Istekki järjesti 1000 hengen henkilöstötapahtuman Nokia Arenalla

Etusivu / Istekki järjesti 1000 hengen henkilöstötapahtuman Nokia Arenalla

Istekki järjesti 1000 hengen henkilöstötapahtuman Nokia Arenalla – paikalle saavuttiin VR:n yhteiskuljetuksilla eri puolilta Suomea

Marraskuussa Istekki järjesti Nokia Arenalla 1000 henkilön henkilöstötapahtuman ja pikkujoulut. Kauempaa saapuville järjestettiin VR:n ryhmäkuljetukset Oulusta, Mikkelistä, Kuopiosta, Jyväskylästä ja pääkaupunkiseudulta. Yhteistyö Nokia Arenan ja areenan kumppaniverkoston kanssa sujui Istekin mukaan saumattomasti.

Tieto-, viestintä- ja terveysteknologiayhtiö Istekin toiveena oli löytää henkilöstötapahtumalleen paikka hyvillä kulkuyhteyksillä jollakin yrityksen toimipistepaikkakunnalla. Nokia Arena alkoi kuulostaa aikaisessa vaiheessa kaikin puolin parhaalta vaihtoehdolta.

“Kyseessä oli ensimmäinen tapahtumamme Nokia Arenalla. Kun mietitään sopivaa paikkaa yli tuhannen hengen henkilöstötapahtumalle, suuri osa vaihtoehdoista rajautuu pois jo sen takia, että meitä on liikkeellä 1000 hengen joukko”, kertoo Istekin viestintä- ja markkinointijohtaja Minttu Lampinen.

Marraskuussa areenalla järjestetty tapahtuma oli pitkälti Istekin omin voimin toteutettama ja henkilöstön vuoden päätapahtuma.   

“Tällainen tapahtuma on oleellinen osa yhteishenkeä, sitoutumista ja toisiimme tutustumista. Henkilöstötilaisuuden tavoitteena oli vahvistaa yhteistä toimintakulttuuria, joka auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme jatkossa entistä paremmin”, Lampinen kertoo. 

Istekillä oli käytössään koko areena: tiloja hyödynnettiin monipuolisesti mm. tiimien kokouksiin, Maljaa itse tapahtumaan, aulaa messutilana ja lisäksi ravintolatiloja. Päivä alkoi lounaalla ja koostui kahdesta osasta: päivän henkilöstötilaisuudesta ja illan pikkujouluosuudesta. Lampinen kokee, että yhteistyö Nokia Arenan ja kumppaniverkoston kanssa sujui yli odotusten.

“Yhteistyö kaikkien tapahtuman järjestämiseen osallistuneiden tahojen kanssa oli saumatonta ja se välittyi henkilöstön kokemukseen tapahtumasta. Oli ilo tehdä tapahtumaa yhdessä ammattilaisten kanssa!”, Lampinen hehkuttaa.

”Tittelit jätettiin asemalaiturille ja matka tehtiin rennoissa tunnelmissa”

Osallistujille järjestettiin yhteiskuljetukset Nokia Arenalle VR:n junilla. Junavuorot valittiin tapahtumapäivän aikataulujen ympärille; henkilöstöä matkusti Tampereelle Kuopiosta Jyväskylän kautta, pääkaupunkiseudulta ja Oulusta.

“Ajatus yhteistyöstä VR:n kanssa heitettiin ilmoille palaverissa Nokia Arenan kanssa ja me tartuimme tilaisuuteen”

HR-assistentti Tanja Udd, Istekki

“Rohkeus on yksi arvoistamme ja se näkyy myös tällaisiin tempauksiin mukaan lähtemisessä, kun se tukee arvojemme mukaista toimintaa – tässä VR:n ympäristöystävällisyys sopii meidän arvoihimme vastuullisena toimijana”, kertoo Istekin HR-assistentti Tanja Udd.

Reittiliikenteen aikataulut sopivat erinomaisesti tapahtumanjärjestäjien toiveeseen porrastetusta saapumisesta Tampereelle. 

“Yhteistyö VR:n kanssa toimi kuin junan vessa. Junat ovat myös siistimpi ja mukavampi vaihtoehto linja-autoille, tästä tuli kiitosta myös”, Udd kertoo.

