Etusivu / Ajankohtaista / Kokenut B2B-myynnin ja sidosryhmäyhteistyön ammattilainen Anni Ojanperäon areenan uusi Key Account Manager

Kokenut B2B-myynnin ja sidosryhmäyhteistyön ammattilainen Anni Ojanperä
on areenan uusi Key Account Manager

Anni Ojanperä aloitti tiimissämme Key Account Managerina huhtikuussa 2023. Hän toimii avainasiakaspäällikön tehtävässä ja vastaa areenan yritystilaisuuksista ja kokoustiloista kuten Eventumista ja Sky Loungesta. Tämän lisäksi Anni avustaa kollegaansa Eini Inhaa aitiomyynnissä.

Annilla on monipuolinen tausta erilaisista tehtävistä niin Suomessa kuin ulkomaillakin.
– Olen muun muassa edistänyt kokeneiden hoitajien työllistymistä ja yhteisöllisyyttä yksityisissä sosiaali- ja terveysalan yrityksissä, vastannut suomalaisen kasvuyrityksen kansainvälisestä markkinoinnista sekä johtanut opiskelijoiden etuja ajavaa järjestöä. B2B-myynti ja sidosryhmäyhteistyö on ollut tärkein yhdistävä tekijä kaikissa aiemmissa tehtävissäni. 

Nokia Arenalla hän odottaa oppivansa ammatillisesti paljon uutta ennestään tuntemattomasta, mutta harrastuksena rakkaasta, tapahtuma-alasta.
– Nokia Arena on todella mielenkiintoinen elämysten olohuone, joka tarjoaa paljon huikeita tapahtumia ja näyttää esimerkkiä alan tulevaisuudesta. Nautin kohtaamisista mielenkiintoisten ihmisten kanssa, joten toivon tutustuvani moniin mielenkiintoisiin ihmisiin. Samalla uskon kehittyväni entisestään kumppanuuksien rakentamisessa ja ylläpitämisessä.

Intohimoinen tapahtumaharrastaja
Ala on toki siinä mielessä tuttu, että Anni on intohimoinen keikoilla kävijä, joka aloitti festarivierailut jo puolivuotiaana.

– Sen jälkeen joka vuosi vähintään yhdellä festivaalilla ja lukuisilla keikoilla. Olen muun muassa heittänyt yläfemmat Paul Ankan kanssa, punastellut Jonne Von Hertzenin heilutellessa lantiotaan lavalla fanittaessani eturivissä, kuunnellut Rollareita Helsingissä vuonna 2007 varmana siitä, että esitys on heidän viimeisiään ja ihastunut viimeisen viiden vuoden aikana päätä pahkaa suomenkieliseen musiikkiin. 

Entä minkä artistin tai tapahtuman haluaisit ehdottomasti nähdä Nokia Arenalla?

– Apua, toiveita on aivan liikaa. Haluaisin nähdä ainakin Tomorrowlandia muistuttavat elektronisen musiikin bileet, jossa on tunnettuja DJ:tä, strobovaloja ja tanssiva yleisö. Tämän lisäksi minulla on mielessäni lista suomalaisia ja ulkomaisia artisteja, joita haaveilen pääseväni fanittamaan livenä.

Lämpimästi tervetuloa tiimiin Anni!

Jos olet järjestämässä yritystilaisuutta ja etsit tapahtumalle sopivaa paikkaa, ota yhteyttä Anniin: anni.ojanpera@areenatampere.fi tai 050 533 3378.