Etusivu / Ajankohtaista / Nokia Arenan kaksi ensimmäistä vuotta ovat olleet menestyksekkäitä

Nokia Arenan kaksi ensimmäistä vuotta ovat olleet menestyksekkäitä

Nokia Arenan kaksi ensimmäistä vuotta ovat olleet menestyksekkäitä. Areenalla on saavutettu tässä ajassa hienoja merkkipaaluja, kuten 2,5 miljoonaa tapahtumakävijää, tammikuussa ylittyvä miljoonan Liiga-ottelukävijän raja, sekä yli 300 tapahtumaa kahden vuoden aikana.

Tapahtumajärjestäjät ovat toteuttaneet tasokkaita kotimaisia ja ulkomaisia tapahtumia – areenalla on nähty Sting, Andrea Bocelli ja Iron Maiden, muutamia mainitakseni. Kotimaisen viihteen huippunimistä areenalla on nähty mm. Antti Tuisku ja Haloo Helsinki.

Yksi ikimuistoisimmista tapahtumista areenalla on ollut jääkiekon MM-kisat kahtena vuonna peräkkäin. Areenalla on nautittu urheilusta monipuolisesti myös esimerkiksi NHL-otteluissa ja koripallon maaotteluissa sekä tietysti Ilveksen ja Tapparan kotiotteluissa. Tunnelmat areenalla ovat huipentuneet loppu- ja mitaliotteluihin noustessa.

Kulttuuri- ja urheilutapahtumien lisäksi olemme saaneet tarjota tiloja kymmenille yritys- ja gaalatapahtumille sekä messuille.

Kuva: Miikka Varila

Vuodet ovat sujuneet paremmin kuin olimme suunnitelleet, ja areenan matkasta on kasvanut huikea menestystarina. Areenalla toimivat 50 yritystä ja niiden tuhannet työntekijät ovat pelanneet niin hienosti yhteen, että areenan kuluttajatyytyväisyys on erittäin korkealla tasolla. Erityisen paljon olemme saaneet kiitosta aitiopalveluista.

Seuraavat kaksi vuotta tulevat olemaan samanlaista menestystä. Tapahtumakalenterissa on ensi vuodelle merkittävä määrä upeita tapahtumia, ja alkuvuodesta pääsemme tekemään lisää jännittäviä julkistuksia.

Haluan kiittää koko areenayhtiön puolesta tapahtumajärjestäjiä, areenalla toimivia yrityksiä työntekijöineen, yhteistyökumppaneita ja mahdollistajia sekä areenayhtiömme henkilöstöä hyvästä työstä ja saumattomasta yhteistyöstä. Olemme yhdessä luovineet läpi maailman myllerrysten kuten koronan ja talouden taantuman – ja silti olemme tehneet erittäin hyvää jälkeä työtä varmistaaksemme kävijöille unohtumattomia tapahtumaelämyksiä.

Kiitos kuluneesta vuodesta ja iloista joulunaikaa myös kaikille areenalla kävijöille, tapahtumien katsojille ja faneille!

Toivottaa,

Marko Hurme, toimitusjohtaja