Glass Performance Days 2023

Etusivu / Glass Performance Days 2023

Nokia Arenalla järjestetty Glass Performance Days -tapahtuma keräsi kehuja kävijöiltään: “Haimme wau-efektiä ja sen me saimme”

Glass Performance Days -konferenssissa käytettiin luovuutta, kun Nokia Arena muutettiin kansainvälisen tapahtuman keskiöksi. 550 kävijän tapahtuma keräsi osallistujia 40 eri maasta.

Tamperelainen lasikoneyhtiö Glaston järjesti Glass Performance Days -konferenssin (GPD) Nokia Arenalla kesäkuussa 2023. GPD kokoaa joka toinen vuosi yhteen alan yritykset, tutkijat ja opiskelijat ympäri maailman.

“Tapahtuma on yhtä tunnettu kuin yrityksensä. Se on alkanut 20-hengen tapaamisesta. Pienestä on lähdetty 30 vuotta sitten ja nyt tapahtuma on kasvanut areenaluokkaan”, kertoo Glastonin Marko Mökkönen, Industry & Stakeholder relations.

GPD:n ohjelmaan kuului workshoppeja, verkostoitumista sekä kiinnostavia puheenvuoroja alan uusimmista teknologioista. Tapahtuman keskiössä on aina ollut alan toimijoiden välille luodut kohtaamiset.

“Meille on tärkeää luoda omassa toiminnassamme kohtaamisia. Jokainen ihminen on GPD:ssä kohtaamisen arvoinen,” Mökkönen korostaa.

7 lavan tapahtuma järjestyi saumattomasti


Tapahtuman sydän oli areenan malja, jonne oli rakennettu kuusi lavaa. Seitsemäs lava löytyi Eventumista. Lisäksi maljaan oli rakennettu näyttelyalue.

Myös areenan muita tiloja kuten Sky Loungea ja suurempia aitioita hyödynnettiin esimerkiksi workshopeissa. 

“Areenan vahvuus oli se, että se pystyi skaalautumaan. Se jättää organisoivalle taholle joustoa.”

Mökkösen mukaan yhteistyö järjestäjien välillä sujui tapahtumaa järjestettäessä ongelmitta.

“Areena jousti meidän tarpeidemme mukaan ja pystyi tarjoamaan erilaisia ratkaisuja.”

Glastonille tärkeitä tekijöitä tapahtumatilan valinnassa olivat keskitetyt toiminnot ja parempi kokonaiskäynti kävijöille. Tapahtumakokemukseen haluttiin luoda myös elämyksellisyyttä.

“Nokia Arenalle siirtyminen mahdollisti digitaalisten pintojen hyödyntämisen tapahtumassa. Areenan pinnat mahdollistavat aika monenlaisen tekemisen”, Mökkönen sanoo.

“Haimme wau-efektiä ja sen me saimme. Kävijäpalautteessa korostui paljon se, että lokaatio on hyvä – moni sanoi, että “the venue was perfect for this”.

Marko Mökkönen, Industry & Stakeholder relations

Glaston on suomalainen lasikonevalmistaja.Yrityksen juuret ovat Tampereella, jossa Glastonilla on edelleen suuri tehdas. Tampereen lisäksi yrityksellä on tehtaita Saksassa, Sveitsissä ja Kiinassa. Glaston järjestää kansainvälistä Glass Performance Days -konferenssia joka toinen vuosi.

Meillä koettua

Areenalla on jo ehditty nauttia konserttien ja kiekkopelien lisäksi sujuvista kokouspäivistä ja upeista gaalaillallisista.
Tutustu tilaisuuksiin ja poimi parhaat vinkit!

  • LähiTapiolan Lupausten Gaala

    Ilon kyyneleitä ja huippuartisteja Nokia Arenalla – LähiTapiolan historiallinen Lupausten Gaala rakentaa yhteishenkeä ja työnantajamielikuvaa pitkälle tulevaisuuteen Visuaalista ilotulitusta, eturivin artisteja ja riemukasta yhdessäoloa. Tätä kaikkea, ja enemmänkin, tarjoili Nokia…

    Lue lisää ›

  • Istekki järjesti 1000 hengen henkilöstötapahtuman Nokia Arenalla

    Istekki järjesti 1000 hengen henkilöstötapahtuman Nokia Arenalla – paikalle saavuttiin VR:n yhteiskuljetuksilla eri puolilta Suomea Marraskuussa Istekki järjesti Nokia Arenalla 1000 henkilön henkilöstötapahtuman ja pikkujoulut. Kauempaa saapuville järjestettiin VR:n ryhmäkuljetukset…

    Lue lisää ›

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sales@areenatampere.fi
tai täytä tarjouspyyntölomake.