Pikkujoulut Nokia Arenalla

Etusivu / Pikkujoulut

Järjestä unohtumattomat pikkujoulut Nokia Arenalla

Kokoa työ- tai kaveriporukka ja vietä ikimuistoiset pikkujoulut Nokia Arenalla! Onnistuneet pikkujoulut on tehty herkullisesta ruoasta, mieleenpainuvista elämyksistä ja hyvästä seurasta. Voit kutsua vieraasi nauttimaan areenan kiekko- tai musiikkitarjonnasta aitiossa, tai järjestää isommat juhlat tapahtumaravintola Eventumissa tai upeassa Sky Loungessa. Ota yhteyttä myyntiimme niin autamme sinua järjestämään unelmiesi pikkujoulut!

Areenan myyntipalvelu
sales@areenatampere.fi

Aitiot
Eini Inha puh. +358 40 664 3100

Pikkujoulut aitiopaikalla

15-90 hengelle

Nokia Arenan aitioissa nostat pikkujouluelämyksen uudelle tasolle! Areenalla on yhteensä 63 aitiota eri kokoisille ryhmille. Nauti tapahtumasta omalla porukalla parhaalla paikalla tarjoiluineen ja palveluineen. Aitioissa kokoonnutaan innostavissa puitteissa ja seurataan tapahtumia omien toiveiden mukaan. Tästä ei pikkujoulut parane!

Sky Club -tilakokonaisuus

n. 140 hengelle

Uusi Sky Club -tilakonsepti areenan tapahtumien yhteydessä mahdollistaa unohtumattomat pikkujoulut isommallekin porukalle! Tapahtumien ajaksi varattava Sky Club sisältää avaran Sky Lounge -tilan sekä sen yhteydessä sijaitsevat aitiot. Aitioista löytyy omat istumapaikat jopa 146 vieraalle.

Kuvagalleria

Sky Lounge

jopa 300 hengelle

Areenan 6. kerroksessa sijaitsevan Sky Loungen ikkunoista avautuvat hienot näkymät Tampereen keskustaan. Sky Lounge tarjoaa puitteet suuremmillekin pikkujouluille ja jakaantuu tarvittaessa kahteen tilaan, jotka voi vuokrata erikseen.

Kuvagalleria

Eventum

jopa 600 hengelle

Moneen mukautuva tila on täydellinen vaihtoehto pikkujoulutapahtumasi venueksi: tilan sisustus, kalustus ja ilme taipuvat tilaisuuteen sen luonteen ja asiakasmäärän mukaisesti aina pienemmistä pikkujouluista jopa 600 hengen juhliin. Istuvalle illalliselle Eventumiin mahtuu jopa 400 vierailijaa.

VIP-paketit tapahtumiin

Tapahtumasta riippuen voit varata myös VIP-paketin ruokailuineen! Jääkiekko-otteluiden aikana Stefan’s at Arena -ravintola ja areenan eteläpään aitiot toimivat VIP-tilana, jossa järjestetään VIP-lippuihin sisältyvät ruokailut. Konsertteihin lippukategoria on varattavissa tapahtumakohtaisesti. Konserteissa ruokaillaan ennen tapahtuman alkamista, mikäli kyseinen tapahtumajärjestäjä tarjoaa myyntiin myös VIP-paketteja.

Tutustu tarjoiluihin

Catering-kumppanimme NoHo loihtii herkulliset tarjoilut kaikkiin Nokia Arenan tapahtumiin. Järjestitpä pikkujoulut sitten areenan aitiossa, Sky Loungessa tai Eventumissa, tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Nokia Arenan tapahtumat

Rockstar Energy Drink LIVE 24

22.05.2024
Rockstar Energy Drink kokoaa suomiräpin supertähdet yhteen toukokuussa Nokia Arenalla…
Lue lisää ›

Tapparan playoffs-ottelut 2023-2024

20.04.2024
Tappara etenee finaaleihin! Tappara varmisti kolmannen perättäisen runkosarjan voiton, ja…
Lue lisää ›

2024 NHL Global Series Challenge™

01.11.2024
NHL-ottelut Suomeen – Dallas Stars kohtaa Florida Panthersin kahdessa ottelussa…
Lue lisää ›

Susijengi – Latvia

28.06.2024
Susijengi tuo olympiakarsintojen kenraaliharjoituksensa Nokia Arenalle – vastassa ”maailman kuumin”…
Lue lisää ›

KONSERTIT

URHEILU

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sales@areenatampere.fi
tai täytä tarjouspyyntölomake.

Jätä tarjouspyyntö

Laita meille postia, pyrimme vastaamaan 3 arkipäivän kuluessa ja autamme tilaisuutesi toteuttamisessa.   

Tarjouspyyntö