Etusivu / Ajankohtaista / Nokia Arena finalistina maailmanlaajuisessa TheStadiumBusiness Awards 2022 -kisassa

Nokia Arena finalistina maailmanlaajuisessa TheStadiumBusiness Awards 2022 -kisassa

Vuodesta 2010 lähtien järjestetyssä TheStadiumBusiness Awardsissa huomioidaan johtajuuteen ja innovaatioihin liittyviä saavutuksia urheilutilojen hankinnassa, toiminnassa ja hallinnoinnissa.

Tänä vuonna kilpailussa jaetaan palkintoja yhdeksässä kategoriassa. Nokia Arenan kategoriassa ”Sponsorship, Sales & Marketing” on mukana kova finaalikuusikko, muun muassa Spotify Camp Nou Barcelonasta ja Crypto.com Arena Los Angelesista. Voittaja selviää 5. heinäkuuta Manchesterissa.

”Meillä on vuonna 2022 upea lista finalisteja eri kategorioissa. Onnittelumme kaikille TheStadiumBusiness Awards 2022 -finalisteille onnistumisesta – he ovat kaikki alamme voittajia ja mestareita”, sanoo StadiumBusiness-organisaation perustaja Ian Nuttall.

Nokia Arenan myyntijohtaja Elina Tikkakoski on otettu finaalipaikasta.

”Jännittävää nähdä, miten kisassa käy. Nokia Arena ei voisi painia enää tätä raskaammassa sarjassa, kun katsotaan muita finalisteja. Otimme tiedon vastaan totta kai suurella ilolla ja ylpeydellä. Tämä on viimeistään vahvistus sille, että olemme todellinen maailmaluokan tapahtumapaikka. Toki kaikki, jotka ovat ehtineet areenalla vierailla, ovatkin saaneet sen jo omin silmin todeta ja kokea”, Tikkakoski toteaa pilke silmäkulmassaan.