NoHon illallisgaala

Etusivu / NoHon illallisgaala

NoHon vuosijuhlien tähtinä loistivat henkilöstön lisäksi Mikko Leppilampi ja Haloo Helsinki

Nordic Hospitality Partners, tuttavallisemmin NoHo, pyörittää noin 250 ruoka- ja seurusteluravintolaa, yökerhoa ja viihdekeskusta Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Korona-aikana vuosijuhlat jäivät väliin, joten vuoden 2022 tapahtumaan haluttiin panostaa enemmän kuin koskaan. Tavoitteena oli tarjota jotain mieleenpainuvaa ja ennen kokematonta, sillä jokainen työntekijä oli juhlan ansainnut.

Vuoden 2022 kesäkuussa teemana oli NoHo Awards. Juhlassa nostettiin esille hienoja onnistumisia suuren maailman tapaan. Yli 1100 henkilöstön jäsentä nautti täysin siemauksin upeasta elämyksestä Nokia Arenalla, jossa tunnelma oli erityisen korkealla.

”Tähän vuosijuhlaan haluttiin panostaa erityisellä tavalla. Meillä on joka vuosi teema, joka ohjaa myös pukeutumista. Viimeksi teemana oli ’NoHo yhtä sirkusta’, nyt haluttiin näyttävää ja juhlavaa suuren maailman tyyliin. Sisältöön ja koristeluun haettiin inspiraatiota muun muassa Oscareista ja Emmyistä. Yksityiskohtiin kiinnitettiin erityistä huomiota”, kertoo NoHo Partnersin henkilöstöjohtaja Anne Kokkonen.

”Areenan kokonaisuus, tilat, tekniikka ja saapuminen toimivat niin loistavasti, että suosittelen areenaa juhlapaikaksi mielelläni. Ehkä mekin pääsemme tämän vielä uudestaan kokemaan.”

Anne Kokkonen, NoHo Partnersin henkilöstöjohtaja

Henkilöstön palkintogaala, hyvä ruoka ja huippuesiintyjät ohjelman keskiössä

Vieraiden saapuessa punaisia mattoja pitkin aulaan taustalla soi tunnelmaan virittävä musiikki. NoHo Awards -ilme näkyi koristeluiden lisäksi areenan näyttävillä digipinnoilla. Itse tapahtuman avasi rumpurytmien ja valon ilotulituksella Takomo-yhtye. Palkitsemisten ohella areenan maljassa tarjoiltiin kolmen ruokalajin plaseerattu illallinen, jonka aikana Mikko Leppilampi viihdytti vieraita juontajana ja bändin solistina. Tunnelman täräytti lopullisesti kattoon Haloo Helsingin yksityiskeikka, ja permannolle rakennetut open bar -pisteet palvelivat juhlaväkeä koko illan ajan. Pitkän kaavan mukaan juhliville tapahtumaravintola Eventumin puolella oli tarjolla yöruokaa, ja DJ viihdytti juhlijoita aamuntunneille saakka.

”On ollut hienoa kuulla henkilöstön palautetta; tapahtuma on saanut runsaasti hehkutusta osakseen. Upea paikka ja koristelut olivat osa wau-efektiä ja ne kyllä nostivat tapahtuman aivan uudelle tasolle. Meidän henkilökuntamme on yleensä luomassa elämyksiä muille, mutta nyt he pääsivät itse nauttimaan elämyksestä, ohjelmasta ja tarjoilusta”, iloitsee Kokkonen.

Ammattimainen tiimi viilasi kaiken nappiin

Tapahtuman suunnittelu aloitettiin jo lokakuussa, sillä alun perin se oli tarkoitus toteuttaa alkuvuodesta. Näyttävää koristelua varten oli varattuna yksi rakennuspäivä ennen varsinaista juhlapäivää.

”Kaikkineen tällaisen tapahtuman organisointiin on hyvä varata useampi kuukausi aikaa logistiikka- ja majoitusvarauksineen. Vinkkinä sanoisin, että mitä näyttävämpi teema, sitä aiemmin suunnittelu kannattaa aloittaa, jos tarvitaan vaikkapa materiaalitilauksia ulkomailta. Samoin, jos haluaa tietyn bändin, kannattaa tilaisuus ajoittaa kiivaimman festari- tai juhlakauden ulkopuolelle. Meillä oli ideanpoikanen, jonka pohjalta tapahtumatuottajamme sekä areenan tuotanto- ja tekniikkatiimit antoivat pitkällä kokemuksellaan ideoita ja näkemyksiä. Ja täytyy erikseen nostaa esiin, miten sujuvasti usean toimijan yhteistyö sujui ja aikataulutus sekä muut järjestelyt loksahtelivat paikoilleen. Alusta lähtien tuli luottavainen fiilis, eikä tarvinnut stressata jokaista yksityiskohtaa itse”, Kokkonen kiittää.

Sujuva saapuminen tärkeä osa kokonaisuutta

Osallistujien saapumisen sujuvuus juhlapaikalle on NoHon juhlissa tärkeässä roolissa.

”Meitä alkaa olla sen verran paljon, että se asettaa jo itse juhlapaikalle melkoiset vaatimukset. Toinen on logistiikka. Porukkaa saapuu Hangosta Leville ja idästä länteen. Suurin osa pääsi paikalle junalla VR:n ryhmälipuilla, muutaman kaupungin kohdalla kuljetus hoidettiin busseilla. Saapuminen areenalle oli äärimmäisen sujuvaa. Lähistöllä on myös tarpeeksi hotellikapasiteettia”, luettelee Kokkonen.

Henkilöstön kiittämisen lisäksi juhlaan panostaminen on Kokkosen mukaan tärkeä osa työnantajamielikuvan rakentamista. ”Haluamme panostaa tähän, koska upea henkilökuntamme on sen todella ansainnut. Areenan kokonaisuus, tilat, tekniikka ja saapuminen toimivat niin loistavasti, että suosittelen areenaa juhlapaikaksi mielelläni. Ehkä mekin pääsemme tämän vielä uudestaan kokemaan”.

Kuvat: NoHo Partners

Meillä koettua

Areenalla on jo ehditty nauttia konserttien ja kiekkopelien lisäksi sujuvista kokouspäivistä ja upeista gaalaillallisista.
Tutustu tilaisuuksiin ja poimi parhaat vinkit!

  • Istekki järjesti 1000 hengen henkilöstötapahtuman Nokia Arenalla

    Istekki järjesti 1000 hengen henkilöstötapahtuman Nokia Arenalla – paikalle saavuttiin VR:n yhteiskuljetuksilla eri puolilta Suomea Marraskuussa Istekki järjesti Nokia Arenalla 1000 henkilön henkilöstötapahtuman ja pikkujoulut. Kauempaa saapuville järjestettiin VR:n ryhmäkuljetukset…

    Lue lisää ›

  • Glass Performance Days 2023

    Nokia Arenalla järjestetty Glass Performance Days -tapahtuma keräsi kehuja kävijöiltään: “Haimme wau-efektiä ja sen me saimme” Glass Performance Days -konferenssissa käytettiin luovuutta, kun Nokia Arena muutettiin kansainvälisen tapahtuman keskiöksi. 550…

    Lue lisää ›

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sales@areenatampere.fi
tai täytä tarjouspyyntölomake.