidän kaikkien yhteinen ponnistus. Lupaan itse tuoda kentälle kymmenien vuosien kokemuksen ja verkostot palvelu- ja tapahtumaliiketoiminnasta, sekä suorastaan poikamaisen innostuksen laittaa hyviä asioita tapahtumaan.

Areenan kaltaista kokonaisuutta ei pystytetä yhden miehen voimin. Olen erittäin iloinen voidessani loikata mukaan junaan, jonka kyydissä on jo kymmeniä oman alansa johtavia tekijöitä.

Hyvät kumppanit: kiitos että olette mukana! En malta odottaa, että pääsen tapaamaan teistä jokaisen henkilökohtaisesti. Ja sinulle, joka vasta harkitset yhteistyötä areenan kanssa: ota rohkeasti yhteyttä! Elämysten eturivissä on vielä tilaa innokkaille tekijöille.

Marko Hurme