Etusivu / Ajankohtaista / Perheet viettivät toiminnantäyteistä kuusijuhlaa Areenan JOULU -tapahtumassa

Perheet viettivät toiminnantäyteistä kuusijuhlaa Areenan JOULU -tapahtumassa

Nokia Arena järjesti yhdessä kumppaneidensa kanssa 18.12. Areenan JOULU -tapahtuman, johon perheiden oli mahdollista osallistua taloudelliseen tilanteeseen katsomattaIloinen ja toiminnantäyteinen kuusijuhla järjestettiin lauantaina 18.12. ja se keräsi mukaan noin 2000 osallistujaa.

Areenalla nähtiin ja kuultiin aitoja onnen hetkiä, kun osallistujat tanssivat Ti-Ti Nallen kanssa, pääsivät yhteiskuvaan Ilveksen ja Tapparan maskottien, Ipan ja Tapsun, kanssa, temppuilivat parkour-radalla ja askartelivat jouluenkeleitä kierrätysmateriaaleista. Poliisien sählypallon tutkanopeuspiste oli päivän hitti, ja Arena Food & Beveragen tarjoilema joulupuuro nosti hymyt huulille. Moni kävijä kertoi olleensa todella iloinen Nokia Arenalla järjestetystä maksuttomasta tapahtumasta. Tapahtuman tekemiseen osallistui myös useampi kymmenen vapaaehtoista.

”On ollut mahtavaa huomata kuinka yhteistyökumppanit yksi toisensa perään ovat halunneet lähteä mukaan tekemään yhdessä hyvää tärkeän asian puolesta. Ilman heitä ja kaikkia vapaaehtoisia tapahtumaa ei olisi ollut mahdollista toteuttaa. Lasten kasvoilta välittynyt riemu ja ilo lämmitti, tarve tämänkaltaisille hyväntekeväisyystempauksille on suuri. Toivottavasti iloisesta lapsiperheen kuusijuhlasta tulee perinne Nokia Arenalla”, toivoo Nokia Arenan myyntijohtaja Elina Tikkakoski. 

Toiveet toteutuivat

Tapahtumaan kutsuttiin henkilökohtaisesti perheitä sekä Ruokapankin että kaupungin perhetyön laajan verkoston kautta. Lisäksi tapahtuma tavoitti hyvän näkyvyyden sosiaalisen median kanavissa. 

”Tavoitteenamme oli mahdollistaa iloinen ja ainutlaatuinen matalan kynnyksen joulujuhla sellaisille perheille, joilla ei tänä jouluna ole mahdollisuutta osallistua esimerkiksi maksullisiin joulutapahtumiin. Onnistuimme tavoitteessa todella hyvin! Sekä asiakkaat, kumppanit että esiintyjät ovat antaneet runsaasti hyvää palautetta ensimmäisestä Areenan JOULU -tapahtumasta. Tästä on hienoa jatkaa!” tapahtuman tuottaja Kristiina Paananen iloitsee.

Tapahtuma toteutettiin voimassa olevat viranomaismääräykset ja terveysturvallisuus huomioon ottaen. Areenan väljät ja avarat tilat mahdollistivat turvavävälien pitämisen. Tiloissa on myös tehokas ilmastointi ja maskien pitämistä suositeltiin vahvasti. Kävijöille jaettiin maskeja ja saatavilla oli käsidesiä.

Osallistu Ruokakassikeräykseen

Erityisesti lapsiperheiden ruoka-avun tarve on kasvanut korona-ajan myötä. Samaan aikaan EU on lopettamassa toistaiseksi ruoka-avun Tampereen seurakuntien Ruokapankille ja varat ruokakasseihin loppuvat ilman lahjoituksia jo alkuvuodesta. Areenan JOULU on mukana vauhdittamassa Ruokakassikeräystä. Toivomuksena on, että niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin lähtevät mukaan auttamaan. Keräyksen tavoitteena on 5000 ruokakassin kulujen kattaminen.

Ruokakassikeräyksen lahjoitusvaihtoehdot

Kotimaanavun keräyssivusto
– Lyhentämättömänä tilisiirrolla Tampereen ev. lut. seurakuntayhtymä,
  IBAN: TSOP FI 955 732 262 001 1510, BIC: OKOYFIHH Viestikenttään: 2030.605.127.00 Joulu Areena
– MobilePaylla numeroon 48075

Tapahtuman toteuttamisen mahdollistivat:
Akun Tehdas, Arena  Food & Beverage, Eezy Oyj, Ilves, Insitu Oy,  KASKI Agency, K-S Turvamiehet, Lumikuningatar, NoHo Partners,  Nokia Arena, Poliisiammattikorkeakoulu, Ransu ry, Tampereen kaupunki, Tampereen seurakunnat & Ruokapankki, Tappara, Varalan Urheiluopisto

Kuvat: Miikka Varila