Pikkujoulut Nokia Arenalla

Etusivu / Pikkujoulut

Järjestä unohtumattomat pikkujoulut Nokia Arenalla

Kokoa työ- tai kaveriporukka ja vietä ikimuistoiset pikkujoulut Nokia Arenalla! Onnistuneet pikkujoulut on tehty herkullisesta ruoasta, mieleenpainuvista elämyksistä ja hyvästä seurasta. Voit kutsua vieraasi nauttimaan areenan kiekko- tai musiikkitarjonnasta aitiossa, tai järjestää isommat juhlat tapahtumaravintola Eventumissa tai upeassa Sky Loungessa. Ota yhteyttä myyntiimme niin autamme sinua järjestämään unelmiesi pikkujoulut!

Areenan myyntipalvelu
sales@areenatampere.fi

Aitiot
Eini Inha puh. +358 40 664 3100

Pikkujoulut aitiopaikalla

15-90 hengelle

Nokia Arenan aitioissa nostat pikkujouluelämyksen uudelle tasolle! Areenalla on yhteensä 63 aitiota eri kokoisille ryhmille. Nauti tapahtumasta omalla porukalla parhaalla paikalla tarjoiluineen ja palveluineen. Aitioissa kokoonnutaan innostavissa puitteissa ja seurataan tapahtumia omien toiveiden mukaan. Tästä ei pikkujoulut parane!

Sky Club -tilakokonaisuus

n. 140 hengelle

Uusi Sky Club -tilakonsepti areenan tapahtumien yhteydessä mahdollistaa unohtumattomat pikkujoulut isommallekin porukalle! Tapahtumien ajaksi varattava Sky Club sisältää avaran Sky Lounge -tilan sekä sen yhteydessä sijaitsevat aitiot. Aitioista löytyy omat istumapaikat jopa 146 vieraalle.

Kuvagalleria

Sky Lounge

jopa 300 hengelle

Areenan 6. kerroksessa sijaitsevan Sky Loungen ikkunoista avautuvat hienot näkymät Tampereen keskustaan. Sky Lounge tarjoaa puitteet suuremmillekin pikkujouluille ja jakaantuu tarvittaessa kahteen tilaan, jotka voi vuokrata erikseen.

Kuvagalleria

Eventum

jopa 600 hengelle

Moneen mukautuva tila on täydellinen vaihtoehto pikkujoulutapahtumasi venueksi: tilan sisustus, kalustus ja ilme taipuvat tilaisuuteen sen luonteen ja asiakasmäärän mukaisesti aina pienemmistä pikkujouluista jopa 600 hengen juhliin. Istuvalle illalliselle Eventumiin mahtuu jopa 400 vierailijaa.

VIP-paketit tapahtumiin

Tapahtumasta riippuen voit varata myös VIP-paketin ruokailuineen! Jääkiekko-otteluiden aikana Stefan’s at Arena -ravintola ja areenan eteläpään aitiot toimivat VIP-tilana, jossa järjestetään VIP-lippuihin sisältyvät ruokailut. Konsertteihin lippukategoria on varattavissa tapahtumakohtaisesti. Konserteissa ruokaillaan ennen tapahtuman alkamista, mikäli kyseinen tapahtumajärjestäjä tarjoaa myyntiin myös VIP-paketteja.

Tutustu tarjoiluihin

Catering-kumppanimme NoHo loihtii herkulliset tarjoilut kaikkiin Nokia Arenan tapahtumiin. Järjestitpä pikkujoulut sitten areenan aitiossa, Sky Loungessa tai Eventumissa, tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Nokia Arenan tapahtumat

Glow -festival

24.08.2024
Suomalainen gospelmusiikki juhlii isommin kuin ikinä. Glow -festival Tampereen Nokia…
Lue lisää ›

Maija Vilkkumaa: Vilkku-Maa

05.12.2024
Suomi-rockin kuningatar Maija Vilkkumaa saapuu Suomi-rockin pääkaupunkiin Viime viikonloppuna täpötäydessä…
Lue lisää ›

Judas Priest (UK): Invincible Shield Tour

05.06.2024
Judas Priestin Invincible Shield -kiertue Tampereelle Heavy metal -legenda Judas…
Lue lisää ›

Apulanta & Sinfonia Lahti 

25.10.2024
Apulanta-yhtye esiintyy ensimmäistä kertaa Sinfonia Lahden kanssa Nokia Arenalla Lokakuussa…
Lue lisää ›

KONSERTIT

URHEILU

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sales@areenatampere.fi
tai täytä tarjouspyyntölomake.

Jätä tarjouspyyntö

Laita meille postia, pyrimme vastaamaan 3 arkipäivän kuluessa ja autamme tilaisuutesi toteuttamisessa.   

Tarjouspyyntö