Etusivu / Ajankohtaista / Kohti kokonaisvaltaista UROS LIVE -asiakaskokemusta

Kohti kokonaisvaltaista UROS LIVE -asiakaskokemusta

UROS LIVE -areenalla asiakaskokemus on kaiken keskiössä ja tavoitteena on tarjota kansainvälisen tason asiakaskokemusta kaikissa kohtaamispisteissä. Areenalle onkin määritelty neljä periaatetta, jotka ohjaavat areenakokemusta jo ennen areenalle saapumista, elämyksen aikana sekä vielä sen jälkeenkin.

Hyvä tunnelma on tärkeä osa kaikkia vapaa-ajan elämyksiä jo niitä odottaessa, niiden aikana ja vielä niiden jälkeenkin – jokainen varmasti tietää sen kutkuttavan jännittävän tunteen, kun oikein odottaa jotakin itselle tärkeää tapahtumaa, oli se sitten konsertti tai urheiluelämys. Hyvä tunnelma säilyy muistoissa vielä pitkään, ja onnistunutta tapahtumaa on hauska muistella vielä kauan sen jälkeenkin! Tästä syystä UROS LIVE -areenalla panostetaan erityisesti tunnelman luomiseen.

Persoonallisuus voi tarkoittaa montaakin eri asiaa, mutta UROS LIVE -areenan asiakaskokemuksessa sillä tarkoitetaan nimenomaan räätälöityä palvelua, jossa asiakkaiden erilaiset toiveet ja tarpeet on huomioitu. Areenakokemuksen persoonallisuuteen liittyy kaikki aina digitaalisten sovellusten hyödyntämisestä tapaan, jolla henkilökunta kohtaa tapahtumavieraan areenalla. Kun kaikki on mietitty ja suunniteltu etukäteen, voi asiakas keskittyä nauttimaan elämyksistä.

Jonottaminen. Siinäpä asia, joka helposti latistaa mukavasti alkaneen tapahtumaillan. Tästä syystä UROS LIVE -areenan asiakaskokemuksen periaatteista kolmas liittyy sujuvuuteen. Tässä avainasioita ovat ruuhkattomuus, palveluiden ja paikkojen löytäminen helposti sekä tietenkin myös areenan keskeinen sijainti. Kun tapahtumaan tuleminen ja areenalla liikkuminen sujuvat saumattomasti, voi areenavieras nauttia tapahtumasta ja palveluista ilman stressiä ja kiireen tuntua.

Neljäs ja viimeinen perusperiaate UROS LIVE -areenan asiakaskokemuksessa on vastuullisuus. Se tarkoittaa, että tarjoamme areenavieraille mahdollisuuden tehdä kestäviä valintoja, ja toki huomioimme ne myös itse kaikessa, mitä teemme. Myös areenan turvallisuus sekä vaikutukset areenan lähialueiden elinvoimaisuuteen ovat tärkeä osa vastuullista toimintaamme.