Etusivu / Ajankohtaista / Löfbergsistä UROS LIVE -areenan kahviyhteistyökumppani

Löfbergsistä UROS LIVE -areenan kahviyhteistyökumppani

Löfbergs – yksi Pohjoismaiden suurimmista kahvipaahtimoista – on valittu UROS LIVE -areenan kahviyhteistyökumppaniksi. Areenalla tullaankin tarjoilemaan niin kuumia kuin kylmiä Löfbergsin kahvituotteita.

Ruoka ja juoma tulevat olemaan keskeisessä osassa areenan tarjoamissa elämyksissä, ja osa ravintoloista tulee olemaan avoinna joka päivä, vaikka areenalla ei olisi tapahtumia. Suomalaisella ravintolayrityksellä NoHo Partnersilla on yksinoikeudet kaikkeen ravintolatoimintaan areenalla.

– Olemme valinneet Löfbergsin yhteistyökumppaniksemme, sillä heiltä löytyy paljon kokemusta useilla areenoilla toimimisesta, upea valikoima kahvituotteita ja he ovat hyvin sitoutuneita vastuullisuuteen, joka kulkee käsi kädessä UROS LIVE:n arvojen kanssa, sanoo areenan toimitusjohtaja Marko Hurme.

– Vahvat kokemukset vaativat vahvaa kahvia. Yhteistyö UROS LIVE:n ja NoHo Partnersin kanssa on tärkeä osa Löfbergsin jatkuvaa jalkautumista ja kasvua Suomessa. Suomalaiset kuluttajat ja ravintolavieraat ovat ottaneet omakseen Löfbergsin tummapaahtoisen kahvin hyvän maun. Yhteistyömme avulla tahdomme vahvistaa positiivisten kokemusten ja hyvän kahvin yhteyttä toisiinsa – lämmintä tai kylmää, sanoo Suomen Löfbergsin maajohtaja Leif Sjöblom.

FAKTA: LÖFBERGS

  • Veljekset Anders, John ja Josef Löfberg perustivat yrityksen vuonna 1906
  • Löfbergs on yksi maailman suurimmista luomu- ja Fairtrade-merkittyjen kahvien maahantuojista
  • Yritys on 100-prosenttisesti Löfbergin suvun omistuksessa
  • Yrityksen ohjenuorina toimivat intohimo kahvikulttuuria ja hyvää kahvia kohtaan sekä sitoutuminen kestävyyteen ja oikeudenmukaisuuteen.