Uddin mukaan junavaunut olivat mahdollisimman pitkälle istekkiläisille varattuja tai pienemmissä porukoissa vähintään paikat mahdollisimman läheltä toisiaan.

“Muutama tunti vapaalle keskustelulle oli junamatkojen suola. Junassa istuu helposti sen parhaan työkaverin viereen, mutta tällä kertaa keskusteluja virisi myös ryhmärajojen yli. Tittelit jätettiin asemalaiturille ja matka tehtiin rennoissa tunnelmissa.”

Tapahtumaa järjestettäessä yhteistyö Nokia Arenan kanssa sujui saumattomasti, ja Istekille löydettiin juuri heille sopiva ratkaisu, kertoo VR:n Head of Group and Event Sales Kaisa Kerman.

“Ryhmämatkat järjestetään asiakkaan toiveiden mukaan. Junamatkoille pystytään esimerkiksi järjestämään tarjoiluja meidän toimestamme; mahdollista ruokailua ja juotavaa voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan. Jos matkalle halutaan vaikka mimosatarjoilu, pyrimme sen toteuttamaan,” Kerman kertoo.

VR tarjoaa laajan kattauksen ryhmäpalveluita kaiken kokoisille ryhmille. Asiakkaat voivat varata ryhmämatkalle oman vaunun tai jopa junan.  

“Oman vaunun voi varata periaatteessa kaikenlaisille ryhmille silloin, kun toivoo omaa rauhaa matkan ajaksi ja haluaa pitää matkan aikana vaikka työpajoja tai muuta pientä ohjelmaa.” 

Oman junan varaaminen tulee kysymykseen, jos haluaa järjestää täysin yksityisen matkakokemuksen tarjoiluineen. Myös ravintolavaunun yläkerta on varattavissa oleva paikka, jossa on junien Eko-luokkaa mukavammat tilat seurustella ja mahdollisuus nauttia kaikista ravintolavaunun tuotteista omalla paikalla. 

“Kyllä se täytyy sanoa, että juna on monelle hyvä ratkaisu, kun aletaan suunnitella tämmöisiä tapahtumia. Jos mennään busseilla tai autoilla niin porukka helposti hajaantuu – junassa syntyy semmoinen yhteisöllisyyden tunne matkan alusta asti.”

Istekki Oy on suomalainen tieto-, viestintä- ja terveysteknologiayhtiö (ICMT), joka suunnittelee ja toteuttaa digitaalisia järjestelmiä ja palveluita sekä ylläpitää ja sovittaa yhteen erilaisia IT-ratkaisuja. Istekin asiakkaita ovat yhteiskunnalliset tahot, kuten hyvinvointialueet ja kunnat. Vuoden 2023 lopussa päättynyt tilikausi oli yhtiön neljästoista. Yhtiön liiketoiminnan kasvu jatkui vahvana. Yhtiölle kertyi tilikaudella liikevaihtoa yhteensä noin 278,0 miljoonaa euroa ja liikevaihto kasvoi yhteensä noin 41 % edelliseen vuoteen verrattuna. Tilikauden lopussa henkilöstömäärä oli 1470 henkilöä.

Meillä koettua

Areenalla on jo ehditty nauttia konserttien ja kiekkopelien lisäksi sujuvista kokouspäivistä ja upeista gaalaillallisista.
Tutustu tilaisuuksiin ja poimi parhaat vinkit!

  • Istekki järjesti 1000 hengen henkilöstötapahtuman Nokia Arenalla

    Istekki järjesti 1000 hengen henkilöstötapahtuman Nokia Arenalla – paikalle saavuttiin VR:n yhteiskuljetuksilla eri puolilta Suomea Marraskuussa Istekki järjesti Nokia Arenalla 1000 henkilön henkilöstötapahtuman ja pikkujoulut. Kauempaa saapuville järjestettiin VR:n ryhmäkuljetukset…

    Lue lisää ›

  • Glass Performance Days 2023

    Nokia Arenalla järjestetty Glass Performance Days -tapahtuma keräsi kehuja kävijöiltään: “Haimme wau-efektiä ja sen me saimme” Glass Performance Days -konferenssissa käytettiin luovuutta, kun Nokia Arena muutettiin kansainvälisen tapahtuman keskiöksi. 550…

    Lue lisää ›

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sales@areenatampere.fi
tai täytä tarjouspyyntölomake.