Etusivu / Ajankohtaista / Lisää Tampereen Kannen areenan avajaisten esiintyjiä julki: Sorin Sirkus & TAKOMO ottavat lavan haltuun henkeäsalpaavalla esityksellään

Lisää Tampereen Kannen areenan avajaisten esiintyjiä julki: Sorin Sirkus & TAKOMO ottavat lavan haltuun henkeäsalpaavalla esityksellään

Ennen avajaisten pääesiintyjiä Eppuja lavalla nähdään tamperelaisia pitkän linjan kulttuurikonkareita, kun Sorin Sirkus ja TAKOMO-kollektiivi yhdistävät voimansa ainutkertaisessa, energisessä esityksessään. Vastaavaa show’ta ei pääse näkemään missään muualla maailmassa jo Tampereen Kannen areenan mittaluokan takia.

Sorin Sirkuksen sirkustirehtööri Taina Kopra, millä fiiliksellä lähdette esiintymään Tampereen Kannen areenan avajaisiin?

On huippua päästä korkkaamaan heti avajaisissa tämä uusi ja uljas areena. On kunnia, että nuorten taitajien osaamista ja sirkustaidetta arvostetaan niin paljon, että meidän on mahdollista olla avajaisissa mukana. Sorin Sirkus aikoo heti ottaa areenan ilmatilan haltuun ja testata sen mahdollisuuksia. Yhteistyötä Takomon kanssa on odotettu innolla ja pitkään, sillä nämä taidemuodot tukevat hienosti toisiaan.

TAKOMOn ja Sorin Sirkuksen esitys rakennetaan mittatilaustyönä juuri avajaisia varten. Luvassa on henkeäsalpaava ja taidokas esitys, jossa yleisö pääsee nauttimaan Suomen lahjakkaimpien sirkustaiteilijoiden virtuoosimaisesta esiintymisestä yhdistettynä lyömäsoitinyhtye TAKOMOn mukaansatempaavaan musiikkiin ja näyttävään rumpushow-’hun.

Uskomme, että Sorin sirkuksen huikeiden taiteilijoiden numerot yhdistettynä meidän musiikkiin ja energiseen show’hun antavat loistavan avauksen Tampereen uudelle areena-aikakaudelle, TAKOMOlaiset kertovat.

Avajaisten pääesiintyjinä nähdään legendaarinen Eppu Normaali yhdessä Santtu-Matias Rouvalin johtaman liki 100-henkisen Tampere Filharmonian kanssa. Vierailevana pianistina lavalle nousee Iiro Rantala.

Avajaisiin on juuri vapautunut viimeinen lisäerä lippuja myyntiin. Jos haluat mukaan, osta lippusi nyt! Nämä viedään käsistä.

 

Tampereen Kannen areena on Tampereen keskustassa sijaitseva uuden aikakauden monitoimiareena, joka nostaa tapahtumaelämykset uudelle tasolle. Lähes 50 000m2 laajuisen areenan vierailijamäärän arvioidaan kohoavan vuosittain yli 1 000 000 kävijään noin 140 tapahtumassa. Katso lisätietoja ja uusimmat tapahtumajulkistukset: nokiaarena.fi

Sorin Sirkus

Sorin Sirkus on Tampereella toimiva sirkustaiteen keskus. Se perustettiin vuonna 1985 kehittämään, ylläpitämään ja esittämään nuorten sirkustaidetta. Vuodesta 1993 Sorin Sirkus on antanut sirkustaiteen perusopetusta. Sirkuksessa käy viikoittain yli 500 oppilasta ja sirkusopetus ulottuu aina vauvoista sirkuslukiolaisiin sekä erityisryhmiin, aikuiskursseihin ja työhyvinvointipajoihin. 

TAKOMO

TAKOMO on vuonna 2008 perustettu, neljän klassisen koulutuksen saaneen lyömäsoittaja-tuottajan muodostama kollektiivi. Toiminnassaan ryhmä yhdistelee elektronisen musiikin elementtejä, lyömäsoitinten laajaa kirjoa sekä visuaalisia show-elementtejä uniikilla tavalla. Yhtye on tuttu näky mm. TV-ohjelmista, konserttihalleista, festareilta tai osana eri tähtinimien spektaakkeleja.